Forum Anasayfa

Portal Anasayfa    AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi   Cesur Türk Üye Kayıt Sözleşmesi (Kuralları Okuyunuz) Cesur Türk Üye Kayıt Sözleşmesi (Kuralları Okuyunuz) 

Hesabınız Hesabınız   Kişisel Mesajlar Kişisel Mesajlar   Oturum Aç Oturum Aç 
Cevapsız mesajlar

Etiketler: aranıyor, son, ileteyim, belge, almış, mühendislik, ayında, büyükelçilği, iş, yapan, nereye, başvurabilirmiyim, kimler, alıcak, devlet, hükümetin, Çalışma, içeriyor, büyük, iznine
Norveçe 100 bin işçi aranıyor | Başvuru !

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Forum Anasayfa -> Haberler
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
SABQCES
►Google Optimizasyon
►Google Optimizasyon

Durum: Çevrimdışı
SABQCES herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar SABQCES herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar SABQCES herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar SABQCES herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar SABQCES herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar SABQCES herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar SABQCES herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar SABQCES herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar SABQCES herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar SABQCES herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar SABQCES herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar SABQCES herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar 

Level: 72
Aktiflik: 46 / 630  
 7%
Seviye: 32047 / 32047  
 100%
Deneyim: 14761 / 14775  
 99%

MesajTarih: Sun Feb 17, 2008 6:39 pm    Mesaj konusu: Norveçe 100 bin işçi aranıyor | Başvuru !

Bugün nerdeyse bütün basında haber olarak verildi “Norveç yaşlı nüfusu nedeniyle vasifli 100 bin işçi alıcak” diye. Merak ettim, ben başvurabilirmiyim bu iş için diye ve internette bir araştırma yaptım.

Kimler başvurabilir ? Nereye başvurması lazım diye?

Araştırma sonuçunda şu sonuca vardım , haber kısmen yanlış başvuru için şu tarihi beklememiz lazım

Türkiye çalışma bakanı ile görüşme yapan Norveç Çalışma ve Sosyal Kapsama Bakanı Bjarne Håkon Hanssen 14 Şubat günü yaptığı toplantıda Norveçin büyük işgücü talebi de görüşüldü.Norveç özel sektörünün çalıştıracak işçi bulamamasına değinildi.

Buraya dikkat çekmek istiyorum : İşçi alımı olucaksa bunu devlet değil Norveç özel sektörü yapacak.Bu işçi alınımın gerçekleşme tarihide en iyi ihtimal Nisan ayında çünkü Bakan, aynı zamanda işgücü göçü ile ilgili hükümetin hazırlamakta olduğu bir beyaz belgeden da bahsetti. Bu belge Nisan ayında sunulacak olup, diğer konuların yanında Avrupa Ekonomik Alanı dışında kalan ülke insanlarının başvuru prosedürlerinin basitleştirilmesi yönünde öneriler de içeriyor.

Bu yazının orjinal halini Norveç Büyükelçilği sitesinden okuyabilirsiniz.
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir!
Kayıt olmak içinburaya tıklayınız...

Şimdi hangi alanlarda işci alımı gerçekleşecekmiş Konsolosluk aracılığı ile size ileteyim: Bakan, Norveç’te iş arayan kimselerin ilgili eğitime, örneğin mühendislik ya da zanaatkarlık gibi, sahip olmaları gerektiğini, ve çalışma iznine başvurmadan önce somut bir iş teklifi almış olmaları gerektiğini belirtti.

Çalışma izninizin olması içinde Norveç Göçmenler İdaresi sitesinden bilgi alabilirsiniz :

Son söz olarak ; İş başvurusu yapabilmemiz için Nisanı beklememiz gerekecek yok ben boş durmak istemiyorum diyorsanız Norveç Konsolosluğuna çalışma izni için başvurmanız gerekmektedir.

Bu uygulama üyelerin foruma katılımını sağlamak içindir...

(( ¢єѕυя тüяк )) | SABQCES | Türkiye 2007 Yılının En İyi 2.Seo'cusu... | уιğιтι güℓ αğℓαтıя gαм öℓ∂üяüя..
Başa dön

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Forum Anasayfa -> Haberler
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Tarih
Yeni mesaj yok Sait Faik Abasıyanık Kayıp Aranıyor ö... Sistem Kitaplık / KütüpHane / Kitap Özetleri 1 Fri Jun 15, 2007 5:33 pm Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Güven Akkuş'un refakatçıları aranıyor... Sistem Haberler 0 Thu May 24, 2007 3:05 pm Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok CHP, Anayasa Mahkemesi'ne başvuru yaptı Sistem Haberler 0 Fri Apr 27, 2007 6:47 pm Son gönderilen mesajlar
Sayfanın En Üstüne Çıkmak İçin BURAYA TIKLA !

Cesur Türk
Bu forum phpBB Tabanlıdır.
Privacy (Gizlilik ilkesi)
Copyright © 2005-2007
All right reserved CesurTurk.Org
Cesur Türk Kullanıcı Gizlilik Koşulları ve Site Kullanım Şartları
Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece CesurTurk.Org'ye aittir.
Materyallerimizin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sitemizde yer alan yazıların telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir.
Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Misyonumuzu buradan okuyabilirsiniz. Sitemizde yazınız bulunuyorsa ve kaldırılmasını istiyorsanız lütfen iletişim  bölümünden irtibata geçiniz.
Yönetim ve Webtasarım SABQCES tarafından yapılmaktadır.
(( Gücümüzü Türk devletini kuran asil Türk ırkından alıyoruz ))
Genel Site MapUrllistForum SitemapPortal SitemapDownloadsHaberlerYoutubeForum
çiçekçi | matbaa | dizi izle | dizi izle | Çelik Konstrüksiyon | film indir | Prefabrik | Klip izle | Fragman izle | Fırat Çöloğlu