Etiketler: you, yeterli, a, arada, olduğu, dos, belleğinizin, try, work, uygulama, osr, 3, without, viruses, 17, unixware, os, create, sürümler, gerekmektedir |
| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
CT-YavusZKategori Yöneticisi

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 02.01.2007
Mesajlar: 3079 Şehir: SİVEREK City /|\ URFA - TR | Hayatın AnlamsızLıkLar Şehrindeyim | Hayal KırıkLığın BaşKentindeyim.!!
Level: 43
| Deneyim: |
3037 / 3037 |
|
|
|
100% |
|
Tarih: Sat Mar 08, 2008 3:36 pm Mesaj konusu: indir Acronis Os Selector 8.0 |
|
|
Acronis Os Selector 8.0
Birden fazla işletim sistemi kullanmanıza olanak tanıyan bir uygulama. Bunun için bilgisayarınız açılırken hangi işletim sistemiyle başlatmak istediğinizi seçmeniz yeterli. Böylece 2-3 tane işletim sistemi bir arada kullanabilirsiniz.
Uyumlu olduğu işletim sistemleri:
* DOS
* Windows 3.1 + DOS
* Windows 95
* Windows 95 OSR 2
* Windows 98
* Windows ME
* Windows NT 3.1
* Windows NT 3.5
* Windows NT 3.51
* Windows NT 4.0
* Windows 2000
* Windows XP
* Linux (tüm sürümler)
* FreeBSD
* Solaris
* SCO UNIX
* UNIXWARE
* OS/2
* BeOS
* QNX
* B-TRON
Not: Bu program 32 MB belleği harddisk işlemleri için; 4 MB belleği de açılış menüsü için kullanıyor. Bu yüzden belleğinizin 32MB'den yüksek olması gerekmektedir.
Install separate OSs for your colleagues, friends and children. Try Windows XP while keeping your current OS intact. Protect your data using separate operating systems for work, tests and entertainment.
Acronis OS Selector 8.0 is a powerful, reliable, and easy-to-use tool to manage booting of multiple operating systems on a single PC.
It allows you to install up to 100, or even more, operating systems (OSs) on one computer, boot an OS from any partition on any hard disk, have several operating system on the same partition, and protect your computer from boot viruses.
Moreover, Acronis OS Selector 8.0 allows you to resize Windows FAT16, FAT32, NTFS, Linux Ext2, Ext3, ReiserFS, and Linux Swap partitions without losing data and create a room for new OS installation.

|
|
Bu uygulama üyelerin foruma katılımını sağlamak içindir...
|
♥♥ ﮎєη √є ßєη Gєяﺁѕﺁ √ЄﮎдﺁЯЄ ♥♥
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburaya tıklayınız... |
iLetişim:Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburaya tıklayınız... |
Anlamazsın Yar !!
Aşk-ı Virane
Bütün Şiirleri İçin Ömer Köroğlu'ya Çok Teşekkürler !! Umarım Hep Böyle Kalıcı ve Tatlı Şiirler ve Hikayeler Sürdürür Senin Bir Hayranında Burda
(Yavuz - Qzledim_Seni) (Cesur Türk)
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburaya tıklayınız... |
Spacesim:Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburaya tıklayınız... |
|
|
| Başa dön |
|
 |
|
aloneman01Vatandaş

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 31.05.2008
Level: 2
|
Tarih: Fri Jun 06, 2008 1:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
| ellerine sağlık knbkaa |
|
| Başa dön |
|
 |
bylowerVatandaş

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 18.06.2008
Level: 1
|
Tarih: Wed Jun 18, 2008 10:56 am Mesaj konusu: |
|
|
TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM. EMEĞİNİN KARŞILIĞI BİR TEŞEKKÜR DEĞİL AMA AİDARE ET ARKADAŞ... :) _________________ ByLower |
|
| Başa dön |
|
 |
Sayfanın En Üstüne Çıkmak İçin BURAYA TIKLA !
|