Etiketler: güzeli, Şİfre, oluyor, ekliyorlar, oldu, modeme, bİlmİyorsaniz, diyor, çıkartıp, fİŞİnİ, gÜncel, bitti, modeminize, arkadaşlar, işte, tabi, takmaktır, düzelir, Çikiyor, indirdikten |
Rapidown / Ücretsiz Rapidshare Download, [Rapid Bitti] Sayfa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Sonraki »
|
| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
Tesekkür edenler: 1hitman59, 576341216, ahmet16171, akabe0707, akman_007, alemdar2222, allame22, alper977, atrezi, balok, bayulu3, birolerdem1, bozcan20, bravedevil, cabbarabi, çağber, calcarine, clik45, darklaneth, darkteror, datcasahit, DesiqneR, doom_axn, efsanedragon, emeremut041, engine, epekbas, etew, fcolak, freeelenor, gAucjo, gavat_cahit, ginzeee, gladyaturk, gone, gorkem723, goya, her33, jared, jessmen, kalahan, kardia82, keko35, kingofrogues07, komando_93, kosar83, livecold, lostparadise, madigant, makar ![]() |
| Yazar |
Mesaj |
SistemCesur Türk

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 19.01.2006
Level: 69
| Deneyim: |
12824 / 12824 |
|
|
|
100% |
|
Tarih: Thu Aug 09, 2007 9:16 pm Mesaj konusu: Rapidown / Ücretsiz Rapidshare Download, [Rapid Bitti] |
|
|
table width="40%" cellspacing="1" cellpadding="3" border="0">Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburaya tıklayınız... | |
Rapidshare Saatlik Limitini Aşma Şu şekilde oluyor
Dosya indirdiniz rapidden ya da video,müzik,resim herhangi birşey neyse olay şu indirdikten sonra birdaha indirmek istiyorsunuz ama indiremiyorsunuz işte bunu aşmanın en iki yolu var
1. Ücretli Üyelik (çoğu kişi 3-5 dosya için bu üyeliği almaz)
Evettt gelelim 2. yola : işte en güzeli MODEM'E RESET ATIN !!! YA DA FİŞİNİ ÇEKİP TAKIN RESET NEDİR BİLMİYORSANIZ...
MSN arkadaşlar ekliyorlar Rapidshare Saatlik Limitini Aşma nasıl olur diyorlar diyorum ki modeminize reset atın düzelir diye bana diyor ki ;
Modem nedir ? Reset Nedir ?
Tabi sizler bildiğiniz için bunları açıklamaya gerek yok..
En güzel Olay Modeme reset atmak ve fişini çıkartıp tekrar takmaktır..
Hala Sorun yaşan varsa bana ulaşsın
GÜNCEL BİR BİLGİ DAHA;
RAPİDDEN DOSYA İNDİRİRKEN TYÖ VERİYİM ARKADAŞLAR DOSYA İNDİRİRKEN 7 HARF ÇIKIYOR VE SİZE BULMACA GİBİ ŞİFRE VERİOLAR BUYRUN RESİMDE KEDİ GÖSTERDİLER BULDUM VE İNDİRDİM DOSYAYI OLDU.

En son Sistem tarafından Fri Aug 10, 2007 1:20 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi. |
|
ODEMISLIAktif Üye

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 11.07.2006
Level: 31
| Deneyim: |
1323 / 1323 |
|
|
|
100% |
|
Tarih: Fri Aug 10, 2007 6:50 am Mesaj konusu: |
|
|
eyw kardeş mutlaka işe yarar fakat ben kullanma taraftarı değilim  _________________
(¯`•._.•( тσ вє σя ησт тσ вє ! ) •._.•´¯)
-------------.•'´¯)¸,ø¤°``°¤ø,¸(¯`'•.¸---------------
----¸ .•'´¯),ø¤°``°¤ø,¸¸,ø¤°`°¤ø,¸(¯`'•.¸ ----
(===== !!! - O D E M I S L I - !!! =====)
(==== !!! - www.cesurturk.org - !!! ====)
``°¤ø,¸©¸,ø¤°`°¤ø,¸¸,ø¤°`°¤ø,¸©¸¸,ø¤°´´
-------(_¸.•°´'`°¤,¸.•*´`*•.¸,¤°´'`°•.¸_)-------
------------------°`°¤ø,¸¸,ø¤°`° --------------------
...:::GEÇMİŞİ SADECE DİKİZ AYNASINDA GÖREBİLİRSİN:::...
KÖTÜLÜK İYİLİK
|
|