Etiketler: saatde, ıkı, anlamadım, neden, dakıkalık |
| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazan |
Mesaj |
erateamVatandaş

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 24.10.2007
Level: 1
|
Tarih: Sat Nov 17, 2007 10:54 am Mesaj konusu: Smile Adsl almayın , aldırmayın. |
|
|
Aydın Doğan'ın yaptığı iş bu kadar olur !!!
Hükumete istediğini yaptırmak için türlü entrikalarla uğraşanlar , işine geldiği gibi hareket ettiği zaman iktidar şakşakçılığı yapıp , işine gelmediği zaman üçkağıtçı dolandırıcı diye bağıranlar , daha doğru dürüst kendi işlerini bile becerememektedir. Türkiyede telekom tekelinden kurtulmak için başlangıçta iyi bir alternatif gibi görünen Smile ADSL işin cılkını çıkarmış durumda.Müşteri hizmetlerini ararsın suratına tel kapatırlar , destek veremezler , 3 gün içinde sinyal vereceğiz diye tahhütte bulunup 13 gün bekletirler, ve verdiği hizmet ortadadır. Millet 1 megabitle dosya indirirken biz dünyanın parasını ödeyip sonrada yukarda gördüğünüz gibi paramızla rezil olmaktayız.
Maydinin dediği gibi ( telekoma kafam girsin )
Smile adsl almayın , aldırmayın !!! _________________ Atanın Çocukları:Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburaya tıklayınız... |
Tasarım merkezi:Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburaya tıklayınız... |
|
|
| Başa dön |
|
 |

|
SABQCES►Google Optimizasyon

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 24.01.2006
Level: 72
| Seviye: |
32045 / 32045 |
|
|
|
100% |
| Deneyim: |
14761 / 14766 |
|
|
|
99% |
|
Tarih: Sat Nov 17, 2007 11:18 am Mesaj konusu: |
|
|
BENDE 1OK ile indirdiğimde ağlıyorum senin halini gördükçe seviniyorum
walla çok kötü bir olay bu :S
2dklık işi 3 saatte yapıyorsun ne kadar zaman kaybı va arada.. _________________
Lütfen Yorumları Düzgün Yapalım.
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburaya tıklayınız... |
(( ¢єѕυя тüяк )) | SABQCES | Türkiye 2007 Yılının En İyi 2.Seo'cusu... | уιğιтι güℓ αğℓαтıя gαм öℓ∂üяüя..
|
|
| Başa dön |
|
 |
dj_roseVatandaş

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 07.01.2008
Level: 1
|
Tarih: Mon Jan 07, 2008 7:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
| ıkı dakıkalık iş neden 1 saatde anlamadım |
|
| Başa dön |
|
 |
Sayfanın En Üstüne Çıkmak İçin BURAYA TIKLA !
|