| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Tesekkür edenler: ugur35goz |
| Yazar |
Mesaj |
Exper35GozTürk Üye

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 19.01.2006
Level: 11
|
Tarih: Wed Feb 22, 2006 3:12 pm Mesaj konusu: Computer Teacher=== B.Ö |
|
|
Boyozun, darının, gevreğin, çiğdemin ve daha benzer bir çok kendine has yiyecek isminin bulunduğu kent olan izmirde okudum liseyi ve orta okulu...
Hayat Tiryanda da başladı benim için... 8 yaşımda ilk elektoronik oyuncagımı bozunca arkası geldı televızyonlar muzık setlerı belli yaşa kadar hep bozdum.... :lol:
Lıse hayatında elektronığe merakımdan dolayı asansor sırketınde yazları calısarak kendımı gelıstırdım.. Hedefim daha ıyı olmak tı...
Düzlise de olmak benım en buyuk dezavantajım dı ama yılmadım..
Üniversitede fotosellı elektronık alarm sıstemı ödevimi tamamlıyrk... pıc ve assembll programlama uzerıne kendımı gelıstırdım...
Üniversitenın son doneminde yaptıgım uçansaat projesı ıse hayatımda farklı bır devır acmama neden oldu cunku bır resımden cıkarak olusturduğum tez buyuk ılgı topladı... ve onuda basardım çalıştı...
Web sitesi dersleri aldık üniversite de frontpage ögrettiler ama biz swish asp ve html flash da cabası bir site toparladık c++ hakında… Yanlız yayınlanma aşamasında iken kopukluk oldu arkadaslararasında yayınlamadık...
Web ortamında değilde ben genelde donanım ve buyuk sıstemler üzerine kendimi geliştirdim.. Bir bilgisayar şirketinde uzun dönem teknik servis işlerine de baktım okul dönemi dahil... Sql ve novel üzerine de sistemler kurdum... Donanım ve ağ sistemleri konusunda uzmanlık düzeyindeyim.
Öğretmenliğimin ilk yıllarıydı... Geçen sene yani... (2005 nisan)
Kuzenim ile boş zamanlarımda bilgisayar dersleri çalışıyorduk bana radyo35 den bahsetti orada bulunan hikayelerden... Baya da etkilenmişti üstelik.. Ben ise bu hikayelerin benzerlerini yaza bileceğimi söyledim bana güldü inat uğruna hikayeleri yollamaya başladım kendi yazılarımdı genelde... Sonra tutuldu bazıları... yazılarımın....
Sonra radyo35 den forumdakilerle tanıştım onlarla sitelerde aynı ortamlarda bulundum... halada beraberiz..
Bir gün sabo ile tanıştık bir arkadaş sayesinde… Transferlik teklif etti koşulları cazip geldi.. bende kabul ettim o gün bu gündür sitelerde beraber çalışıyoruz her sitesinde adminlik yapıyorum…
Çok yoğun bir insanım o yüzden her zaman nette olamıyabiliyorum… İşim sadece öğretmenlik değil ayrı yeten öğrencilik hayatıma devam ediyorum…
3. Üniversiteme hazırlanmaktayım… Hedefim üniversitede öğretim görevlisi olmak… Şimdi ise bir ticaret lisesinde öğretmenlik yapıyorum…
_________________ BÜYÜK İNSANLARIN İDEALLERİ, SIRADAN İNSANLARIN İSE HEVESLERİ VARDIR
 |
|
| Başa dön |
|
 |
|
KaRTaNeSiHarbi Üye

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 26.01.2006
Level: 46
| Deneyim: |
3719 / 3719 |
|
|
|
100% |
|
Tarih: Mon Feb 27, 2006 1:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
tebrik ederim sizi benimde tek hedefim öğretmen olmak allah nasip ederse onun için uğraşıyorum herkes sizin yaptığınızı yapamaz _________________ Sevda ne yalnız bir yükseliş ne de yıldızlar gibi parlayıp sönmektir kaybetmeyi düşünmek boşuna emektir kahramanlık bir kez sevip bir daha asla dönmemektir !!! |
|
| Başa dön |
|
 |
-- RaMseS --İlgili Üye

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 25.01.2006
Level: 24
|
Tarih: Tue Mar 14, 2006 7:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
| selam hocam ben özgür çok güzel olmuş ama biraz da okuldan bahsetseydiniz o rezillikten sonunda kullanıcı adımı hatırladım ve siteye girdim başarılarınızın devamını dilerim???????????????????????? |
|
| Başa dön |
|
 |
ugur35gozVatandaş

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 30.03.2007
Level: 2
|
Tarih: Mon Aug 20, 2007 8:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
| hocam bende izmir konak haydar rüştü öktem anadolu lisesinden uğurcan.gerçekten çalışmanıza hayranım.yolunuzun izinde yürümeye başladım inş bende türkiye için iyi şeyler yapabilirim.. |
|
| Başa dön |
|
 |
ugur35gozVatandaş

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 30.03.2007
Level: 2
|
Tarih: Mon Aug 20, 2007 8:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
| senden daha çok sewerim hemde |