Forum Anasayfa

Portal Anasayfa    AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi   Cesur Türk Üye Kayıt Sözleşmesi (Kuralları Okuyunuz) Cesur Türk Üye Kayıt Sözleşmesi (Kuralları Okuyunuz) 

Hesabınız Hesabınız   Kişisel Mesajlar Kişisel Mesajlar   Oturum Aç Oturum Aç 
Cevapsız mesajlar

Etiketler: geldigince, bildiriorum, linkleri, sizlere, deil, kirik, onemli, elimden
100.000 olduk düşünceleriniz ve yorumlarınız
Sayfa: « Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Forum Anasayfa -> Duyurular
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazan Mesaj
ferdi_86
Cesur Üye
Cesur Üye

Durum: Çevrimdışı
ferdi_86 şu an tarif edilemez bir durumda 
Level: 7
Aktiflik: 9 / 16  
 56%
Seviye: 137 / 137  
 100%
Deneyim: 68 / 71  
 95%

MesajTarih: Sat May 03, 2008 9:02 am    Mesaj konusu:

EMEĞİ GEÇEN HERKESE ÇOK ÇOK TŞKLER. SABQCES SEN BU ALEMDE TEKSİN. BENCE ÇOK GÜZEL Bİ SİTE. AMA ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ ÖNERİLER İÇİN BİZİM GÖRÜŞLERİMİZ SORUNLARIMIZ İÇİN AYRI Bİ YER OLABİLİR. NEYSE BU RAKAM DAHA HİÇ BİRŞEY BENCE. BEN ELİMDEN GELDİĞİNCE YAYIYORUM İŞYERİNDE BURANIN ADRESİNİ. DAHA ÇOK Kİİ OLACAZ DAHA ÇOKKKK. HERKESE TEKRARDAN ÇOK ÇOK TŞK EDERİM. İYİ GÜNLER

BEN BU VATANI KARŞILIKSIZDA SEVERİM...
Başa dön
Yemek Tarifi
SABQCES
www.saboces.gen.tr
www.saboces.gen.tr

SABQCES umut ışığı SABQCES umut ışığı SABQCES umut ışığı SABQCES umut ışığı SABQCES umut ışığı SABQCES umut ışığı SABQCES umut ışığı SABQCES umut ışığı SABQCES umut ışığı SABQCES umut ışığı SABQCES umut ışığı SABQCES umut ışığı 

Level: 71
Aktiflik: 587 / 608  
 96%
Seviye: 30626 / 30626  
 100%
Deneyim: 14076 / 14083  
 99%

MesajTarih: Sat May 03, 2008 6:56 pm    Mesaj konusu:

Ölü konular Şikayet et butonun bildirin ben gördükçe siliyorum..

Ard arda mesaj atılmasını bilerek yaptım o bir önlem arkadaşlar sürekli flood yapanları önlüyoruz onla..

Paylaşımlarınıza göre sizlerden mod seçebilirim o zaman bu sorunu yaşamazsınız..

Yorumlarınız için teşekkür ederim..

Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir!
Kayıt olmak içinburaya tıklayınız...

(( ¢єѕυя тüяк )) | SABQCES | Türkiye 2007 Yılının En İyi 2.Seo'cusu... | уιğιтι güℓ αğℓαтıя gαм öℓ∂üяüя..
Başa dön
THe_LooPuS
YaLNıZıM ve SeNSiZiM
YaLNıZıM ve SeNSiZiM

THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar 
Level: 50
Aktiflik: 131 / 267  
 49%
Seviye: 10044 / 10044  
 100%
Deneyim: 4651 / 4655  
 99%

MesajTarih: Sun May 04, 2008 11:24 am    Mesaj konusu:

3viLD3aD

kardeşim fikirlerin için öncelikle tşkler

-gelelim asıl konulara sitemizde mevcut olan 10 dakıkalık uygulama bunu n sebebi : sitemize haddinden fazla saldırı meydana gelmekte ve ayrıca bazı şerefsizler tarafıondan abuk subuk mesajlar atılıyor buda sitede yavşlamakr yol açıyor dahasıda var

-diger konuya gelınce sitede ölü linkler var dıosun dogrudur şuan sitedeki en kıdemli yöneticilerden biriyim ( admınden sonra ) ben olsun admınımız olsun üniversite okuyan insanlarız ve derslerimiz agır siteyle ilgilenmeye çalışıoruz gene elimizden gelidigi kadarıyla yazın sitede bayagı bi degişiklikler yapmayı planlıouoruz sadece biraaz sabır benim bekledigim herşy bundan sonra daha güzel olucak

YaLNıZıM ve SeNSiZiM

BİRİ BİZİ DURDURSUN
... 102.000 OLDUK ...

Başa dön
3viLD3aD
Vatandaş
Vatandaş

3viLD3aD şu an tarif edilemez bir durumda 

Level: 5
Aktiflik: 7 / 13  
 53%
Seviye: 86 / 86  
 100%
Deneyim: 38 / 45  
 84%

MesajTarih: Wed May 07, 2008 11:45 pm    Mesaj konusu:

onemLi deiL bende eLimden geLdigince kirik LinkLeri biLdiriorum sizLere
Başa dön

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Forum Anasayfa -> Duyurular Sayfa: « Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Benzer Başlıklar
Başlık Yazan Forum Cevap Tarih
Yeni mesaj yok Kurtlar Vadisi Pusu 13.Bölüm hakkında... Sistem Kurtlar Vadisi Pusu Videoları 0 Mon Oct 08, 2007 8:46 pm Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Arka Sokaklar 45.Bölüm hakkındaki düş... Sistem arka sokaklar 1 Sun Sep 09, 2007 10:48 pm Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Arka Sokaklar 44.bölüm hakkındaki düş... Sistem arka sokaklar 0 Wed Aug 29, 2007 4:59 pm Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Serverla iLgili Düşünceleriniz Yazını... MrSeveN HTTP Oyun (Games) 0 Sun Aug 12, 2007 7:56 pm Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok İnternette Dünyaya Rezil Olduk! Sistem Haberler 8 Tue Sep 12, 2006 9:02 am Son gönderilen mesajlar
Sayfanın En Üstüne Çıkmak İçin BURAYA TIKLA !

Cesur Türk
Bu forum phpBB Tabanlıdır.
Privacy (Gizlilik ilkesi)
Copyright © 2005-2007
All right reserved CesurTurk.Org
Cesur Türk Kullanıcı Gizlilik Koşulları ve Site Kullanım Şartları
Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece CesurTurk.Org'ye aittir.
Materyallerimizin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sitemizde yer alan yazıların telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir.
Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Misyonumuzu buradan okuyabilirsiniz. Sitemizde yazınız bulunuyorsa ve kaldırılmasını istiyorsanız lütfen iletişim  bölümünden irtibata geçiniz.dizi izle dizi izle
Yönetim ve Webtasarım SABQCES tarafından yapılmaktadır.
(( Gücümüzü Türk devletini kuran asil Türk ırkından alıyoruz ))
Genel Site MapUrllistForum SitemapPortal SitemapDownloadsHaberlerYoutubeForum

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
| araba resimleri | çiçekçi | dizi izle | Makina | dizi izle | evden eve nakliyat |
dizi izle | ölüm çiçekleri | strafor kesme makinası | kale kapı | film indir | videobizde.com | yemek tarifi | Sağlık
| Prefabrik | 2008 seo yarışması | download | evden eve nakliyat | Kurtlar Vadisi Pusu | dizi izle | dantel örgü modelleri | diyet rejim zayıflama | sağlıklı zayıflama