| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
yellozVatandaş

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 14.12.2006
Level: 4
|
Tarih: Wed Jan 24, 2007 7:51 am Mesaj konusu: selam arkadaşlar sizin için aşk ne ifade ediyor? |
|
|
| bence aşk ilk başlarda çok güzel başlıyor ama sonra süre ilerledikçe insan hem sıkılıyor hemde ben buna mı aşık oldum diyor tabii benim için bunu ifade ediyor |
|
| Başa dön |
|
 |
|
SistemCesur Türk

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 19.01.2006
Level: 69
| Deneyim: |
12837 / 12837 |
|
|
|
100% |
|
Tarih: Wed Jan 24, 2007 9:39 am Mesaj konusu: |
|
|
aşk hakkında bir sürü yorum yapılabilir
sevgi aşk yaşamdır.. |
|
| Başa dön |
|
 |
THe_LooPuSYaLNıZıM ve SeNSiZiM

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 04.10.2006
Level: 51
4966 / 4966 |
|
|
|
100% |
|
Tarih: Wed Nov 14, 2007 12:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
aşk bence boşlugu düşürken hayata sarılmaktır _________________
|
|
| Başa dön |
|
 |
ByRoNDemirbaş Üye

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 20.01.2006
Mesajlar: 152 Şehir: Düşman kelimesinin anlamını arkadaş sıfatını taşıyanlardan öğrendim !!!! (ist)
Level: 11
|
Tarih: Wed Aug 27, 2008 8:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Alıntı: |
| bence aşk ilk başlarda çok güzel başlıyor ama sonra süre ilerledikçe insan hem sıkılıyor hemde ben buna mı aşık oldum diyor tabii benim için bunu ifade ediyor |
bence yanlis düsünüyorsun.Seven insan SIKILMAz.SIkIlan zaten hic bir zaman sevmemistir.Sevdigini sanmistir o kadar zaman boyunca.
Ask demek Ummadigin anda birinin gelip senin hayatini alt üst etmesidir.. _________________
|
|
| Başa dön |
|
 |
CT-YavusZKategori Yöneticisi

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 02.01.2007
Mesajlar: 3080 Şehir: SİVEREK City /|\ URFA - TR | Hayatın AnlamsızLıkLar Şehrindeyim | Hayal KırıkLığın BaşKentindeyim.!!
Level: 43
3038 / 3038 |
|
|
|
100% |
|
Tarih: Thu Aug 28, 2008 1:03 am Mesaj konusu: |
|
|
| ByRoN demiş ki: |
| Alıntı: |
bence yanlis düsünüyorsun.Seven insan SIKILMAz.SIkIlan zaten hic bir zaman sevmemistir.Sevdigini sanmistir o kadar zaman boyunca.
Ask demek Ummadigin anda birinin gelip senin hayatini alt üst etmesidir.. |
valla ilk defa sana ayneen katılyıom aşk bence odur aşk hayatı biraz aksi etmektir deişştirmektir..
Ve bunu diğer arakdaşlara yazıyom okuyunuz.....
--
Aşkı güzel bişeymi sanıyosun sen ???Güldürme beni.Aşk varya aşk yaşarken defelarca ölmek hiç dinmeyen bir acıyla kıvranmaktır.Aşk içki gibi sarhoş eder döndürür başını sigara gibi alışkanlık yapar bağımlısı olursun uyuşturucu gibi girer hayatına mahveder tüm yaşamını.Şimdi söyle bana aşk güzel mi sence?Deliler gibi severken hiç ummadığın bir anda terk edilmek mi güzel olan yoksa günlerce hiç değmicek bir şerefsiz uğruna ağlamak mı ?Gecelerce uykusuz kalmak mı güzel olan yoksa aldatılıp sevildiğini sanmak mı?Şimdi söyle bana aşk güzel mi sence?Kalbinde kapanmıyacak bir yara açılması mı güzel olan yoksa sevdiğini bir başkasıyla görmek mi?Bile bile kendini ateşe atmak mı güzel olan.Şimdi söyle bana aşk güzel mi sence??? _________________
SiVeReK City / ŞanLı Urfa
♥♥...''AşK''... !! ...KUTSAL DUYGU...! ♥♥
♥♥ Kalp Sevmekten Yorulmaz..!! © '♥♥
♥♥ ﮎєη √є ßєη Gєяﺁѕﺁ √ЄﮎдﺁЯЄ ♥♥
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburaya tıklayınız... |
iLetişim:Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburaya tıklayınız... |
Anlamazsın Yar !!
Aşk-ı Virane
Bütün Şiirleri İçin Ömer Köroğlu'ya Çok Teşekkürler !! Umarım Hep Böyle Kalıcı ve Tatlı Şiirler ve Hikayeler Sürdürür Senin Bir Hayranında Burda
(Yavuz - Qzledim_Seni) (Cesur Türk)
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburaya tıklayınız... |
Spacesim:Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburaya tıklayınız... |
|
|
| Başa dön |
|
 |