Etiketler: zor, başı, caddeden, lÜtfen, çaldı, an, seveceğiniz, tek, kavgalı, onun, oturmuş, eden, akrabalarının, musun, şüphe, kızdırırı, yılmadı, söyliycem, görüştü, evinin |
| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
CT-YavusZKategori Yöneticisi

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 02.01.2007
Mesajlar: 3080 Şehir: SİVEREK City /|\ URFA - TR | Hayatın AnlamsızLıkLar Şehrindeyim | Hayal KırıkLığın BaşKentindeyim.!!
Level: 43
| Deneyim: |
3038 / 3038 |
|
|
|
100% |
|
Tarih: Wed Jul 30, 2008 8:52 am Mesaj konusu: Adını Sen Koy...! [Benim Hikayem] |
|
|
Adını Sen Koy...! [Benim Hikayem]
Yavuz kendi halinde suskun ağır başlı ailesiyle fazla arası yok hep kavga eden biriydi..
Arkadaşları fazla yoktu 2-3 arkadaşı vardı en yakın arkadaşı sandığı kişi ramazandı
Ki o öyle biliyordu
Yavuz hep suskun ve içine kapanık biriydi
O arkadaşlarıyla hep takıldığı bir park vardı orda onlarla takılırdı hep öyle yapıyordu çoğu zamanda evden dışarı çıkmazdı
Bir gün dışarı çıkıp dolaştı parka baktı hiç kimse yoktu biraz daha dolaştı bir ve eve gidicekti caddeye çıktı orda bir evden bir kızın çıktığını gördü o kız öyle biriydi ki yavuz ona o an da tutuldu hep onu görmek için o caddeden geciyordu..
Onun evinin yakınlarında ve hep parkta gezerdi hep onunla konuşmaya çalıştı ama hiç cesaret edemedi acaba çıkma teklifimi kabul eder miydi düşünürdü..
Ve bir gün arkadaşı ramazanı gördü ve onla konuştular ve ramazan onu tanıdığını ve onunla samimi olduğunu söledi..
Yavuz da ona söyledi beni onla tanıştır falan ramazanda tamam dedi ama yapmadı bir gün yavuz bir cafe’ye bir akrabasıyla gitti
Ve internet bölümüne geçtiler yavuz akrabasının n yaptığını görmek için ona yöneldiğinde ve bir den akrabasının msn de konuştuğu kızın o kız olduğunu fark eder yavuz bunu gördü ve bunu bir fırsat bilip akrabasından o msn adresini istedi akrabası ilk başta vermek istemedi ama yavuz sonradan almayı başardı yavuz kızlan ilk başlarda msnden görüştü ilk başta biraz kavgalı geçti konuşmaları ama sonra arkadaş oldular
Ve yavuz hep onlan konuşmak için can atıyordu onu öyle çok seviyordu ki
Hep onunla olmak istiyordu
Onu görmek için hep onun olduğu yerlere ve onunla msnde konuşmak için hep cafelerde olurdu ve yavuz en sonunda msnde ona her şeyi açıkladı ve ondan hoşlandığını itiraf etti kız ilkinde hiç bişi demedi kız sonradan kız reddetti ama yavuz halen devam ediyor yalvar yakar konuşmalar anlatmalar bitmek bilmiyor kız ona inat gidio yavuz ona bu konuşmalar bir süre devam eder yavuz ona beni bir kes görsen yüz yüze konuşmak istedi kız reddetti ve yavuz yine üzüntüyle olduğu yerde öyle kaldı yavuz devam etti ama yılmadı ve onunla böyle devam etmekte devam etti yavuz düşündü ve her şeyi zamana bırakmayı seçti bu onun için en uygun karardı ve zamanla onla arkadaş kaldılar fazla üstüne gitmedi kız da bir gün msnde ona söyledi ki yavuz bir yere kaybolma sana önemli bir şey söyliycem dedi yavuzda sevinerek bekledi ve kız geldi msnde ona yarın görüşelim dedi yavuz nerde dedi kız bizim evin yanında ki parkta buluşalım yavuz saat kaçta dedi kız saat 2 de dedi yavuzda buna çok sevindi ve yavuz sabırsızlıkla yarın olmasını bekledi yarın oldu ama zaman geçmek bilmiyor onun için yavuz dolaştı belki zaman geçer diye ve saat 12 oldu onun gelmesine ise halen 2 saat var ama yavuz 2 saat önce parka gitti ve orda onu bekledi hava çok soguktu ve yağmur yağıyordu parka yalnız oturmuş sevdiğin bekliyor ama bir de baktı ki yukardan arkadaşı ramazan geliyo ramazan ona sordu yavuz ne bekliyon oda ona her şeyi açıkladı ramazanda ona ters söyledi bekleme gelmes dedi o kız yalancıdır falan sana olmas dedi ama yavuz bunların hiç birini takmadı ve kendine şöyle diyordu eğer benim sevdiğim geliceğim derse gelicektir.. ramazan halen devam ediyor kalk gidelim yağmur çoğaldı hasta olucan diyor ama yavuz halen ısrar ediyor ve burada beklemeye devam ediyor ama saat 13:45 oldu ne gelen var ne giden artık ramazan devam ediyor ve en sonunda ramazan yavuzu parktan çıkardı ve gidiyorlardı ki tam o sırada kız evden çıktı ve parka geldi yavuz çok sevinmişti ve ramazana söyledi ben sevdiğimin geliceğindne eminim ve geldi işte bak az daha senini yüzünden kız beni yanlış anlıycaktı dedi neyse yavuz parka dogru hızla yürüdü ve kızın yanına gitti ler ordan buradan konuştular gezdiler kıza onu sevdiğini yüzüne karşı söyledi kız bir şey demedi ve sonradan lütfen bırakalım da zamana her şeyi hem kendimizi daha iyi tanımış oluruz.. dedi kız yavuzda tamam sen bilirisin öyle olsun dediler araları iyidir
Bir gün kızın evine gitti kızla konuştular sohbet ettiler kızın bilgisayarı bozulmuştu yavuz bir yandan bilgisayarı onarıyordu bir yandan da kızla konuşuyordu ama yarım saat sonra kapı çaldı gelenler kızın akrabalarıydı ama akrabalarının içinde biri daha vardı o kişi yavuzun en yakın arkadaşı şirvandı kız bundan biraz tedirgin olmuştu çünkü şirvanın yavuzu burada görmesi belki onu kızdırırı ve kavga çıkacağını düşünmüştü ama kız bilmiyordu onlar iki yakın arkadaştı
Her neyse bu böyle devam etti yavuz la Şirvan konuştular gırgır şamata yaptılar sigara içtiler
Her neyse bugün böyle bitti ikinci gün kızla konuşuyorken Dakka başı kızın telefonu çalıyor ve mesaj üstüne mesaj geliyordu yavuz bundan rahatsız olmuştu ve telefonu aldı ve gelen mesajlara baktı ve gelen mesajda şunlar yazıyordu KANKA NASILSIN CNM KANKAM ÇOK SIKILIYOM GEL DIŞARI GEZELİM KONUŞALIM SENİ ÖZLEİDM KANKAM BENİM DOSTUM FALAN yazıyordu Yavuz bundan şüphe kapmış ve rahatsız oluyordu ve kız sordu bu ne oluyor şimdi kız ise hemen farklı bir cevap verdi ve konuyu değiştirdi ve hemen bunları söyledi ye şu ramazan durmuyor ye ben dedim n yapıyor ki kız şöyle dedi ye habire mesaj yolluyor beni çağırıyor durmadan bu yaptığı hiç hoş bişi değil dedi yavuzda buna tek bir şey dedi madem rahatsız olu yonsa sende fazla samimi olma sınırı geçme bir çizgi kur ve bu çizğide arkadaşlık sürüdük ve bu sadece ramazan için değil bütün arkdaşların için söylüyorum ama bu sölediklerimi dikkate almayabilirsin bu sana kalmış bir şey senin hayatına karışmış gibi ve yasak koymuş gibi olmıyım dedi ve sustu kız ise tmm bende öyle yapmayı düşüncem dedi çünkü bunlar çok mantıklı düşünceler sana harfiyen katılıyorum ve böyle yapıcam dedi yavuzda yine tekrarladı bak istersne yapma sonra söyleme yavuz benim hayatıma karışıyo yok bana yasak katıyo dedi deme
Kızda yok öle bişi olmas dedi ve yavuz sen bilirsin dedi ve bu konu bitti
Yavuz oran ayrıldı ve arkadaşı ramazanın yanına geldi ve ona bunları sordu ramazanda farklı konuştu ben aramıyom kendisi arıyor ve benimle konuşmak istiyorum bende ona o istiyorsa sen niye konuşuyon demek ki sende de bişiler var dedim ona bir daha onunla konuştuğunu görürsem seinin için iyi olmas dedim ve bitirdi konuyu
Ama ramazan devam ediyo ve şunu söyledi ben onu aramıyorum o beni arıyor ve diyo cnm sıkılıyo konuşmak istiyom diyor ben ona arama beni yavuz kızar yanlış anlar diyorum o bana diyo yavuzu boşver dedi
Tabi yavuz bunları duydu ve çok sinirlendi ve ona dedi bunların yalan olduğunu nerden bileyim ramazanda hayır doğru dedi yavuz da dedi bak gidip kızla konuşurum doğru mu değil mi
Ramazanda tmm git konuş dedi ve yavuz gitti konuştu kıza bağırdı kıza bunları sordu kızda evt doğru falan dedi ama yavuz nerden bilicekti ki kızın senden bıktığını ve sıkılıp ayrılacağını işte o an yavuz kıza sordu beni seviyor musun kız bilmiyorum dedi yavuz ona biz sen len bir süredir görüşüyoruz dedi beni nasıl tanıyamasın beni sevip sevmediğini nasıl bilmesin dedi kızda hiç bişi demedi bilmiyorum diyor yauvzda kızdı ve ona şunları söledi ben telefonu kapatıyorum yarım saat sonra seni arıycam bana cevabı ver
Zor bişi değil ya evet yada hayır diyeceksin dedi
Kızda tamam ama yarım saat sonra arasan da cevabım yine hayır olacak dedi
Yavuzda yıkıldı ve şunları diyip telefonu kapattı
Seni çok seviyorum ama en böyle istiyorsan ben bir şey yapamam
Ve şimdi senden tek bişi istiyorum..
SENİ UNUTMAM İÇİN BANA DUA ET VE YOLUMA ÇIKMA LÜTFEN
Deyip ve kapattı ama yavuz nerdne bilsin ki her şeyi ramazanın yaptıını
Benim yüzümden kızla rahat konuşamıyor ya o yüzden kızı arayıp benim hakkımda kötü şeyler anlatmış ve benden ayrılmasını istemiş bu bize olmas demiş ama yavuz nerden bilebilirdi ki her şey bitti ama yavuz halen unutmadı kızı kaç kes konuşmak istedi kız bakmadı kaç kes kızı takip etti ama kız bakamdı kızın arkasındna bağırdı yalvardı ama kız bakamdı tam kız son bir şans verip benle konuşacakki kızın gerizeklı ablası kızı dolduruyor yok şöyle yap yok şunu söyle onla konuşma diyor
Ve yavuz sokağın ortasında bağırdı çağırdı kız bakamdı seni seviyorum diye bağırıd kız hiç bakmadı yavuz da orda öle durdu ve hiç bişi demedi kızın ablası yavuza siktir git sene belamısın dedi ve benzeri şeyler söyledi yavuz da zaten sinirliydi bunları duyunca kızın ablasına bağırdı çağırdı kızın ablasına küfürler etti kızın ablasına KIRIK dedi kızda bunu yanlış anlayıp yavuz bunu bana dedi diyip bir daha yavuza bakmadı ve her şey bitti
Yavuz kaç kes isityo konuşmak ama kız ondan nefret ediyor ve hiç mi hiç ona bakmıyor..
Ve her şey BİTTİ bu kadar yani.
Arkadaşlar şuan belki şöyle diyiceksiniz..
Yavuza n oldu n yapıyor sorunun cevabı yavuz acılarıyla halen onu seviyor artık yavuzda kimseyi sevemiyor halen onu bekliyor kimseyi o kızın yerine koyamıyor ve acılarını hiç kimseye belli etmiyor öyle hayatı nı yaşıyor ama kötü ve anlamsız bir hayat yaşıyor ailesiyle kavgaları dahada büyüyor ve kavgalar sürüyor halen
Kız ne yapıyro diyicekseniz.. her zaman ki gibi kırıklık yapıyor okul okuyor başka erkekler ugraşıyor erkeklerle çıkıyor.. kim bilir şimdi hangi erkekle telefonda veya msnde veya yüzyüe konuşup ne yapıyor..
Bu arada kızın adını merak edenler için yazıyorum Adı: Öznur
Ve arkadaşlar bu size hiçbir zaman her seni seviyorum diyene bakmayın
Çünkü seni seviyorum o kadar da kolay bir şey değil göründüğü gibi iki kelime değil..
Ona göre seveceğiniz insanı iyi secin çünkü GÜNÜMÜZ İNSANI AŞKA AŞIK, AŞKINA DEĞİL VE BEN DE DİYORUM Kİ BIRAKIN O HİSİYATI O DUYGUYU YAŞAMAYIDA AŞKI AŞKINIZDA ARAYIP AŞKINIZA AŞIK OLUN ÇÜNKÜ BAYLAR BAYANLAR AŞKA AYIP OLUYOR BURDA…
Sevgilerimle..
Bu arada Benim kim olduğumu Merak edecek olursanız
BEN SADECE BİR SEVENİM…! _________________
SiVeReK City / ŞanLı Urfa
♥♥...''AşK''... !! ...KUTSAL DUYGU...! ♥♥
♥♥ Kalp Sevmekten Yorulmaz..!! © '♥♥
♥♥ ﮎєη √є ßєη Gєяﺁѕﺁ √ЄﮎдﺁЯЄ ♥♥
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburaya tıklayınız... |
iLetişim:Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburaya tıklayınız... |
Anlamazsın Yar !!
Aşk-ı Virane
Bütün Şiirleri İçin Ömer Köroğlu'ya Çok Teşekkürler !! Umarım Hep Böyle Kalıcı ve Tatlı Şiirler ve Hikayeler Sürdürür Senin Bir Hayranında Burda
(Yavuz - Qzledim_Seni) (Cesur Türk)
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburaya tıklayınız... |
Spacesim:Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburaya tıklayınız... |
|
|
| Başa dön |
|
 |
|
Sayfanın En Üstüne Çıkmak İçin BURAYA TIKLA !
|