| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazan |
Mesaj |
ByYoRGuNVatandaş

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 24.01.2008
Level: 1
|
Tarih: Thu Jan 24, 2008 6:04 pm Mesaj konusu: TurkTorrent.Org Davetiye İsteyenler Buraya !!! |
|
|
Torrent kullanımının iyice yaygınlaşması sonucu bir çok torrent trackerı açıldı, ve bunların çoğu yabancı dillerde ve bazıları ise oldukça güvenilmez.Bu konuda en iyi türkçe torrent trackerı turktorrent.org ...
Anasayfasında üyelerinin birbiriyle sohbet etmesi için bir mini sohbet bölümü ve sorularımıza cevap bulabileceğimiz bir forumu birbirinden yardımsever yönetimi birde radyosu var.
TurkTorrent adı altında aradığınız herseye rahatlıkla ulasabileceksiniz (Film , Müzik , Program , Anime , Tv Dizileri , Dvd Filmleri Ve Daha Bircok Şey)!
(NOT: Davetiye için buradan yardımcı olabilirim.Mail adresinizi yazmanız yeterlidir!)
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburaya tıklayınız... |
|
|
| Başa dön |
|
 |

|
cankarslıVatandaş

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 06.02.2008
|
Tarih: Wed Feb 06, 2008 7:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
eger warsa 1 tane davetıye alabılırmıyım...gercekten bayagı zamandır arıyorum kımse gondermıyoo  Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburaya tıklayınız... |
_________________ aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
|
| Başa dön |
|
 |
o1adana01Vatandaş

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 21.09.2007
|
Tarih: Sat Feb 09, 2008 9:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
hocam varsa banada bi zahmet gönderebilinmi yaa Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburaya tıklayınız... |
|
|
| Başa dön |
|
 |
ByYoRGuNVatandaş

|
Tarih: Sun Feb 10, 2008 9:44 am Mesaj konusu: |
|
|
| o1adana01 demiş ki: |
hocam varsa banada bi zahmet gönderebilinmi yaa Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburaya tıklayınız... |
|
Davetiyeniz gönderildi |
|
| Başa dön |
|
 |
TrpolatVatandaş

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 20.01.2008
|
Tarih: Tue Feb 12, 2008 3:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
hocam bitanede bana yollarmisinBu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburaya tıklayınız... |
saygilar _________________ polat |
|
| Başa dön |
|
 |
ByYoRGuNVatandaş

|
Tarih: Tue Feb 12, 2008 9:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Trpolat demiş ki: |
hocam bitanede bana yollarmisinBu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburaya tıklayınız... |
saygilar |
Davetiyeniz gönderilmiştir |
|
| Başa dön |
|
 |
TrpolatVatandaş

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 20.01.2008
|
Tarih: Wed Feb 13, 2008 3:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
hocam gonderdigin link icin allah razi olsun ama maalesef calismiyor,hata olustu diyor
saygilar _________________ polat |
|
| Başa dön |
|
 |
starcom321Vatandaş

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 13.02.2008
|
Tarih: Wed Feb 13, 2008 8:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
merhaba arkadaşım bana gönderirmisin davetiyeBu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburaya tıklayınız... | çok uzun zamandır arıyorum |
|
| Başa dön |
|
 |