Forum Anasayfa

Portal Anasayfa    AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi   Cesur Türk Üye Kayıt Sözleşmesi (Kuralları Okuyunuz) Cesur Türk Üye Kayıt Sözleşmesi (Kuralları Okuyunuz) 

Hesabınız Hesabınız   Kişisel Mesajlar Kişisel Mesajlar   Oturum Aç Oturum Aç 
Cevapsız mesajlar

Etiketler: dizi izle , film izle , indir , video izle , youtube izle , dizi indir , bölüm özeti , oku, film indir , dizi, seyret , yutube
HATAY'DA NELER OLUYOR....

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Forum Anasayfa -> T.C / Vatanımız
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
efemami
Vatandaş
Vatandaş

Durum: Çevrimdışı
efemami şu an tarif edilemez bir durumda 
Level: 5
Aktiflik: 2 / 13  
 15%
Seviye: 0 / 85  
 0%
Deneyim: 160 / 160  
 100%

MesajTarih: Sun Aug 20, 2006 8:38 am    Mesaj konusu: HATAY'DA NELER OLUYOR....

Son zamanlarda Hatay’da yoğun bir şekilde dış göç yaşanmaktadır...Yabancıların üstünlüğü artmaktadır... bunda acaba 1939 yılında yapılan Hatay Antlaşmasındaki şu maddenin etkisi var mı ? ;
“ HATAYDA 100 YIL SONRA BİR HALK OYLAMASI DAHA YAPILACAKTIR “

Yani 2039 yılında yapılacak olan bir halk oylamasına hazırlık mı acaba ? Görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar...

Biryere Denirse TÜRK ülkesi..
Gözün BAYRAK arar kulağın EZAN sesi...
Başa dön
PuSaT
Cesur Üye
Cesur Üye

PuSaT şu an tarif edilemez bir durumda 

Level: 6
Aktiflik: 1 / 14  
 7%
Seviye: 0 / 109  
 0%
Deneyim: 168 / 168  
 100%

MesajTarih: Sun Aug 20, 2006 9:00 am    Mesaj konusu:

Filistin'de Yaşananların Bizimde Başımıza Gelmesini İstemiyorsak Hatay'da Toprak Satışını Kesinlikle Durdurmalıyız.Hatay'da Resmen Türk Vatandaşlarımız Azınlık Durumuna Düşürürmeye Çalışırmaktadır.Elbetteki Bu Oyunun Arkasındaki Güç Suriye Değil Suriye'yi De Yutmaya Çalışan Güç... Millet Olarak Hatay'da Toprak Satışı Kararına Kesin ve Net Tavrımızı Koymalıyız Ki Birileri ''Babalar Gibi'' Satamasın !
Başa dön
efemami
Vatandaş
Vatandaş

efemami şu an tarif edilemez bir durumda 
Aktiflik: 2 / 13  
 15%
Seviye: 0 / 85  
 0%
Deneyim: 160 / 160  
 100%

MesajTarih: Sun Aug 20, 2006 9:16 am    Mesaj konusu:

KARDEŞİM BUNLAR..BOP'UN UZUN METRAJLI PROJELERİNİN BİRER PARÇASI..SİZİN GİBİ DUYARLI ARKADAŞLAR OLDUĞU SÜRECE BUNLARIN SONU BELLİDİR...YAHUDİLER İLE İLGİLİ YAZIMI OKUDU İSEN ONLAR DA ARTIK FARKLI BİR İMAJA BÜRÜNMEYE ÇALIŞIYORLAR..DOĞUMLARINI T.C DE YAPIP DAHA SONRA GELİP GAP'TA VE DİĞER YERLERDE İSTEDİKLERİ GİBİ RAHAT Bİ ŞEKİLDE T.C VATANDAŞI GİBİ TOPRAK ALIP SATMAKTIR..EN FAZLASI 2. Bİ KURTULUŞ SAVAŞI YAPTIRIRLAR AMA İNŞALLAH RABBİM BİR DAHA BÖYLE BİRŞEY NASİP ETMEZ...

Biryere Denirse TÜRK ülkesi..
Gözün BAYRAK arar kulağın EZAN sesi...
Başa dön
rehine
Kategori Moderatörü
Kategori Moderatörü

rehine yükselmekte olan bir dalın üzerinde 

Level: 35
Aktiflik: 106 / 130  
 81%
Seviye: 0 / 3668  
 0%
Deneyim: 1811 / 1811  
 100%

MesajTarih: Sun Aug 20, 2006 9:27 am    Mesaj konusu:

inş nasip etmez zannetmiyorumm 2. bir kurtuluş savaşı yaptıcaklarını istanbulda da yunanlılar toprak alıyodu büyük bir bölümünüde almışlar ama bildiğime göre durduruldu şuan ama emin değilim
ayrıca efenamiye katılıyorum DOĞUMLARINI T.C DE YAPIP DAHA SONRA GELİP GAP'TA VE DİĞER YERLERDE İSTEDİKLERİ GİBİ RAHAT Bİ ŞEKİLDE T.C VATANDAŞI GİBİ TOPRAK ALIP SATMAKTIR bu taktiği uyguluyolar halkımızın bilinçli olması gerekiyo ve duyarlı

korkmuyorum artık senden gece.
korkmuyorum hiç karanlık
üzerime gel istersen
sar beni ben kaçıp gitmem.
korkmuyorum artık senden yalnızlık
korkmuorum artık hiç korkmuyorum.
yüreğime vur vur istersen
kalmadı hiç kaçıp gitmem.
sokaklarda yanımda dolaşan yağmur
geceleri başucumda duran yağmur
avucumda ellerin eline yağmur
vur yüzüme vur yüzüme.
saçlarımda nefesn yerine yağmur
dudağımda dudağın yerine yağmur
gökyüzünden çaresizliğimi yağmur
vur yüzüme hadi vur yüzüme!!!!!!!!!!
Başa dön
HaNNiBal_KinG
Vatandaş
Vatandaş

HaNNiBal_KinG şu an tarif edilemez bir durumda 

Aktiflik: 11 / 13  
 84%
Seviye: 0 / 86  
 0%
Deneyim: 171 / 171  
 100%

MesajTarih: Fri Nov 24, 2006 2:28 pm    Mesaj konusu:

TC. vatandaşı olmalarına gerek yok ben gözümle şahidim istanbul lun engüzel yerlerinde istedikleri gibi arazi arsa ev alabiliyorlar.kimse dur bile demiyoo.. trablusgapta italyanlarla savaşmamızın sebebi oradaki italyanın en büyük bankasının bir şubesi olmasıydı..o şubeyi korumak için gelen italyan askerleri sonra trablusgarbı alıyolardı aynı şey yarın istanbulun hatayın şanlıurfanın başına gelmiycek olması ne malum...
Başa dön
napster.vtn
Vatandaş
Vatandaş

napster.vtn şu an tarif edilemez bir durumda 
Şehir: Asla unutulmyan ve unutulmyack oln, ruhları şefktle sarıp hayranlık uyandran, koca bir şehrdir(ist)
Aktiflik: 8 / 13  
 61%
 0%
Deneyim: 138 / 138  
 100%

MesajTarih: Wed Jan 03, 2007 5:50 pm    Mesaj konusu:

bunların amacı belli.ama hiç bir zman bu amaçlarına ulaşamayacaklar kendileri de bilio.allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. devletimiz bunlara pabuç bırakmaz.inş tabii.

[..∂σğαη güηєş вαηα ∂σğѕα, нєя мυтℓυℓυк вєηι вυℓѕα, вüтüη ∂üηуα вєηιм σℓѕα ѕєηѕιz нαуαт уαşαηмıуσя..]
Başa dön
napster.vtn
Vatandaş
Vatandaş

Şehir: Asla unutulmyan ve unutulmyack oln, ruhları şefktle sarıp hayranlık uyandran, koca bir şehrdir(ist)
 61%
 0%
 100%

MesajTarih: Wed Jan 03, 2007 5:52 pm    Mesaj konusu:

armegedon denen yerin hatay da olduğu söylenir.altın çağın baçlangıç yerininde...

[..∂σğαη güηєş вαηα ∂σğѕα, нєя мυтℓυℓυк вєηι вυℓѕα, вüтüη ∂üηуα вєηιм σℓѕα ѕєηѕιz нαуαт уαşαηмıуσя..]
Başa dön
U.R.O
Vatandaş
Vatandaş

U.R.O şu an tarif edilemez bir durumda 
Level: 3
Aktiflik: 1 / 9  
 11%
Seviye: 0 / 46  
 0%
Deneyim: 119 / 119  
 100%

MesajTarih: Tue Jan 09, 2007 1:28 pm    Mesaj konusu:

ARKADAŞLAR UYANIN ARTIK BU BAŞIMIZDAKİ DÖNEKLER BİLİYOR ASLINDA NEYİN NE OLACAĞINI AMA İŞTE YAPMIYORLAR YAPAMIYORLAR ÇÜNKÜ HEPSİ ABD YALAKASI!:@
napster.vtn
Vatandaş
Vatandaş

61%
 0%
 100%

MesajTarih: Sat Jan 13, 2007 10:34 pm    Mesaj konusu:

herşeyin bir sebebi vardır böyle konuşmayalım...

Başa dön
kayipkent
Cesur Üye
Cesur Üye

kayipkent şu an tarif edilemez bir durumda 
Level: 9
Aktiflik: 12 / 20  
 60%
Seviye: 0 / 204  
 0%
Deneyim: 211 / 211  
 100%

MesajTarih: Thu Jan 25, 2007 10:25 am    Mesaj konusu:

GÜZEL KARDEŞİM BENDE HATAYLIYIM HATAYDA YAŞIYORUM HATAYI KİMSELERE BIRAKMAYIZ AZINLIKTA BİR TÜRK OLSADA BURDA BENİM GİBİ BİZ ONLARA YETERİZ FRANSIZ ZAMANINI BENİM DEDELERİM ÇOK İYİ BİLİRLER ANLATIRLAR DA DUYSAN BU VATANI HATAYI KİMSELERE BIRAKMASSIN İŞTE BİZDE DEDELERİMİN TORUNUYUZ
Vatandaş
Vatandaş

xhasanx şu an tarif edilemez bir durumda 
Level: 3
Aktiflik: 4 / 9  
 44%
Seviye: 0 / 47  
 0%
Deneyim: 126 / 126  
 100%

MesajTarih: Wed Feb 07, 2007 8:05 am    Mesaj konusu:

Arkadaslar Hic Endiselenmeyin onlar parayi versinler arsalari alsinlar bes on sene sonra korkusundan yerlerini hediye verir kacarlar yagma yapariz döveriz öldürürüz kovariz bizi nasil ALmanyada NAZILER nasil korkutuyorlaesa bizde yapariz,

Basimizdaki insanlar insan degilki sanki türkiye düsmani , bizim gibi garibanlar anca burdan dertlesebiliyoruz iste böyle
Vatandaş
Vatandaş

hashan şu an tarif edilemez bir durumda 

Level: 1
Aktiflik: 1 / 9  
 11%
Seviye: 0 / 18  
 0%
Deneyim: 102 / 102  
 100%

MesajTarih: Wed Feb 07, 2007 4:32 pm    Mesaj konusu:

efemami kardesimiz dedigi gibi. 1939-----1940 almanyadan gelen. bir millet vekili yahudi anlasma yapmislar. 2008 de. büyük israil devleti kurcaklarini ve türkiyenin güney dogun yarisini istemisler. ozamanlarda saten israil almayadan yavas yavas göc ediyorlarmi. filistin devletini satin olarak köyler sehirler kurmuslar. türkiye filistine demiski israil sana 1 altin veriyor gel ben sana 2 altin veriyim bana sat yabana gitmesin bunlar basiniza cöker demis. filistin baskani mektupla bizim türkiyeye verilecek topramiz yok israil veririz daha iyi demis o mektup daha büyük millet meclisinde duruyor.

ozamanlar ingilizler suriye lübnan irak südi arabisdan filistine. osmanli imparatorluk zamanlarinda demiski eger bir türk kellesini getiren.bir torba altin vercegiz diye duruyu yapmislar. serefsiz filistinler en önde kosmular türk kellesi avina cikmislar. arkasindan arabistandaki yahudi kilitlilar kosmus.

siz bunlarin müsliman olduklarina bakmayin. biz ellhamdüllah müslimaniz . bize allah yardimci olcak.
Başa dön
GEHLEN
Vatandaş
Vatandaş

GEHLEN şu an tarif edilemez bir durumda 
Aktiflik: 5 / 9  
 55%
Seviye: 0 / 19  
 0%
Deneyim: 98 / 98  
 100%

MesajTarih: Wed Mar 07, 2007 9:40 pm    Mesaj konusu: GENE İSRAİL....

SEVGİLİ ASTEĞMENİM...YAZINI OKUDUM..BİR HATAYA DEGÜNEY DOĞUDAKİ BAŞTA DİYARBAKIR OLMAK ÜZERE DİĞER ŞEHİRLERİMİZDEDE GÖÇ OLMAKTADIR...HATAY GÜNEY DOĞUDADIR VE DOLAYISIYLA İSRAİLİN İLGİ ALANIDIR..ÇÜNKÜ İSRAİL GÜNEY DOĞU TOPRAKLARIMIZI İSTİYOR VE BUNDAN DOLAYI BÖLGEDEKİ CAHİL VE SAF(YÜREĞİ TEMİZ)HALKTAN YÜKSEK FİYATLAR KARŞILIĞI TOPRAK SATIN ALIYOR....YANİ İŞİN İÇİNDE BÜYÜK İSRAİL PROJESİ VE VAAD EDİLMİŞ TOPRAKLAR VAR(İSRAİL İNANCINA GÖRE YAHUDİLER MUTLAKA VAAD EDİLMİŞ TOPRAKLARI ALMALI--TEVRATTA BU AYETLER VARDIR AMA TEVRAT YÜZYILLAR ÖNCESİNDEN BOZULDUĞU İÇİN DOĞRULUĞU TARTIŞILIR)BU KONUYU SON İKİ CÜMLEYLE KAPATAYIM...İSRAİL GİZLİ SERVİSİ MOSSAD GÜNEY DOĞUDA BULUNAN ŞİRKET,FABRİKA VB.YERLERE KENDİ ADAMLARINI YERLEŞTİRİYOR..ÖRNEĞİN GÜNEYDOĞUDA BULUNAN KOÇ ET.BE.FABRİKASINDA ÇALIŞAN ......... ADLI KİŞİ MOSSAD AŞANIDIR.... VE SON....
DİYARBAKIRDA MOSSAD AŞANLARI İŞADAMI KILIĞINDA KÖYLÜLERDEN 100 MİLYARLIK ARAZİYİ TAM 1.MİLYON DOLAR VEREREK ALIYOR...EVET BUNLAR DOĞRUDUR....KONUYLA İLGİLİ AYRINTILI BİLGİ İÇİN 'İSRAİLİN GAP SENERYOSU' ADLI KİTABA BAKABİLİRSİNİZ...
SAYGILARLA.................
Başa dön
01sensiz
Vatandaş
Vatandaş

01sensiz şu an tarif edilemez bir durumda 

Aktiflik: 5 / 9  
 55%
Seviye: 0 / 19  
 0%