| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
THe_LooPuSYaLNıZıM ve SeNSiZiM

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 04.10.2006
Level: 51
| Deneyim: |
4964 / 4964 |
|
|
|
100% |
|
Tarih: Sun Aug 31, 2008 7:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Qzledim_Seni demiş ki: |
| vayyy sitede neler olmuşta haberimiz yok bu arada ben bu siteye üye olduğumda fazla takılmazdım forumlara buraya abim giriyordu hatta bu kullanıcı adıydı ama ben artı kaldım ve ismnide değiştirdim.. |
eee daha yenisin burda sitenin düzelmiş zmanına denk geldin ne ugraştım ama yaa _________________
|
|
| Başa dön |
|
 |
|
CT-YavusZKategori Yöneticisi

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 02.01.2007
Mesajlar: 3079 Şehir: SİVEREK City /|\ URFA - TR | Hayatın AnlamsızLıkLar Şehrindeyim | Hayal KırıkLığın BaşKentindeyim.!!
Level: 43
3036 / 3036 |
|
|
|
100% |
|
Tarih: Mon Sep 01, 2008 12:54 am Mesaj konusu: |
|
|
iyi ama ben varken site farklıydı.. _________________
SiVeReK City / ŞanLı Urfa
♥♥...''AşK''... !! ...KUTSAL DUYGU...! ♥♥
♥♥ Kalp Sevmekten Yorulmaz..!! © '♥♥
♥♥ ﮎєη √є ßєη Gєяﺁѕﺁ √ЄﮎдﺁЯЄ ♥♥
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburaya tıklayınız... |
iLetişim:Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburaya tıklayınız... |
Anlamazsın Yar !!
Aşk-ı Virane
Bütün Şiirleri İçin Ömer Köroğlu'ya Çok Teşekkürler !! Umarım Hep Böyle Kalıcı ve Tatlı Şiirler ve Hikayeler Sürdürür Senin Bir Hayranında Burda
(Yavuz - Qzledim_Seni) (Cesur Türk)
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburaya tıklayınız... |
Spacesim:Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburaya tıklayınız... |
|
|
| Başa dön |
|
 |
ByRoNDemirbaş Üye

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 20.01.2006
Mesajlar: 152 Şehir: Düşman kelimesinin anlamını arkadaş sıfatını taşıyanlardan öğrendim !!!! (ist)
Level: 11
|
Tarih: Mon Sep 01, 2008 9:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
SABQCES sitenin benim oldugunu niye acikladin ayip oldu simdi.. _________________
|
|
| Başa dön |
|
 |

Mesajlar: 3079 Şehir: SİVEREK City /|\ URFA - TR | Hayatın AnlamsızLıkLar Şehrindeyim | Hayal KırıkLığın BaşKentindeyim.!!
3036 / 3036 |
|
|
|
100% |
|
Tarih: Mon Sep 01, 2008 11:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
| ByRoN demiş ki: |
| SABQCES sitenin benim oldugunu niye acikladin ayip oldu simdi.. |
Kardeş Niye Ayıp Olsun ki yav.. D : _________________
iLetişim:Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburaya tıklayınız... |
Anlamazsın Yar !!
Aşk-ı Virane
Bütün Şiirleri İçin Ömer Köroğlu'ya Çok Teşekkürler !! Umarım Hep Böyle Kalıcı ve Tatlı Şiirler ve Hikayeler Sürdürür Senin Bir Hayranında Burda
Spacesim:Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburaya tıklayınız... |
|
|
| Başa dön |
|
 |
ByRoNDemirbaş Üye

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 20.01.2006
Mesajlar: 152 Şehir: Düşman kelimesinin anlamını arkadaş sıfatını taşıyanlardan öğrendim !!!! (ist)
Level: 11
|
Tarih: Tue Sep 02, 2008 5:14 am Mesaj konusu: |
|
|
Tamam o zaman Qzledim_Seni nickli arkadasimiz bir sorun olmaz dedi.
SABQCES gercekleri acikla artik..
herneyse muhabbet topigi oldu SABQCES zamani gelince aciklar.. _________________
|
|
| Başa dön |
|
 |

3036 / 3036 |
|
|
|
100% |
|
Tarih: Tue Sep 02, 2008 3:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
   D: bişi diyemiyorum:D _________________
Anlamazsın Yar !!
Aşk-ı Virane
|
|
| Başa dön |
|
 |