Forum Anasayfa

Portal Anasayfa    AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi   Cesur Türk Üye Kayıt Sözleşmesi (Kuralları Okuyunuz) Cesur Türk Üye Kayıt Sözleşmesi (Kuralları Okuyunuz) 

Hesabınız Hesabınız   Kişisel Mesajlar Kişisel Mesajlar   Oturum Aç Oturum Aç 
Cevapsız mesajlar

Etiketler: dizi izle , film izle , indir , video izle , youtube izle , dizi indir , bölüm özeti , oku, film indir , dizi, seyret , yutube
HERKESE YİNE YENİDEN MERHABA

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Forum Anasayfa -> Tanışma
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
S&M (SÜNDÜZ)
Türk Üye
Türk Üye

Durum: Çevrimdışı
S&M (SÜNDÜZ) yükselmekte olan bir dalın üzerinde 
Level: 13
Aktiflik: 26 / 30  
 86%
Seviye: 0 / 392  
 0%
Deneyim: 326 / 326  
 100%

MesajTarih: Thu May 03, 2007 9:35 am    Mesaj konusu: HERKESE YİNE YENİDEN MERHABA

SELAM ARKADAŞLAR YİNE SİZİN ARANIZA KATILMAK İSTİYORUM 6 AY ÖNCEYE KADAR SÜREKLİ BURDAYDIM FAKAT İŞTEN AYRILINCA GİREMEZ OLDUM SİTEYE. ŞİMDİ ÇALIŞMAYA BAŞLADIM VE VAKİT BULDUKÇA YİNE YENİDEN BURDA SİZLERİN ARASINDA OLACAĞIM SEVGİLERİMLEEEEEEE Razz Embarassed Razz
Cesur Türk
Cesur Türk

Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri 

Level: 69
Aktiflik: 226 / 566  
 39%
Seviye: 0 / 27802  
 0%
Deneyim: 12837 / 12837  
 100%

MesajTarih: Fri May 04, 2007 3:08 pm    Mesaj konusu:

S&M (SÜNDÜZ) ablacım hoşgeldin siteye eski kadromuz yok artık ama idare edicez artık seni ve eniştemizi buradada görmek beni mutlu eder
Sevgilerimle..
Kendine İyi bak
Başa dön
S&M (SÜNDÜZ)
Türk Üye
Türk Üye

86%
 0%
 100%

MesajTarih: Fri May 04, 2007 4:10 pm    Mesaj konusu:

teşekkürler .S.A.B.Q.C.E.S. ben ve eniştende burda olmaktan mutluluk duyuyoruz kocaman sevgilerimleeee.......
Cesur Türk
Cesur Türk

Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri 

39%
 0%
 100%

MesajTarih: Fri May 04, 2007 4:21 pm    Mesaj konusu:

ben teşekkür ederim beni ve sitemi unutmadığınız için.
selamlar olsun eniştemize..
Başa dön
THe_LooPuS
YaLNıZıM ve SeNSiZiM
YaLNıZıM ve SeNSiZiM

THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar 
Level: 51
Aktiflik: 129 / 280  
 46%
Seviye: 4065 / 10660  
 38%
Deneyim: 4963 / 4965  
 99%

MesajTarih: Tue May 29, 2007 7:31 am    Mesaj konusu:

hoşgeldin hanımefendi

YaLNıZıM ve SeNSiZiM

BU SON DEGİL SAKIN
UNUTMA

En son THe_LooPuS tarafından Sun Jul 08, 2007 12:46 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
Başa dön
CT-YavusZ
Kategori Yöneticisi
Kategori Yöneticisi

CT-YavusZ çok değerli kullanıcılarımızdan biri CT-YavusZ çok değerli kullanıcılarımızdan biri CT-YavusZ çok değerli kullanıcılarımızdan biri CT-YavusZ çok değerli kullanıcılarımızdan biri CT-YavusZ çok değerli kullanıcılarımızdan biri CT-YavusZ çok değerli kullanıcılarımızdan biri CT-YavusZ çok değerli kullanıcılarımızdan biri CT-YavusZ çok değerli kullanıcılarımızdan biri CT-YavusZ çok değerli kullanıcılarımızdan biri CT-YavusZ çok değerli kullanıcılarımızdan biri CT-YavusZ çok değerli kullanıcılarımızdan biri CT-YavusZ çok değerli kullanıcılarımızdan biri 
Şehir: SİVEREK City /|\ URFA - TR | Hayatın AnlamsızLıkLar Şehrindeyim | Hayal KırıkLığın BaşKentindeyim.!!
Level: 43
Aktiflik: 88 / 195  
 45%
Seviye: 0 / 6462  
 0%
Deneyim: 3038 / 3038  
 100%

MesajTarih: Tue May 29, 2007 3:38 pm    Mesaj konusu:

Hoş geldinizzzz

SiVeReK City / ŞanLı Urfa
♥♥...''AşK''... !! ...KUTSAL DUYGU...! ♥♥
♥♥ Kalp Sevmekten Yorulmaz..!! © '♥♥
♥♥ ﮎєη √є ßєη Gєяﺁѕﺁ √ЄﮎдﺁЯЄ ♥♥

Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir!
Kayıt olmak içinburaya tıklayınız...

iLetişim:

Anlamazsın Yar !!
Aşk-ı Virane

Bütün Şiirleri İçin Ömer Köroğlu'ya Çok Teşekkürler !! Umarım Hep Böyle Kalıcı ve Tatlı Şiirler ve Hikayeler Sürdürür Senin Bir Hayranında Burda
(Yavuz - Qzledim_Seni) (Cesur Türk)

Spacesim:
Başa dön
KaRTaNeSi
Harbi Üye
Harbi Üye

KaRTaNeSi sempatik KaRTaNeSi sempatik KaRTaNeSi sempatik KaRTaNeSi sempatik KaRTaNeSi sempatik KaRTaNeSi sempatik KaRTaNeSi sempatik KaRTaNeSi sempatik KaRTaNeSi sempatik KaRTaNeSi sempatik KaRTaNeSi sempatik 
Level: 46
Aktiflik: 33 / 224  
 14%
Seviye: 0 / 7842  
 0%
Deneyim: 3719 / 3719  
 100%

MesajTarih: Sat Jul 07, 2007 2:47 pm    Mesaj konusu:

canım h.ggggg
İlgili Üye
İlgili Üye

HeReDoT_aliY yükselmekte olan bir dalın üzerinde 
Level: 22
Aktiflik: 23 / 59  
 38%
Seviye: 0 / 1166  
 0%
Deneyim: 677 / 677  
 100%

MesajTarih: Fri Jul 13, 2007 11:44 pm    Mesaj konusu:

aplcm senı cok ozledm bee hatırladınmıbenı ben pzkolojik_manyak tekrar oj geldın asplcm bende burdaım uzun bır aradan sora:)
Türk Üye
Türk Üye

86%
 0%
 100%

MesajTarih: Wed Aug 29, 2007 1:20 pm    Mesaj konusu:

aa unuturmuyum seni be kardeş aşk olsun. psikologun olarak herzaman yanındayımm... öpüldün ablacım :)
Vatandaş
Vatandaş

nilgün şu an tarif edilemez bir durumda 
Level: 1
Aktiflik: 0 / 9  
 0%
Seviye: 0 / 18  
 0%
Deneyim: 71 / 71  
 100%

MesajTarih: Thu Sep 20, 2007 9:20 am    Mesaj konusu:

slm arkadaşlar
Başa dön
Sistem
Cesur Türk
Cesur Türk

39%
 0%
 100%

MesajTarih: Thu Sep 20, 2007 9:37 am    Mesaj konusu:

selam nilgün hoşgeldin izmirdensin sanırım ?
Başa dön
THe_LooPuS
YaLNıZıM ve SeNSiZiM
YaLNıZıM ve SeNSiZiM

THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar 
Level: 51
Aktiflik: 129 / 280  
 46%
Seviye: 4065 / 10660  
 38%
Deneyim: 4963 / 4965  
 99%

MesajTarih: Sat Sep 22, 2007 1:34 pm    Mesaj konusu:

hoşgeldin nilgün

YaLNıZıM ve SeNSiZiM

BU SON DEGİL SAKIN
UNUTMA