Forum Anasayfa

Portal Anasayfa    AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi   Cesur Türk Üye Kayıt Sözleşmesi (Kuralları Okuyunuz) Cesur Türk Üye Kayıt Sözleşmesi (Kuralları Okuyunuz) 

Hesabınız Hesabınız   Kişisel Mesajlar Kişisel Mesajlar   Oturum Aç Oturum Aç 
Cevapsız mesajlar

Etiketler: Sevgiliye..
Sevgiliye..

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Forum Anasayfa -> Güsel Ve Anlamlı Sözlerimiz
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Sistem
Cesur Türk
Cesur Türk

Durum: Çevrimdışı
Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri 

Level: 69
Aktiflik: 226 / 566  
 39%
Seviye: 0 / 27802  
 0%
Deneyim: 12842 / 12842  
 100%

MesajTarih: Thu Feb 09, 2006 7:28 pm    Mesaj konusu: Sevgiliye..

Aşk günah olmayacak kadar masum, köle olmayacak kadar özgür, ulaşılmayacak kadar derin, unutulmayacak kadar yakın seninle yaşanacak kadar özeldir.

» BAZI AŞKLAR OKYANUS GİBİDİR. GÖRMESENDE SONUNUN BİR YERDE BİTTİĞİNİ BİLİRSİN, ŞİMDİ OKYANUSLAR BİLE KISKANIR SANA OLAN SEVGİMİ, GÖRMESEMDE BİLİYORUM SONUNU SONSUZA DEK BİTMEYECEK.

» Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir karar aldım söylüyorum. Seni Çok ama Çok Seviyorum.

» Sana Ne Demeliyim Bilmiyorum GüneşIm Desem Güneş Batıyor, Hayatım Desem Hayat Kısa, Gülüm Desem Oda Soluyor, Sana Canım Demeliyim Çünkü Bu Can Seninle Yaşıyor..

» Bir rüzgar eserse oralara, sana olan sevgimi fısıldarsa kulağına, cevabını sevgimden ıslandığın yağmurlarla yolla.

» Aşkına döksem gözyaşlarımı, elinle bir defa silecek misin? Şu kalbimi sana versem, bir gün gelecek sevecek misin?

» Ben kimseyi böyle delice kıskanmadım, hiçkimseye böyle yürekten bağlanmadım, ben kimse için bir gün oturup ağlamadım. Yanlızca senin için Aşkım.

» Seni Çok Özledim. Seni Her Özlediğimde Kalbime Bir Yıldız Çizdim. Seni Ne Kadar Özlediğimi Bilmek İstermisin? Sayende Bir GöKyüzüne Sahibim Canim!!

» Sevmekmi? Hiç Tatmadım? Ya Gülmek? Çoktan Unuttum? YaşAmakmı? BoşVer! AşK Nemi? Büyük Bir Yalan! Mutsuzlukmu? IşTe O Benim Dünyam!

» Sonbahara İNat AğAç Hala YeşErmekte, Geceye İNat Gün Hala AğArmakta, Ben İSe Kadere İNat Hala Senİ SevmekteyİM. İNat Bu Ya MahşEre Kadar Senİ SeveceğİM!

» Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var..

» Seni Cok Özledim. Seni Her Özledigimde Kalbime Bir Yildiz Cizdim. Seni Ne Kadar Özledigimi Bilmek Istermisin? Sayende Bir GöKyüzüne Sahibim Canim!!

» Sonbahara İNat AğAç Hala YeşErmekte, Geceye İNat Gün Hala AğArmakta, Ben İSe Kadere İNat Hala Senİ SevmekteyİM. İNat Bu Ya MahşEre Kadar Senİ SeveceğİM!

» Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var..

» Ne zaman sağır bir ressam, kristal bir zemin üzerine düşen gülün sesinin resmini çizerse,işte o zaman seni unutur bir başkasını severim...

» İsteyipte sahip olamadığım her şeyin yerine seni koyduğum zaman anladım ki, ben her şeye sahipmişim çünkü sen her şeyden ve herkesten değerlisin!!!!

» Bir çerçeve astım odama içi boş önemi yok, neden diye sorma neye baksam seni görüyorum nasıl olsa..

» Umutlarım Yıkıldı Senden Sonra Yaşamayı Haram Gördüm Kendime!!! Bu Dünyadan Kurtulmak İstediysemde Kaç Defa Sensiz Gidemedim Ölüme...

» Senin sevgini doldurdum gönül kadehime, senin sevgini içeceğim. Senin hayallerini çizdim gözlerime, hep seni seyredeceği. İlkdefa seni sevdim ölene kadarda seni SEVECEĞİM...

» Buruk bir duygu yüklenirse yüreğine, gözlerin zaman zaman takılıyorsa uzaklara, kulakların çınlarsa zamansız, bilki bir yerlerde ÖZLENMİŞSİNDiR!!!!!

» YAŞAMAK ÖZLEMSİZ,ÖZLEM SEVGİSİZ,SEVGİDE SENSİZ OLMAZ.UNUTMA SEVMEK DAİMA BERABER OLMAK DEĞİL.SENSİZKEN BİLE SENİNLE OLABİLMEKTİR.

» Sen güllere özenme güller sana özensin, üzme tatlı canını sen güllerden de güzelsin. Bir gülüş kadar özgür özgürlük kadar vaz geçilmezsin gülüm sen her şeye değersin..
Başa dön
orhanunal
Vatandaş
Vatandaş

orhanunal şu an tarif edilemez bir durumda 

Level: 1
Aktiflik: 6 / 9  
 66%
Seviye: 0 / 19  
 0%
Deneyim: 133 / 133  
 100%

MesajTarih: Wed Aug 23, 2006 6:58 pm    Mesaj konusu:

emeğine sağlık kardeşim çok güzel olmuş.
Başa dön
orhanunal
Vatandaş
Vatandaş

orhanunal şu an tarif edilemez bir durumda 

Level: 1
Aktiflik: 6 / 9  
 66%
Seviye: 0 / 19  
 0%
Deneyim: 133 / 133  
 100%

MesajTarih: Wed Aug 23, 2006 6:59 pm    Mesaj konusu:

gerçekten kutlarım kardeşim..
Başa dön
monamy
Harbi Üye
Harbi Üye

monamy yükselmekte olan bir dalın üzerinde 
Level: 43
Aktiflik: 67 / 195  
 34%
Seviye: 0 / 6460  
 0%
Deneyim: 3092 / 3092  
 100%

MesajTarih: Wed Aug 23, 2006 7:17 pm    Mesaj konusu:

............................
» Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir karar aldım söylüyorum. Seni Çok ama Çok Seviyorum.
............................

iste sadece gercek sevenin içinde olusan duygulaar.: korku,cosku,cesaret...

emegine saglık kardes ne diyebilirim ki allah sana da bana da kıymet bilen ve gercekten seven birilerini nasip etsin... Wink

korkaklıkta ar, ilerlemekte seref var..

biz denizci degiliz ki, her limanda bir sevgilimiz olsun; biz komandoyuz daglar sagolsun

'hayat kızgın boga,ben se kırmızı pelerin'

yusuf öldü deyup salat ederler,
ölen hayvan imiş, aşıklar ölmez
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir!
Kayıt olmak içinburaya tıklayınız...

Başa dön

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Forum Anasayfa -> Güsel Ve Anlamlı Sözlerimiz
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Tarih
Yeni mesaj yok Sevgiliye... Sokrates Aşk Sevgi Dostluk Hikayeleri Yazılar Öyküler 0 Mon Jul 09, 2007 6:47 pm Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Sevgiliye CT-YavusZ Aşk Doktoru 1 Wed Jul 04, 2007 4:21 pm Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Eski Sevgiliye Alternatif Cevaplar:) daph_daph Komik Yazılar ve Hikayeler 0 Tue Mar 14, 2006 9:24 am Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Benden Sevgiliye bir Söz...O kendini ... SALİHSEM Güsel Ve Anlamlı Sözlerimiz 4 Tue Feb 14, 2006 12:32 pm Son gönderilen mesajlar
Sayfanın En Üstüne Çıkmak İçin BURAYA TIKLA !

Cesur Türk
Bu forum phpBB Tabanlıdır.
Privacy (Gizlilik ilkesi)
Copyright © 2005-2007
All right reserved CesurTurk.Org
Cesur Türk Kullanıcı Gizlilik Koşulları ve Site Kullanım Şartları
Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece CesurTurk.Org'ye aittir.
Materyallerimizin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sitemizde yer alan yazıların telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir.
Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Misyonumuzu buradan okuyabilirsiniz. Sitemizde yazınız bulunuyorsa ve kaldırılmasını istiyorsanız lütfen iletişim  bölümünden irtibata geçiniz.
Yönetim ve Webtasarım SABQCES tarafından yapılmaktadır.
(( Gücümüzü Türk devletini kuran asil Türk ırkından alıyoruz ))
Genel Site Map