Forum Anasayfa

Portal Anasayfa    AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi   Cesur Türk Üye Kayıt Sözleşmesi (Kuralları Okuyunuz) Cesur Türk Üye Kayıt Sözleşmesi (Kuralları Okuyunuz) 

Hesabınız Hesabınız   Kişisel Mesajlar Kişisel Mesajlar   Oturum Aç Oturum Aç 
Cevapsız mesajlar

Etiketler: tarihine, php4ten, kaldırılması, yapacaktır, grubu, başlayacak, istenmemektir, konusunda, bizim, duyurdu, günü, php4, kararının, linklerinin, duyuru, emekli, aktif, emeklilik, sürümüne, yaklaşırken
phpBB2 emekli oluyor

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Forum Anasayfa -> PhpBB
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Qzledim_Seni
Kategori Yöneticisi
Kategori Yöneticisi

Durum: Çevrimdışı
Qzledim_Seni çok değerli kullanıcılarımızdan biri Qzledim_Seni çok değerli kullanıcılarımızdan biri Qzledim_Seni çok değerli kullanıcılarımızdan biri Qzledim_Seni çok değerli kullanıcılarımızdan biri Qzledim_Seni çok değerli kullanıcılarımızdan biri Qzledim_Seni çok değerli kullanıcılarımızdan biri Qzledim_Seni çok değerli kullanıcılarımızdan biri Qzledim_Seni çok değerli kullanıcılarımızdan biri Qzledim_Seni çok değerli kullanıcılarımızdan biri Qzledim_Seni çok değerli kullanıcılarımızdan biri Qzledim_Seni çok değerli kullanıcılarımızdan biri Qzledim_Seni çok değerli kullanıcılarımızdan biri 
Şehir: SİVEREK City /|\ URFA - TR | Hayatın AnlamsızLıkLar Şehrindeyim | Hayal KırıkLığın BaşKentindeyim.!!
Level: 43
Aktiflik: 8 / 195  
 4%
Seviye: 6454 / 6454  
 100%
Deneyim: 2910 / 3025  
 96%

MesajTarih: Sun Apr 27, 2008 1:18 pm    Mesaj konusu: phpBB2 emekli oluyor

phpBB2 emekli oluyor

phpBB grubu, phpBB 2.0.x sürümünü emekliye ayırmayı planladıklarını duyurdu. Bizim için oldukça sevindirici bir olay.

phpBB.com duyuru adresi:
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir!
Kayıt olmak içinburaya tıklayınız...

Emekliye ayırma süreci 1 Ekim 2008 günü, phpbb.com daki phpBB 2.0.x indirme linklerinin kaldırılması ile başlayacak. phpBB 2.0.x indirmek isteyenler sourceforge.net üzerindeki phpBB 2.0.x paketlerini kullanmaya devam edecek.

phpBB 2.0.x, 1 Ocak 2009 günü resmen emekli olacak ve phpBB 2.0.x sürümüne aktif olarak destek sona erecektir. Bunun yanında 2.0.x sürümünden 3.0.x sürümüne güncelleme desteği sürecektir.

Eğer güvenlik yaması gerektirecek bir durum oluşursa, 1 Şubat 2009 tarihine kadar sağlanacaktır.

Emeklilik kararının erken verilmesi, phpBB grubunun PHP4'ten çekilme kararıdır.

phpBB 2.0 PHP4 tabanında çalışır, PHP4 desteğinin de sona ermesi yaklaşırken, kullanıcıların destek verilmeyen bir sistemde phpBB kullanmaları phpBB Grubu tarafından istenmemektir.

phpBB Grubu emeklilik konusunda daha sonra da duyurular yapacaktır.

SiVeReK City / ŞanLı Urfa
♥♥...''AşK''... !! ...KUTSAL DUYGU...! ♥♥
♥♥ Kalp Sevmekten Yorulmaz..!! © '♥♥
♥♥ ﮎєη √є ßєη Gєяﺁѕﺁ √ЄﮎдﺁЯЄ ♥♥

iLetişim:

Anlamazsın Yar !!
Aşk-ı Virane

Bütün Şiirleri İçin Ömer Köroğlu'ya Çok Teşekkürler !! Umarım Hep Böyle Kalıcı ve Tatlı Şiirler ve Hikayeler Sürdürür Senin Bir Hayranında Burda
(Yavuz - Qzledim_Seni) (Cesur Türk)

Spacesim:
Başa dön

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Forum Anasayfa -> PhpBB
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Tarih
Yeni mesaj yok Chaos Legion OYUN 92 MB KURULUNCA 1 G... Qzledim_Seni HTTP Oyun (Games) 0 Sat Jul 05, 2008 9:51 am Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Menekşe ile Halil 13.Bölüm indir Hali... SABQCES Menekşe ile Halil 8 Fri Dec 07, 2007 2:24 pm Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Havada neler oluyor (Nası yani? 15.11... SABQCES Televizyonlardaki Eğlenceli Programların Videoları 0 Sat Nov 17, 2007 11:55 pm Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Körlük tarihmi oluyor MrSeveN Sağlık 0 Mon Aug 13, 2007 2:25 pm Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Ben robot filmi gerçek oluyor... Sistem Bilim Ve Teknoloji 0 Sat Aug 11, 2007 7:15 pm Son gönderilen mesajlar
Sayfanın En Üstüne Çıkmak İçin BURAYA TIKLA !

Cesur Türk
Bu forum phpBB Tabanlıdır.
Privacy (Gizlilik ilkesi)
Copyright © 2005-2007
All right reserved CesurTurk.Org
Cesur Türk Kullanıcı Gizlilik Koşulları ve Site Kullanım Şartları
Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece CesurTurk.Org'ye aittir.
Materyallerimizin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sitemizde yer alan yazıların telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir.
Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Misyonumuzu buradan okuyabilirsiniz. Sitemizde yazınız bulunuyorsa ve kaldırılmasını istiyorsanız lütfen iletişim  bölümünden irtibata geçiniz.
Yönetim ve Webtasarım SABQCES tarafından yapılmaktadır.
(( Gücümüzü Türk devletini kuran asil Türk ırkından alıyoruz ))
Genel Site MapUrllistForum SitemapPortal SitemapDownloadsHaberlerYoutubeForum
çiçekçi | matbaa | dizi izle | dizi izle | Çelik Konstrüksiyon | film indir | Prefabrik | Klip izle | Fragman izle | Fırat Çöloğlu