Forum Anasayfa

Portal Anasayfa    AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi   Cesur Türk Üye Kayıt Sözleşmesi (Kuralları Okuyunuz) Cesur Türk Üye Kayıt Sözleşmesi (Kuralları Okuyunuz) 

Hesabınız Hesabınız   Kişisel Mesajlar Kişisel Mesajlar   Oturum Aç Oturum Aç 
Cevapsız mesajlar

Etiketler: SİZİN, AĞACINIZ, HANGİSİ???
SİZİN AĞACINIZ HANGİSİ???

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Forum Anasayfa -> Astroloji
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
rehine
Kategori Moderatörü
Kategori Moderatörü

Durum: Çevrimdışı
rehine yükselmekte olan bir dalın üzerinde 

Level: 35
Aktiflik: 106 / 130  
 81%
Seviye: 0 / 3668  
 0%
Deneyim: 1818 / 1818  
 100%

MesajTarih: Thu May 25, 2006 5:59 pm    Mesaj konusu: SİZİN AĞACINIZ HANGİSİ???

AĞACINIZ; Doğduğunuz gün, hangi ağaçtan geldiğinizi ortaya çikariyor.... Buyrun bakalım )
23-31 Aralik: Elma Ağacı
1-11 Ocak: Köknar
2-24 Ocak: Karaağaç
25 Ocak-3 Subat: Selvi
4-8 Subat: Kavak
9-18 Subat: Sedir
9-28 Subat: Çam
1-10 Mart: SalkımSögüt
11-20 Mart: Ihlamur
21 Mart : Meşe
22-31 Mart: Fındık
1-10 Nisan: Üvez
11-20 Nisan: Akçaağaç
21-30 Nisan: Ceviz
1-14 Mayıs: Kavak
15-24 Mayis: Kestane
25 Mayis- 3 Haziran: Dişbudak
4-13 Haziran: Gürgen
14-23 Haziran: İncir
24 Haziran: Hus
25 Haziran- 4Temmuz: Elma
5-14 Temmuz: Çam
15-25 Temmuz: Karaağaç
26 Temmuz-4 Ağustos: Selvi
4-13 Ağustos: Kavak
14-23 Ağustos: Sedir
24 Agustos- 2 Eylül: Çam
3-12 Eylül: SalkimSöğüt
13-22 Eylül: Ihlamur
23 Eylül: Zeytin
24 Eylül-3 Ekim: Fındık
4-13 Ekim: Üvez
14-23 Ekim: Akçaağaç
24 Ekim-11 Kasim: Ceviz
12-21 Kasim: Kestane
22 Kasim-1 Aralik: Dişbudak
2-11 Aralik: Gürgen
12-21 Aralik: İncir
22 Aralik: Kayın
KESTANE; (Dürüstlük) : Alışılmadik bir güzelliği vardir ama insanlari etkilemek gibi bir derdi yoktur. Adil ve neşelidir. Doğustan diplomattir. Çok kolay huzursuzluga kapilir ama her türlü ilişkisinde hassastir. Bazen olağandışı davranır. Sevgili bulmakta güçlük çeker...
İNCİR; (Hassasiyet) : Çok güçlü, bağımsız, tartışmalara ve zıtlıklara fazla izin vermeyen, aile hayatina düşkün, iyi bir baba ve hayvan severdir. Sosyal bir kelebek gibidir. Espriden anlar, aylaklığı ve tembelliği de sever. Bencilliği vardir. Akıllı ve pratiktir...
DİŞBUDAK; (Hırs): Farkli bir çekiciliğe sahip, hayat dolu, talepkar, düsüncesizce hareket eden ve eleştirilere kulak asmayan biri. Hıslı, akıllı, yetenekli, kaderine hükmetmeyi seven, egoist olmaya elverislidir. Ama ona güvenebilirsiniz. Bazen beyni kalbine hükmedebilir. Iliskileri çok ciddiye alır ve sadıktır....
KAYIN; (Yaratıcılık) : İyi bir zevki vardir. Görünüşe ve kendi görüntüsüne önem verir. Materyalist sayilir. Hayati ve kariyeri için çok ve düzenli çalışır. Ekonomiktir. Gereksiz risklere girmez. Makul bir tiptir. Diyet ve sporla fizikine dikkat eder...
HUS; (Esinlenme): Hayat dolu, etkileyici, elegan, arkadaş canlısı, gösterişten uzak, mütevazi, aşırılıklardan hoslanmayan, kaba şeylerden nefret eden biridir. Doğal ve sakin bir yasami tercih eder. Fazla tutkulu degildir. Hayal gücü yüksek ve az hırslıdır. Sakin ve uygun ortamlar yaratir...
SEDİR; (Güven): Zarif, her ortama ayak uydurabilen, lüksü seven, sağlığına dikkat eden, kendine güvenen, baskalarına da biraz yukarıdan bakan biridir. Kararlı, sabırsız ve baskalarını etkilemeyi sevenlerdendir. Iyimserdir ve beceriklidir. Tek ve gerçek aşkini bekler. Çabuk karar verir...
SELVİ; (Sadakat): Güçlü, fiziksel olarak kaslı, her ortama uyabilen, hayatla fazla ugrasmayan, hoşnut, iyimser, paraya meraklıdır. Yalnızlıktan nefret eder. Kolay kolay tatmin edilemeyecek kadar tutkuludur. Ama sadıktır. Modu çabuk değişir. Kurallara boyun eğmez. Biraz da ukala ve ilgisizdir...
KARAAĞAÇ; (Asil): Müşfik, fiziksel olarak düzgün, giyimine dikkat eden, taleplerinde aşırılığa kaçmayan, insanlara neşe verebilen, liderlik etmeyi seven ama kendisi altta olmayı sevmeyen biridir. Dürüst ve sadık bir eştir. Başkalari için karar vermeyi sever. Cömerttir. Pratik zekası güçlü ve iyi bir espri anlayisi vardir...

KÖKNAR; (Gizem): Sıradışı bir zevki vardir. Sofistike ve kadirşinastir. Güzel olan her seyi sever. Dik başlı, çabuk mod değistiren, bencil olmasina rağmen kendisine yakın olanlarla ilgilenen biridir. Çok mütevazi olduğu söylenemez. Hırslıdır. Memnun edilmesi zor bir sevgilidir. Çok arkadaşı vardir. Çünkü ona güvenebilirsiniz...
FINDIK; (Olağanüstü): Çekici, anlayisli, insanlari nasıl etkileyeceğini bilen, fazla talepkar olmayan, sosyal hayatta aktif ve girişken hatta dövüşken biridir. Popülerdir. Psikolojik durumu çabuk değişir. Kaprisli bir aşıktır. Ama dürüst ve eşine toleranslı davranir. Kusursuz bir yargı yeteneği vardır...
GÜRGEN; (Zevk Sahibi): Cool bir güzel. Dış görünüsüne ve bakımlı olmaya dikkat eder. Zevk sahibidir. Baskalarını kendinden fazla düsünür. Hayati mümkün olduğunca kolay bir hale getirmeye çalışır. Disiplinli bir hayat için kılavuzluk eder. İlişkilerinde kibardır. Farklı sevgililer bulmak ister. Duygularıyla ilgili olarak mutluluğu yakalamasi kolay olmaz. Çoğunlukla da başkalarına güvenmez. Kararlarından da asla emin olmaz...
IHLAMUR; (Şüphe): Hayatın ona getirdiklerini kabul eder. Kavga ve tartışmadan nefret eder. Çalışkandır, tembelliği ve bencilliği hiç sevmez. Streslidir. Yumusak huylu ve merhametlidir. Arkadasları için çekinmeden fedakârlik yapar. Becerikli olmasına rağmen bunları değerlendirmesini bilmez. Mızmızdır. Kıskanç fakat vefalıdır...
AKÇAAĞAÇ; (Özgür Zeka): Hayal gücü ve orijinalliklerle dolu olmayan biridir. Utangaç, hırslı, gururlu, kendine güvenli, yeni deneyimlere aç biridir. Genellikle sinirli ve gergin bir yapısı vardir. Hafızasi kuvvetlidir. Çok kolay öğrenir. Aşk hayatı biraz karmaşıktır. Başkalarını etkilemeyi sever...
MEŞE; (Cesaret): Sağlam yaradılışlı, cesur, güçlü, bagımsız ve girişkendir. Acıma duygusu çok yoktur. İşini şansa bırakmayı sevmez. Ayaklarını yere sağlam basmak ister. Hareketlidir...
ZEYTİN; (Erdem): Güneşi, sıcak havalari sever. Makul biridir. Kibar duyguları vardir! Agresiflikten ve şiddetten kaçınır. Sakin ve toleranslıdır. Adalet duygusu gelişmiştir. Hassas, kıskançlıktan uzak bir yapısı vardır. Okumayı ve sofistike insanlarla muhatap olmayı sever...
ÇAM; (Titiz): Uyumlu ilişkileri sever. Dinç ve güçlüdür. Nasıl rahat edilebileceğini bilir. Doğal ve hareketli biridir. İyi bir partnerdir. Çok arkadaş delisi değildir. Çabuk aşık olur ama ateşi çabuk söner. Her seyden kolay vazgeçebilir. İdeali bulana kadar her şey geçicidir. Güvenilir ve pratiktir...
KAVAK; (Tatminsiz): Fazla kendine güvenmeyen, sadece gerektiği zaman cesaretli olan biridir. Arkadaşının güçlü olmasını ve sıkı insanlarla muhatap olmasını sever. Çok seçicidir. Genellikle yalnızdır. Artistik bir doğası vardır. Kin tutar. Iyi bir organizatördür. Felsefik takılmayı sever. Ama her durumda güvenilebilir biridir. İliskilerini de çok önemser...
ÜVEZ; (Hassasiyet): Dikkat çekici, neşe verici, bencillikten uzak dikkat çekmeyi seven biridir. Hayata bağlıdır. Yerine ve duruma göre hem bağımlı hem bağımsız olabilir. Zevklidir. Duygusal, hassas, tutkulu ve artistik özellikleri vardir. İyi bir eş olur ama çok zor affeder...
CEVİZ; (Tutku): Garip ve zıtlıklarla dolu biridir. Egoist ve agresiftir. Beklenmedik tepkiler gösterir. Asil bir ruhu vardir. Spontandır. Çok hırslıdır ve hiç esnekliği yoktur. Zor ve alışılmışın dışında bir eştir. Çok zor beğenir. Sadece takdir eder. Çok kıskanç ve tutkuludur. Uyum göstermek için fazla fedakârlık etmekten de hoslanmaz. İlginç stratejiler üretir...
SALKIMSÖĞÜT; (Melankoli): Güzel ve çok melankoliktir. Etkileyicidir. Güzel ve zevkli şeylere meraklıdır. Seyahat etmeyi sever. Hayalperesttir. Kaprisli ama dürüsttür. Başkalarının duygularına önem verir. Çabuk etki altında kalır ama beraber yaşanması zordur. Talepkardır. Sezgileri de kuvvetlidir. Aşıkken acı çeker ama demir atabileceği birini bulabilir.... (ALINTIDIR)

Sizin ağacınıs hangisi???

korkmuyorum artık senden gece.
korkmuyorum hiç karanlık
üzerime gel istersen
sar beni ben kaçıp gitmem.
korkmuyorum artık senden yalnızlık
korkmuorum artık hiç korkmuyorum.
yüreğime vur vur istersen
kalmadı hiç kaçıp gitmem.
sokaklarda yanımda dolaşan yağmur
geceleri başucumda duran yağmur
avucumda ellerin eline yağmur
vur yüzüme vur yüzüme.
saçlarımda nefesn yerine yağmur
dudağımda dudağın yerine yağmur
gökyüzünden çaresizliğimi yağmur
vur yüzüme hadi vur yüzüme!!!!!!!!!!
Başa dön
Yalniz__Asik
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Yalniz__Asik şu an tarif edilemez bir durumda 
Level: 19
Aktiflik: 37 / 49  
 75%
Seviye: 0 / 844  
 0%
Deneyim: 508 / 508  
 100%

MesajTarih: Tue Aug 08, 2006 3:41 pm    Mesaj konusu:

waayy bea karaağaç çıktım...gene çoğu tuttu bravo yaw... Sad
Ben yollarda olacağım
Ve seni unutacağım...
Başa dön
angelic
Vatandaş
Vatandaş

angelic şu an tarif edilemez bir durumda 
Level: 2
Aktiflik: 5 / 8  
 62%
Seviye: 0 / 32  
 0%
Deneyim: 135 / 135  
 100%

MesajTarih: Thu Sep 14, 2006 11:00 pm    Mesaj konusu:

aynı ben valla Cool
Başa dön
monamy
Harbi Üye
Harbi Üye

monamy yükselmekte olan bir dalın üzerinde 
Level: 43
Aktiflik: 67 / 195  
 34%
Seviye: 0 / 6460  
 0%
Deneyim: 3092 / 3092  
 100%

MesajTarih: Thu Sep 14, 2006 11:07 pm    Mesaj konusu:

GÜRGEN; (Zevk Sahibi): Cool bir güzel. Dış görünüsüne ve bakımlı olmaya dikkat eder. Zevk sahibidir. Baskalarını kendinden fazla düsünür. Hayati mümkün olduğunca kolay bir hale getirmeye çalışır. Disiplinli bir hayat için kılavuzluk eder. İlişkilerinde kibardır. Farklı sevgililer bulmak ister. Duygularıyla ilgili olarak mutluluğu yakalamasi kolay olmaz. Çoğunlukla da başkalarına güvenmez. Kararlarından da asla emin olmaz...

neredeyse tam ben wallaa tesekkürler rehine cigim. eline saglık.

tek fark baskalarına güvenmeme isi.. halbuki ben insanlara sans vermeyi severim..

korkaklıkta ar, ilerlemekte seref var..

biz denizci degiliz ki, her limanda bir sevgilimiz olsun; biz komandoyuz daglar sagolsun

'hayat kızgın boga,ben se kırmızı pelerin'

yusuf öldü deyup salat ederler,
ölen hayvan imiş, aşıklar ölmez
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir!
Kayıt olmak içinburaya tıklayınız...

Başa dön
cano
Cesur Üye
Cesur Üye

cano şu an tarif edilemez bir durumda 

Level: 7
Aktiflik: 9 / 16  
 56%
Seviye: 0 / 137  
 0%
Deneyim: 176 / 176  
 100%

MesajTarih: Sun Jan 14, 2007 11:46 pm    Mesaj konusu:

benimkide kestane Surprised beni anlatttii emegine saglik Wink
Başa dön
vague
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

vague şu an tarif edilemez bir durumda 
Level: 16
Aktiflik: 11 / 39  
 28%
Seviye: 0 / 587  
 0%
Deneyim: 391 / 391  
 100%

MesajTarih: Wed Jan 24, 2007 9:25 pm    Mesaj konusu:

bu kadar olur yaa tıpkı ben Wink Wink paylaşım için çok tşkler

Başa dön

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Forum Anasayfa -> Astroloji
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Tarih
Yeni mesaj yok EN TEHLİKESİZ ODA HANGİSİ DERSİNİZ rebelover Kelime Oyunları 22 Sat Sep 09, 2006 9:46 pm Son gönderilen mesajlar
Sayfanın En Üstüne Çıkmak İçin BURAYA TIKLA !

Cesur Türk
Bu forum phpBB Tabanlıdır.
Privacy (Gizlilik ilkesi)
Copyright © 2005-2007
All right reserved CesurTurk.Org
Cesur Türk Kullanıcı Gizlilik Koşulları ve Site Kullanım Şartları
Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece CesurTurk.Org'ye aittir.
Materyallerimizin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sitemizde yer alan yazıların telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir.
Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Misyonumuzu buradan okuyabilirsiniz. Sitemizde yazınız bulunuyorsa ve kaldırılmasını istiyorsanız lütfen iletişim  bölümünden irtibata geçiniz.
Yönetim ve Webtasarım SABQCES tarafından yapılmaktadır.
(( Gücümüzü Türk devletini kuran asil Türk ırkından alıyoruz ))
Genel Site Map