Forum Anasayfa

Portal Anasayfa    AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi   Cesur Türk Üye Kayıt Sözleşmesi (Kuralları Okuyunuz) Cesur Türk Üye Kayıt Sözleşmesi (Kuralları Okuyunuz) 

Hesabınız Hesabınız   Kişisel Mesajlar Kişisel Mesajlar   Oturum Aç Oturum Aç 
Cevapsız mesajlar

Etiketler: paketi, fİnal, indirdiyseniz, baska, tarihe, güncellestirmeleri, an, komple, yakinda, yine, sinde, ayrica, isletim, duzenlenecek, versiyona, yayınlanacaktır, yepyenİ, dÜnyada, gorunumle, pack
(YENI SÜRÜM) - Windows XP VISTA XTREME (FİNAL) -- YAKINDA --

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Forum Anasayfa -> Windows Vista - Microsoft Office 2007 -Windows XP
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Qzledim_Seni
Kategori Yöneticisi
Kategori Yöneticisi

Durum: Çevrimdışı
Qzledim_Seni çok değerli kullanıcılarımızdan biri Qzledim_Seni çok değerli kullanıcılarımızdan biri Qzledim_Seni çok değerli kullanıcılarımızdan biri Qzledim_Seni çok değerli kullanıcılarımızdan biri Qzledim_Seni çok değerli kullanıcılarımızdan biri Qzledim_Seni çok değerli kullanıcılarımızdan biri Qzledim_Seni çok değerli kullanıcılarımızdan biri Qzledim_Seni çok değerli kullanıcılarımızdan biri Qzledim_Seni çok değerli kullanıcılarımızdan biri Qzledim_Seni çok değerli kullanıcılarımızdan biri Qzledim_Seni çok değerli kullanıcılarımızdan biri Qzledim_Seni çok değerli kullanıcılarımızdan biri 
Şehir: SİVEREK City /|\ URFA - TR | Hayatın AnlamsızLıkLar Şehrindeyim | Hayal KırıkLığın BaşKentindeyim.!!
Level: 43
Aktiflik: 8 / 195  
 4%
Seviye: 6454 / 6454  
 100%
Deneyim: 2910 / 3025  
 96%

MesajTarih: Sun Jun 22, 2008 11:29 am    Mesaj konusu: (YENI SÜRÜM) - Windows XP VISTA XTREME (FİNAL) -- YAKINDA --

Windows XP VISTA XTREME (FİNAL) GELIYOR (-- COK YAKINDA --)

Windows XP VISTA ULTIMATE (FINAL) (TÜRKÇE) işletim sistemiyle 150.000 üzerinde indirilmis mükemmel isletim sisteminin yeni versiyonu

YEPYENI TEMASI VE GRAFIK ACISINDAN YENILENMIS ARAYÜZÜYLE
(-- COK YAKINDA --) sizlerle (EN GEÇ AGUSTOS)

NOT: Windows XP VISTA ULTIMATE (FINAL) ve yeni cikacak Windows XP VISTA XTREME (FİNAL) ISLETIM SISTEMININ OLUSTURULMASINDA KULLANILAN HICBIR DOSYA,IZIN ALINMAKSIZIN BASKA BIR ISLETIM SISTEMINDE YAYINLANARAK SUNULAMAZ

(YEPYENİ SÜRÜM) Windows XP VISTA XTREME (FİNAL) isletim sistemi Service Pack 3 kullanılarak hazırlanmaktadır

YEPYENI BIR DUZENLEME DAHA -DÜNYADA ILK-...

Windows XP VISTA XTREME (FİNAL) isletim sistemi tarafimca düzenlenmekte olan GERCEK VISTA SÜRÜCÜ DOLULUK GÖSTERGESI
ile bir adim daha VISTA ya yaklasiyor
Her ne kadar suan düzenlemeleri sürsede bir aksilik olmazsa yeni sürümle beraber sizlerle..

----

Windows XP VISTA XTREME (FİNAL) ISLETIM SISTEMININ BAZI ÖZELLIKLERI

- Yeni sürüm Windows XP VISTA XTREME (FİNAL) olarak yayınlanacaktır ve sunulacak son sürümdür.

- Yine tarafımca hazırlanmakta olan yepyeni mükemmel temasiyla ve grafik açısından yenilenmis arayüzüyle geliyor.

- Microsoft SP3 (Service Pack 3) paketi kullanilacaktir.

- Orjinal SP3 CD sinde düzenlemeler yapilarak sunulacaktir.

- Eski versiyona göre daha az sistem gereksimi ve daha hizli kurulum süresi (%40 a varan kisalma)

- TÜRKÇE - INGILIZCE - ALMANCA olmak üzere 3 farkli isletim sistemi ayrı ayrı sunulacaktir
(ÖRN:Eger ki Windows XP VISTA XTREME (FİNAL) (TÜRKÇE) sürümünü indirdiyseniz hersey TÜRKÇE olarak gelecektir.)

- Her dile gore toolbar duzenlenecek ve eklenecektir (Ör: TÜRKÇE isletim sisteminde Türkçe Toolbar kullanilacaktir)

- Her dile gore orjinal vista sidebar duzenlenecek ve eklenecektir. (Ör: TÜRKÇE isletim sisteminde Türkçe vista sidebar kullanilacaktir)

- (YENI) Gercek vista sistem özellikleri ekrani düzenlenecek ve eklenecektir

- Windows XP Vista ULTIMATE (FİNAL) isletim sistemine özel tarafimca hazirlanan, Vista temasi komple degistirilecek ve daha farklı yepyeni bir gorunumle sunulacaktir.Ayrica isletim sistemi grafik acisindan komple degistirilecektir.

- Yine TEK CD olarak sunulacaktir.EK olarak DVD versiyon veya ek 2. CD lik versiyonda olacaktir.

- Eski versiyonlarda karsilasilan tüm hatalar giderilecektir.

- SATA-RAID sürücüleri eklenecektir.

- Sidebar a tek tiklama ile gadgets uninstall edebilme özelligi eklenecektir

- Yayinlanacak tarihe kadar olan tüm microsoft güncellestirmeleri eklenecektir

- Kullanilan tüm programlarin o an itibariyle en yeni versiyonlarina göre düzenlemeler yapilacaktir.

- Windows XP Vista ULTIMATE (FİNAL) isletim sisteminde sunulmayan pek cok yeni program eklenecektir.

ve pek cok yeni özellik daha. BEKLEYINN..

SiVeReK City / ŞanLı Urfa
♥♥...''AşK''... !! ...KUTSAL DUYGU...! ♥♥
♥♥ Kalp Sevmekten Yorulmaz..!! © '♥♥
♥♥ ﮎєη √є ßєη Gєяﺁѕﺁ √ЄﮎдﺁЯЄ ♥♥

Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir!
Kayıt olmak içinburaya tıklayınız...

iLetişim:

Anlamazsın Yar !!
Aşk-ı Virane

Bütün Şiirleri İçin Ömer Köroğlu'ya Çok Teşekkürler !! Umarım Hep Böyle Kalıcı ve Tatlı Şiirler ve Hikayeler Sürdürür Senin Bir Hayranında Burda
(Yavuz - Qzledim_Seni) (Cesur Türk)

Spacesim:
Başa dön

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Forum Anasayfa -> Windows Vista - Microsoft Office 2007 -Windows XP
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Tarih
Yeni mesaj yok Windows JTXP Pro SP3 Qwerty Edition (... Qzledim_Seni Windows Vista - Microsoft Office 2007 -Windows XP 0 Thu Sep 04, 2008 10:10 pm Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Kavak Yelleri "Yeni Sezon Fragma... Sokrates kavak yelleri 0 Tue Sep 02, 2008 10:08 pm Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok yeni üyeyim kronos123 Tanışma 3 Tue Sep 02, 2008 7:10 pm Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Elveda Rumeli 37. Bölüm (01.09.2008) ... Sokrates Elveda Rumeli 3 Tue Sep 02, 2008 6:38 pm Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Benim Annem Bir Melek Yeni Bölümleriy... Sokrates Benim annem bir melek 0 Tue Sep 02, 2008 6:21 am Son gönderilen mesajlar
Sayfanın En Üstüne Çıkmak İçin BURAYA TIKLA !

Cesur Türk
Bu forum phpBB Tabanlıdır.
Privacy (Gizlilik ilkesi)
Copyright © 2005-2007
All right reserved CesurTurk.Org
Cesur Türk Kullanıcı Gizlilik Koşulları ve Site Kullanım Şartları
Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece CesurTurk.Org'ye aittir.
Materyallerimizin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sitemizde yer alan yazıların telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir.
Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Misyonumuzu buradan okuyabilirsiniz. Sitemizde yazınız bulunuyorsa ve kaldırılmasını istiyorsanız lütfen iletişim  bölümünden irtibata geçiniz.
Yönetim ve Webtasarım SABQCES tarafından yapılmaktadır.
(( Gücümüzü Türk devletini kuran asil Türk ırkından alıyoruz ))
Genel Site MapUrllistForum SitemapPortal SitemapDownloadsHaberlerYoutubeForum
çiçekçi | matbaa | dizi izle | dizi izle | Çelik Konstrüksiyon | film indir | Prefabrik | Klip izle | Fragman izle | Fırat Çöloğlu