Forum Anasayfa

Portal Anasayfa    AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi   Cesur Türk Üye Kayıt Sözleşmesi (Kuralları Okuyunuz) Cesur Türk Üye Kayıt Sözleşmesi (Kuralları Okuyunuz) 

Hesabınız Hesabınız   Kişisel Mesajlar Kişisel Mesajlar   Oturum Aç Oturum Aç 
Cevapsız mesajlar

Etiketler: devam, mal, ısınıyor, korkutucu, bölüm, buzulların, gezegende, 300, sanmayın, kolay, artıyor, yükseliyor, oluyor, akrid, alivedownload, yüzde, olması, dönülmez, canavarları, gecikiyor
Lost Planet Extreme Condition Full

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Forum Anasayfa -> HTTP Oyun (Games)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazan Mesaj
Qzledim_Seni
Kategori Yöneticisi
Kategori Yöneticisi

Durum: Çevrimdışı
Qzledim_Seni çok değerli kullanıcılarımızdan biri Qzledim_Seni çok değerli kullanıcılarımızdan biri Qzledim_Seni çok değerli kullanıcılarımızdan biri Qzledim_Seni çok değerli kullanıcılarımızdan biri Qzledim_Seni çok değerli kullanıcılarımızdan biri Qzledim_Seni çok değerli kullanıcılarımızdan biri Qzledim_Seni çok değerli kullanıcılarımızdan biri Qzledim_Seni çok değerli kullanıcılarımızdan biri Qzledim_Seni çok değerli kullanıcılarımızdan biri Qzledim_Seni çok değerli kullanıcılarımızdan biri Qzledim_Seni çok değerli kullanıcılarımızdan biri Qzledim_Seni çok değerli kullanıcılarımızdan biri 
Şehir: SİVEREK City / TR | Hayatın AnlamsızLıkLar Şehrindeyim | Hayal KırıkLığın BaşKentindeyim !!
Level: 36
Aktiflik: 67 / 138  
 48%
Seviye: 3951 / 3951  
 100%
Deneyim: 1662 / 1872  
 88%

MesajTarih: Wed Mar 19, 2008 6:47 am    Mesaj konusu: Lost Planet Extreme Condition Full

Lost Planet Extreme Condition Full

Karbondioksit oranı artıyor, okyanuslar ısınıyor, buzullar eriyor, deniz seviyesi yükseliyor, orman yangınları artıyor, buzul tabakaları parçalanıyor, göller küçülüyor, kurak dönemler uzuyor, ırmaklar kuruyor. Kış sıcaklıkları artıyor, ilkbahar erken geliyor, sonhabar gecikiyor, bitkiler erken çiçek açıyor, göç dönemleri değişiyor, yaşama alanları farklılaşıyor,
kıyı şeritleri erozyona uğruyor, mercan resifleri ağarıyor, kar yığınları azalıyor, bulut ormanları kuruyor, hastalıklar yayılıyor, yüksek enlemlerde sıcaklık artıyor, Dünya’ya neler oluyor?

Rapora göre 1960′lardaki kirlenme buzulların yüzde 20’sini eritti. 300 bilim adamının yürüttüğü araştırma sonuçlarına göre, Kuzey Kutbu’ndaki ısınma dünyanın geri kalanından iki kat daha hızlı. Bugünkü ise 2070′te dünyayı buzulsuz bırakacak, küresel çölleşme olacak, denizler yükselecek.

Dünya küresel ısınma yüzünden 10 yıl içinde geri dönülmez bir noktaya gelecek. Ormanların yok olması sonucu çölleşme yaşanacak, bu tarıma da yansıyacak, deniz seviyesi yükselecek ve dünya salgın hastalıkların pençesine düşecek. Bu felaket senaryoları “korkutucu” fakat “gerçek.”(sabah.com.tr)

Küresel Isınma senaryolarının çok konuşulduğu şu günlerde bir daha doya doya kar üstünde yürüyememe korkusunu, etrafımı sarmış kar fırtınası ve dizlerime kadar gömüldüğüm karlar içinde bir nebze unutuyorum. Sanki Dune’da rastladığım devasa kızgın çöller ve yaratıkları şimdi buzullar içinde bu kayıp gezegende yeniden senaryolaşıyor. Bu dev buzul yaratıkları ile baş etmenin bir yolu olmalı…

İnsanoğlu karşılaştığı tüm gezegenleri kolonileştirmeye başlar. Fakat bu donmuş gezegende farklı ne olabilir? Bu gezegende yaşamak neye mal olacaktır? Yoksa bunca yaratık ve kar korsanları ile dolu bu gezegende neler ile karşılaşacağımızın farkında mıyız?

Wayne,bu gezegende yaşayabilmek ve termal enerji kaynaklarını kontrol edebilmek için bir yandan kar korsanları, bir yandan da Akrid ırkı ile mücadele içindedir. Aslında kendisi Vitual Suit pilotudur. Babasını bir yaratık istilasında kaybeder. Fakat Akrid ile mücadeleye devam etmektedir. Wayne’in Akrid ırkı ile mücadele ettiği yetmezmiş gibi gezegendeki T-Eng (Termal Enerji) kontrolünü ele geçirmeye çalışan NEVEC gibi ortamı karmaşaya sürükleyici bir diğer şirketin oyunları ile de mücadele edecek ve işler karmaşık bir hal alacaktır..

Bu kayıp gezegende sağ kalabilmenin tek yolu en fazla termal enerjiye sahip olmanızdan geçiyor. Üzerinizde taşıdığınız termal enerji tüpü ile bu enerjiyi depolayabiliyorsunuz. Enerjiniz sabit olmadığı için sürekli düşüş gösteriyor. Size ise hayatta kalmak için önünüze gelen her şeyi havaya uçurmak ve yaratıklardan ve korsanlardan aldığınız termal enerji ile hayatta kalmak kalıyor. Bunun öyle kolay olduğunu sanmayın. Karşılaşacağınız yaratıklar ve devasa bölüm sonu canavarları sizi bir hayli terletecek.

Lost Planet’da tipik bir Dune havası mevcut. Bunun farklı olan yanı ise kızgın çöller ve turuncu renk yerine soğuk ve beyaz ile sarılmış bir dünyada olmanız oluyor. Dünya o kadar güzel tasarlanmış ki gerçekten çok özgün bir yapım ile karşılaşıyorsunuz. Ortam tamamen kayıp ve soğuk bir gezegenden ibaret. Önünüze ne zaman ne çıkacağı hiç belli olmuyor.

Oyunda’ki göreviniz T-Eng kontrol altına alabilmek ve Akrid ile mücadele etmek. Size verilen Vitual Suit adı verilen kocaman robotlar ile işe koyulacaksınız. Aslında karşılaştığımız yaratıkları düşününce kocaman robotlar sözümü geri mi alsam…

Please enter 11111-11111-11111-11111-11111 and hit Next .

Download Links

Bu uygulama üyelerin foruma katılımını sağlamak içindir...

...''AşK''... !! ...KUTSAL DUYGU...! ♥♥
|♥♥ Kalp Sevmekten Yorulmaz..!! © '

MisS SenSiz

Miss SenSiz ZLaL K. :
Pes etme , Inanki sende bir gun kazanacaksin . .
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir!
Kayıt olmak içinburaya tıklayınız...

Anlamazsın Yar !!

Bütün Şiirleri İçin Ömer Köroğlu'ya Çok Teşekkürler !!
Umarım Hep Böyle Kalıcı ve Tatlı Şiirler ve Hikayeler Sürdürür Senin Bir Hayranında Burda
(Yavuz - Qzledim_Seni) (Cesur Türk)
Spacesim:
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir!
Kayıt olmak içinburaya tıklayınız...
Başa dön
Diyet Rejim Kaplıcalar Termal
Yemek Tarifi
scorpion83
Vatandaş
Vatandaş

scorpion83 şu an tarif edilemez bir durumda 

Level: 1
Aktiflik: 0 / 9  
 0%
Seviye: 0 / 18  
 0%
Deneyim: 24 / 24  
 100%

MesajTarih: Wed Mar 19, 2008 10:02 am    Mesaj konusu:

tşk emeğines ağlık
Başa dön
beyazelmas
Vatandaş
Vatandaş

beyazelmas şu an tarif edilemez bir durumda 
Level: 1
Aktiflik: 0 / 9  
 0%
Seviye: 0 / 18  
 0%
Deneyim: 15 / 15  
 100%

MesajTarih: Sat May 17, 2008 9:19 pm    Mesaj konusu:

emeğine salık kardeş
Başa dön

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Forum Anasayfa -> HTTP Oyun (Games)
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Benzer Başlıklar
Başlık Yazan Forum Cevap Tarih
Yeni mesaj yok The Experiment (2008) pc full Qzledim_Seni HTTP Oyun (Games) 0 Fri Jul 04, 2008 1:49 pm Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Hard To Be A God (2008) FULL PC Qzledim_Seni HTTP Oyun (Games) 0 Fri Jul 04, 2008 1:48 pm Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Lost: Via Domus (2008) (Rapidsiz) Qzledim_Seni HTTP Oyun (Games) 0 Fri Jul 04, 2008 1:46 pm Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok The Lost Crown: A Ghost Hunting Adven... Qzledim_Seni HTTP Oyun (Games) 0 Fri Jul 04, 2008 1:45 pm Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Lost Planet – Extreme Condi... Qzledim_Seni HTTP Oyun (Games) 0 Fri Jul 04, 2008 1:30 pm Son gönderilen mesajlar
Sayfanın En Üstüne Çıkmak İçin BURAYA TIKLA !

Cesur Türk
Bu forum phpBB Tabanlıdır.
Privacy (Gizlilik ilkesi)
Copyright © 2005-2007
All right reserved CesurTurk.Org
Cesur Türk Kullanıcı Gizlilik Koşulları ve Site Kullanım Şartları