Forum Anasayfa

Portal Anasayfa    AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi   Cesur Türk Üye Kayıt Sözleşmesi (Kuralları Okuyunuz) Cesur Türk Üye Kayıt Sözleşmesi (Kuralları Okuyunuz) 

Hesabınız Hesabınız   Kişisel Mesajlar Kişisel Mesajlar   Oturum Aç Oturum Aç 
Cevapsız mesajlar

Etiketler: Nokia, ve, Microsoft, tan, işbirliği
Nokia ve Microsoft tan işbirliği

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Forum Anasayfa -> Bilim Ve Teknoloji
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Sistem
Cesur Türk
Cesur Türk

Durum: Çevrimdışı
Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri 

Level: 69
Aktiflik: 229 / 566  
 40%
Seviye: 0 / 27802  
 0%
Deneyim: 12823 / 12823  
 100%

MesajTarih: Sat Aug 11, 2007 7:15 pm    Mesaj konusu: Nokia ve Microsoft tan işbirliği

Nokia ve Microsoft tan işbirliği
Nokia, dosya paylaşımında Microsoft ile işbirliğine gitti.
Mobil telefon üreticisi Nokia, cep telefonları, PC’ler ve diğer cihazlar arasında kablosuz bağlantı ile müzik, oyun veya video paylaşımına izin verecek teknolojiyi kullanmak üzere yazılım devi Microsoft ile işbirliğine gitti.

Microsoft’un "PlayReady digital rights management-dijital haklar yönetimi" teknolojisinin lisansını alarak dijital medyanın korunmasını amaçlayan Nokia firması, bu teknolojiyi, mobil telefon endüstrisinde en çok kullanılan yazılım platformu olan S60 yazılımında kullanacak.

Uzmanlar, merkezi İngiltere’de bulunan yazılım firması Symbian’ın işletim sistemi olan ve LG ile Samsung firmalarınca da gelişmiş modellerde kullanılan Nokia’nın S60 yazılımının en büyük rakibi Microsoft’un Windows Mobile işletim sisteminin de işbirliğinden yararlanacağını belirtiyorlar.

İki şirketin işletim sistemi arasındaki uyumluluğun, cihazlar arasında dosya aktarımını sağlayacağını ifade eden uzmanlar, bunun her iki şirket için de karlı olacağına işaret ediyorlar.

Nokia ve Microsoft, 2005’te Windows Media Player yazılımının Nokia marka telefonlara yerleştirilmesi konusunda ilk işbirliği anlaşmasını imzalamışlardı.

İki şirketin anlaşmasının ardından, cep telefonu fiyatlarının düştüğü piyasada üreticiler potansiyel karlı yazılımlardan yeni kazançlar elde etmeye çalışırken, Microsoft’un da mobil cihaz pazarından yeni gelirler elde etmeye gözünü diktiği yorumu yapılıyor.

Nokia, S60 modellerinin yanı sıra anlaşmaya dahil olan S40 serisinin de PlayReady teknolojisiyle gelecek yıl raflarda yerini alacağını açıklarken, iki şirketin mobil telefonlarda oyun, müzik, TV, erotik içerik ve ***** gibi eğlence hizmetini yaymak konusunda anlaşmalarını genişletmeleri bekleniyor.
Başa dön
hasanik
Vatandaş
Vatandaş

Durum: Çevrimdışı
hasanik şu an tarif edilemez bir durumda 

Level: 1
Aktiflik: 5 / 9  
 55%
Seviye: 0 / 19  
 0%
Deneyim: 53 / 53  
 100%

MesajTarih: Mon Oct 22, 2007 9:33 pm    Mesaj konusu:

teşekkürler
Başa dön

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Forum Anasayfa -> Bilim Ve Teknoloji
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Tarih
Yeni mesaj yok Gta Vice City Nokia Symbian SiS [Tele... Qzledim_Seni NOKIA 0 Thu Aug 28, 2008 12:07 am Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok KeyChanger (Microsoft) Windows Editio... Qzledim_Seni Windows Vista - Microsoft Office 2007 -Windows XP 2 Sun Jul 20, 2008 10:12 am Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Microsoft Private Folder 1.0 Qzledim_Seni Firewall ve Antivirüs Programları 0 Sat Jul 19, 2008 4:35 pm Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Msdn Orjinal Microsoft Xp Pro Sp3 19 ... Qzledim_Seni Windows Vista - Microsoft Office 2007 -Windows XP 0 Sun Jul 13, 2008 11:38 am Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Microsoft Windows 22 yaşında Qzledim_Seni Windows Vista - Microsoft Office 2007 -Windows XP 0 Tue Apr 22, 2008 2:19 pm Son gönderilen mesajlar
Sayfanın En Üstüne Çıkmak İçin BURAYA TIKLA !

Cesur Türk
Bu forum phpBB Tabanlıdır.
Privacy (Gizlilik ilkesi)
Copyright © 2005-2007
All right reserved CesurTurk.Org
Cesur Türk Kullanıcı Gizlilik Koşulları ve Site Kullanım Şartları
Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece CesurTurk.Org'ye aittir.
Materyallerimizin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sitemizde yer alan yazıların telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir.
Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Misyonumuzu buradan okuyabilirsiniz. Sitemizde yazınız bulunuyorsa ve kaldırılmasını istiyorsanız lütfen iletişim  bölümünden irtibata geçiniz.
Yönetim ve Webtasarım SABQCES tarafından yapılmaktadır.
(( Gücümüzü Türk devletini kuran asil Türk ırkından alıyoruz ))
Genel Site MapUrllistForum SitemapPortal SitemapDownloadsHaberlerYoutubeForum
| çiçekçi | matbaa | dizi izle | dizi izle | Çelik Konstrüksiyon | film indir |
Prefabrik | hodobax | Klip izle | Fragman izle | SEO | Web Tasarımı | Oto Kiralama | Lida | fx15 | Lida | Lida |