Etiketler: bitatam, nereye, nerden, eskiyi, bin, ayında, moderatörlük, 500, snede, geçen, attık, tabiki, şükür, bakıma, mart, oldu, vardı, bakılırsa, üyede, ilk |
| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
SABQCES►Google Optimizasyon

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 24.01.2006
Level: 72
| Seviye: |
32052 / 32052 |
|
|
|
100% |
| Deneyim: |
14778 / 14786 |
|
|
|
99% |
|
Tarih: Sat Aug 23, 2008 4:33 pm Mesaj konusu: Cesur Türk tekrardan aktif.. |
|
|
Arkadaşlar DNS'lerden kaynaklanan bir sorun nedeniyle tam 1 hafta sitemize ulaşılamadı. Bu durum için kusura bakmayın ilk başta ben sıkıldım site kapalı diye.. İnşallah sorunsuz bir şekilde uzun süre sitemiz tekrar aktif durumda olur.. iyi çalışmalar _________________
Lütfen Yorumları Düzgün Yapalım.
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburaya tıklayınız... |
(( ¢єѕυя тüяк )) | SABQCES | Türkiye 2007 Yılının En İyi 2.Seo'cusu... | уιğιтι güℓ αğℓαтıя gαм öℓ∂üяüя..
En son SABQCES tarafından Wed Oct 08, 2008 1:53 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Martyn34Cesur Üye

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 12.06.2007
Level: 6
|
Tarih: Sat Aug 23, 2008 8:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
sizi tekrar aktif halde görmek ne güzel.
Biliyorsunuz kurtlar vadisi sezonuda açılmak üzere.
Biraz bencillik oluyor ama iyiki varsınız aramıza hoşgeldiniz yine. _________________ paylaşılmış emek en makbulüdür |
|
| Başa dön |
|
 |
CT-YavusZKategori Yöneticisi

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 02.01.2007
Mesajlar: 3079 Şehir: SİVEREK City /|\ URFA - TR | Hayatın AnlamsızLıkLar Şehrindeyim | Hayal KırıkLığın BaşKentindeyim.!!
Level: 43
3036 / 3036 |
|
|
|
100% |
|
Tarih: Sat Aug 23, 2008 8:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
İy oldu be kapalıydı bende çok sıkılıyordum.. :)
umarı mbri daha sorun çıkmas daima açık ve aktif kalır..
CT _________________
SiVeReK City / ŞanLı Urfa
♥♥...''AşK''... !! ...KUTSAL DUYGU...! ♥♥
♥♥ Kalp Sevmekten Yorulmaz..!! © '♥♥
♥♥ ﮎєη √є ßєη Gєяﺁѕﺁ √ЄﮎдﺁЯЄ ♥♥
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburaya tıklayınız... |
iLetişim:Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburaya tıklayınız... |
Anlamazsın Yar !!
Aşk-ı Virane
Bütün Şiirleri İçin Ömer Köroğlu'ya Çok Teşekkürler !! Umarım Hep Böyle Kalıcı ve Tatlı Şiirler ve Hikayeler Sürdürür Senin Bir Hayranında Burda
(Yavuz - Qzledim_Seni) (Cesur Türk)
Spacesim:Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburaya tıklayınız... |
|
|
| Başa dön |
|
 |

32052 / 32052 |
|
|
|
100% |
14778 / 14786 |
|
|
|
99% |
|
Tarih: Sun Aug 24, 2008 12:40 am Mesaj konusu: |
|
|
Kurtlar Vadisi Geçen sezon ki gibi ilk bizde olacak arkadaşlar bundan hiç şüpheniz olmasın. Çok şükür açıldı site insan bir tuhaf oluyor giremeyince ( :
Siteyle ilgili bir sorun olursa bana özel mesaj ile bildirirseniz sevinirim. _________________
(( ¢єѕυя тüяк )) | SABQCES | Türkiye 2007 Yılının En İyi 2.Seo'cusu... | уιğιтι güℓ αğℓαтıя gαм öℓ∂üяüя..
|
|
| Başa dön |
|
 |
THe_LooPuSYaLNıZıM ve SeNSiZiM

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 04.10.2006
Level: 51
4964 / 4964 |
|
|
|
100% |
|
Tarih: Sun Aug 24, 2008 2:33 am Mesaj konusu: |
|
|
| SABQCES demiş ki: |
Kurtlar Vadisi Geçen sezon ki gibi ilk bizde olacak arkadaşlar bundan hiç şüpheniz olmasın. Çok şükür açıldı site insan bir tuhaf oluyor giremeyince ( :
Siteyle ilgili bir sorun olursa bana özel mesaj ile bildirirseniz sevinirim. |
abi gel sen onu bana sor tam başladımm linkleri yenilemeye 2 gün yoktum piyasada geldim site kapalı ama nese kaldıgımız yerden devam herkese tekrardan ii forumlarrr _________________
|
|
| Başa dön |
|
 |
ByRoNDemirbaş Üye

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 20.01.2006
Mesajlar: 152 Şehir: Düşman kelimesinin anlamını arkadaş sıfatını taşıyanlardan öğrendim !!!! (ist)
Level: 11
|
Tarih: Tue Aug 26, 2008 9:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bende diyordum niye girilmiyor bu siteye diye.Hadi bakalim gözünüz aydin :) _________________
|
|
| Başa dön |
|
 |

32052 / 32052 |
|
|
|
100% |
14778 / 14786 |
|
|
|
99% |
|
Tarih: Wed Aug 27, 2008 5:24 am Mesaj konusu: |
|
|
ByRoN hacı sen bizi takip ediyormuydun ya eskileri görmek güzel oluyor :) _________________
|
|
| Başa dön |
|
 |

Mesajlar: 3079 Şehir: SİVEREK City /|\ URFA - TR | Hayatın AnlamsızLıkLar Şehrindeyim | Hayal KırıkLığın BaşKentindeyim.!!
3036 / 3036 |
|
|
|
100% |
|
Tarih: Wed Aug 27, 2008 2:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
valla bayron ben seni hiç görmedim eskilerdenmisin ben yeniyimde.. _________________
iLetişim:Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburaya tıklayınız... |
Anlamazsın Yar !!
Aşk-ı Virane
Bütün Şiirleri İçin Ömer Köroğlu'ya Çok Teşekkürler !! Umarım Hep Böyle Kalıcı ve Tatlı Şiirler ve Hikayeler Sürdürür Senin Bir Hayranında Burda
Spacesim:Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburaya tıklayınız... |
|
|
| Başa dön |
|
 |
ByRoNDemirbaş Üye

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 20.01.2006
Mesajlar: 152 Şehir: Düşman kelimesinin anlamını arkadaş sıfatını taşıyanlardan öğrendim !!!! (ist)
Level: 11
|
Tarih: Wed Aug 27, 2008 8:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Qzledim_Seni demiş ki: |
| valla bayron ben seni hiç görmedim eskilerdenmisin ben yeniyimde.. |
bayron degil ByRoN yazarsan cok mutlu olurum gercekten:)
Bak SABQCES 24.01.2006 da kayit olmus ben 20.01.2006 yani ondan bile eskiyim :) _________________
|
|
| Başa dön |
|
 |

3036 / 3036 |
|
|
|
100% |
|
Tarih: Thu Aug 28, 2008 12:13 am Mesaj konusu: |
|
|
Ama seni hiç görmedim bide bayron yanlışlıkla yazdım D
Bu arada bence eski olmak muhim deil mühim olan emek vermek ve gösyermek paylaşmak.... _________________
Anlamazsın Yar !!
Aşk-ı Virane
|
|
| Başa dön |
|
 |
SokratesKategori Yöneticisi

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 15.08.2006
 |