| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
efemamiVatandaş

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 26.07.2006
Level: 5
|
Tarih: Sun Aug 20, 2006 8:03 am Mesaj konusu: YAHUDİLER NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR..? |
|
|
İsrail vatandaşları ( Yahudi kadınları ) Türkiyeye ( ŞANLI urfaya ) gelerek doğum yapmaktadırlar..Bu güne kadar 2.000 yahudi kadın..ŞANLI urfa’ya gelerek İtalyan Hastanesinde doğum yapmıştır. Nitekim çocuklarına T.C. kimliği aldıktan sonra İSRAİL’e geri dönüyorlar...Hasan Tahsin Bir Yahudidir...Lakin Kurtuluş Savaşında ilk kurşunu sıkan kişidir..Şimdiki Yahudi Emekli komutanları Kuzey Irakta PKK militanlarına gerilla eğitimi vermektedir....ŞUNU UNUTMAYIN EEEY YAHUDİLER;
BU MEMLEKETİN HER KÖŞESİ ŞEHİT KANLARIYLA SULANDI...BU MEMLEKETTE NE 3-5 DAĞ FARESİNE NE DE 3-5 YAHUDİYE VERİLECEK 1 KARIŞ TOPRAK YOKTUR...ABDÜLHAMİT HAN GİBİ SİZİ MEMLEKETİMİZDEN KOVMADAN ADAM GİBİ YAŞAYIN....ŞUNU DA UNUTMAYIN...!
KAHPELİK GİZLİ YAPILIR,AMA GİZLİ KALMAZ...... _________________
Biryere Denirse TÜRK ülkesi..
Gözün BAYRAK arar kulağın EZAN sesi... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
ŞinasiVatandaş

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 11.09.2006
Level: 4
|
Tarih: Mon Sep 11, 2006 10:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
| çok önemli teşekkürler |
|
| Başa dön |
|
 |
bergerVatandaş

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 12.09.2006
Level: 1
|
Tarih: Tue Sep 12, 2006 11:50 am Mesaj konusu: |
|
|
| ne olduğu belli değilmi adamların kutsal kitaplarında Mezapotamya bölgesinin kendilerinin olduğu ifade ediliyor.Emellerine ulaşmak içindir...Şimdiki devlet kurdukları toprakları araplardan böyle böyle alarak bugüne geldiler... |
|
| Başa dön |
|
 |
bergerVatandaş

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 12.09.2006
|
Tarih: Tue Sep 12, 2006 11:51 am Mesaj konusu: |
|
|
| ama yağma yo0k.... Uyanık olmalıyız... |
|
| Başa dön |
|
 |
efemamiVatandaş

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 26.07.2006
|
Tarih: Wed Sep 13, 2006 7:03 am Mesaj konusu: |
|
|
Açtığım bu konunun bu kadar ilgi görmesi beni sevindirdi...Hepinize teşekkür ederim...Sizler gibi duyarlı arkadaşlar olduğu müddetçe bu vatan İLELEBET PAYİDAR KALACAKTIR...
NAMIMIZIN BÜYÜKLÜĞÜ, DOSTLARIMIZIN BÜYÜKLÜĞÜNDENDİR.. _________________
Biryere Denirse TÜRK ülkesi..
Gözün BAYRAK arar kulağın EZAN sesi... |
|
| Başa dön |
|
 |
monamyHarbi Üye

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 26.01.2006
Level: 43
| Deneyim: |
3087 / 3087 |
|
|
|
100% |
|
Tarih: Thu Sep 14, 2006 8:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
eline saglık kardes cok güsel ve önemli..
su an maalesef içimize girmis durumdalar. ama bizim onlara prim vermemek için omuz omuza olmalıyısm her zaman. _________________
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburaya tıklayınız... |
korkaklıkta ar, ilerlemekte seref var..
biz denizci degiliz ki, her limanda bir sevgilimiz olsun; biz komandoyuz daglar sagolsun
'hayat kızgın boga,ben se kırmızı pelerin'
yusuf öldü deyup salat ederler,
ölen hayvan imiş, aşıklar ölmez
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburaya tıklayınız... |
|
|
| Başa dön |
|
 |
pandoraVatandaş

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 07.11.2006
Level: 3
|
Tarih: Fri Nov 24, 2006 7:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar en çok sinir olduğum şey, verilecek bir karış toprağimız yok diyerek topraklarımızı peşkeş çektirenlerdir. şimdi bu sözümü alınanlar olaçak...
bilincli olmadığımız sürece sadece bağırıpcağırıp,bağırmamızla kalacağız. vatandaş olarak kanunları biz çıkaramayız ama gidip oy verdiğimiz partinin gecmişine, yaptıklarına,onun hakkında daha fzla bilgi edinmemizi engelleyen bir şey yok. onun için, vatanı onlara (yahudi,hıristiyan ...) satanları iktidar yapmayıp akıl sahıbi biri olarak oylarınızı verin. bana şimdi particilik yapıyorsun diyenler olabilir, peşinen ben particilik yapsaydım falanca parti diye örnek verirdim. _________________ yağmur afet,kış kıyamet,iş beladır tembele.
yaz-ı cennet,gölge rahat,uyku sultan tembele |
|
| Başa dön |
|
 |
cedrik48Katılımcı Üye

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 14.10.2006
Mesajlar: 465 Şehir: Ağlasan Sesimi Duyarmısınız Mısralarımda Dokuna Bilirmisiniz Gözyaşlaıma Elerinizle[İstanbul]
Level: 19
|
Tarih: Wed Dec 13, 2006 10:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
emeğine tşk ediyorum kardeşim ellerine sağlık _________________
|
|
| Başa dön |
|
 |
napster.vtnVatandaş

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 24.12.2006
Mesajlar: 46 Şehir: Asla unutulmyan ve unutulmyack oln, ruhları şefktle sarıp hayranlık uyandran, koca bir şehrdir(ist)
|
Tarih: Wed Jan 03, 2007 5:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
çok sağol kardeş.asıl snein gibiler olduğu sürece bu vtn payidar kalır. _________________ NaPsTeR'vtn...
[..∂σğαη güηєş вαηα ∂σğѕα, нєя мυтℓυℓυк вєηι вυℓѕα, вüтüη ∂üηуα вєηιм σℓѕα ѕєηѕιz нαуαт уαşαηмıуσя..] |
|
| Başa dön |
|
 |
hatidamVatandaş

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 18.01.2007
Level: 3
|
Tarih: Sun Jan 21, 2007 7:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Izliyoruz tum yapilanlari,okuyoruz ve bekliyoruz... |
|
| Başa dön |
|
 |
hashanVatandaş

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 07.02.2007
|
Tarih: Wed Feb 07, 2007 4:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
slm abiler.. araniza yeni geldim ve konuyu okudum yahudilik.. babam kayserli annem aksarayli... bilirsiniz aksarayda ic anadolun en büyük dagsi hasan dag var o dagda ilk rum,yahudi,ermeniler yasamis.. ister inanin ister inanmayin adamlar .. tek kendi elleriyle.. dagin altina tasla sehir yapmislar.. osmanli imparator zamanligin da savas cikmis ve bütün yabancilar köyden ve o hasan dag dan atilmislar. yanlarinda cok altin ve ganimet oldugu icin ülkelerine dönerken askerlerin ellerindeki ganimetleri almaklarindan korkarlarmis.
o ganimetleri herkez hasan dag altina saklamislar. ve nasil olduysa adamlar ja tasin icine yada görünmüyecek akla gelemiyecek bir yerlere saklamislar. o sakliyanlar köylerine yani ülkerelerine döndüklerinde torundan toruna sakladigi altinlari nerde olduklarini söylerlermis ... 150 sene gectik den sonra. bu yazin iste. ben aksarayda hasan dag gezerken. bir yahudiyi polisler tutup götürdüler yanlarinda 5 cuvallarla.. icinde akliniza gelemeyecegi kadar altinlarla gönderdiler.
yani demek istedigim adamlar. 7 asirini biliyor biz neyimizi biliyoz... ben tek dedem ve annenemi tanirim.
adamlar dedelerin dedelerinin dedesinlerini taniyorlar. 7 asir
adamlar cocuklarina 11 yasina kadar TV PC ne biliyim elektronik esyalar almiyorlar 11 yasina kadar 7 asirini ögreniyorlar.
ikiz kulede 30 bin yahudi caliyordu ikiz kuleleri vurduklarinda 1 tane yahudi bile ölmedi. ikiz kulenin cöpsüsü bile yahudi ölmemmis.
bin laden. adam neyiyle ikiz kuleyi vuracak. coca colayi cikaran kim? bin laden üreten kim amerika. amerikayi yönlendiren kim yahudiler. amerika bin ladenimi bulamiyacak.coca colayi tersine yazisini okuyun ve coca altinda iki cizgi cekin .
kuran okuyan bir insan o ters yazisda .MEKKE yok MUHAMMED yok yaziyor.
yani onlarda akil var bizde gemi kazani gibi yürek var. biz dünyayi 600 yil elimiz altinda tutmusuk onlar ise simdi tutuyor. allah yardimcimiz olsun. |
|
| Başa dön |
|
 |
koruyucuVatandaş

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 06.10.2006
|
Tarih: Thu Feb 08, 2007 10:59 am Mesaj konusu: |
|
|
Yahudiler öyle bir millettir ki: bir adet yumurtalarını pişirmek için bütün dünyayı ateşe verebilecek kadar adi bir millettir... _________________ BU ÜLKE İÇİN GÖZÜMÜ KIRPMADAN...
ÖLÜRÜMDE ÖLDÜRÜRÜMDE...
BU ÜLKEYİ KİMSE SAHİPSİZ SANMASIN...
SANAL ALEMİN FATİHİ.... |
|
| Başa dön |
|
 |
koruyucuVatandaş

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 06.10.2006
|
Tarih: Thu Feb 08, 2007 11:01 am Mesaj konusu: |
|
|
Hz. MUHAMMED (sav) efendimize yapılan karikatür şerefsizliğini utanmadan destekliyorlar...
Hitler zamanında köklerini kurutmayı başarsaydı şimdi böyle olmazdı... _________________ BU ÜLKE İÇİN GÖZÜMÜ KIRPMADAN...
ÖLÜRÜMDE ÖLDÜRÜRÜMDE...
BU ÜLKEYİ KİMSE SAHİPSİZ SANMASIN...
SANAL ALEMİN FATİHİ.... |
|
| Başa dön |
|
 |
GEHLENVatandaş

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 07.03.2007
|