| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
efemamiVatandaş

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 26.07.2006
Level: 5
|
Tarih: Sat Aug 19, 2006 6:30 pm Mesaj konusu: KÜRTLERİN AVRUPADAKİ LOBİ ÇALIŞMALARINI NASIL KARŞILIYORUZ.. |
|
|
Türkçenin yasaklandığı AVRUPA, Çanakkalenin, Kurtuluş Savaşının, TÜRK devriminin acısını hala ciğerinde hisseden AVRUPA, ama kürtçenin desteklendiği AVRUPA, Tuvaleti,Ticareti biz ŞANLI TÜRKLER den öğrenen medeniyet beşiği ( ! ) AVRUPA, Afrikalı insanları 500 yıl boyunca köle olarak kullanan ve " En iyi Yerli Çabuk Ölendir " diyen medeni AVRUPA.....
Şimdi ne mi yapıyorlar şimdide PKK'ya destek vermeye çalışıyor..Biz de Yuttuk ve YUTMUŞ GİBİ YAPTIK....
Kürtlere dernekler sağlayan, istedikleri gibi faaliyet göstermelerine zemin hazırlıyan AVRUPA ve
Her gün Bayrağa sarılı bir vatan evladını evimize gönderen üç-beş DAĞ FARESİ hakkında ne düşünüyorsunuz...
Paylaşırsanız Sevinirim..... _________________
Biryere Denirse TÜRK ülkesi..
Gözün BAYRAK arar kulağın EZAN sesi... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
barbossaVatandaş

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 16.08.2006
Level: 1
|
Tarih: Mon Aug 21, 2006 12:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
Çok nadirde olsa bizim gibi TÜRKİYE aşığı kürtlerde çkabiliyor.Ama bu istisnalar onların yaptıkları şerefsizliği affettirmez tabi.Bize bu vatan evlatlarına acımayanlara sende acımayacaksın.Önce kafasına sıkıp sonra teslim ol diyeceksin.Bu arada üstad sigara sana yakışmamış.sen sigara içmezsin benim bildiğim kadar  _________________ BİZİM YAPTIKLARIMIZI SİZ HAYAL BİLE EDEMEZSİNİZ. |
|
| Başa dön |
|
 |
efemamiVatandaş

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 26.07.2006
Level: 5
|
Tarih: Mon Aug 21, 2006 7:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
KARDEŞİM öncelikle ilginden dolayı teşekkür ederim.Yanımda olduğunu bilmek güzel.. Allah Razı Olsun..Bu insanların amaçları belli, yapmak istedikleri de...Ama biz duyarlı gençler asla bunların hegomanyası altına girmeyeceğiz... _________________
Biryere Denirse TÜRK ülkesi..
Gözün BAYRAK arar kulağın EZAN sesi... |
|
| Başa dön |
|
 |
ozkanozturkVatandaş

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 29.09.2006
|
Tarih: Fri Sep 29, 2006 8:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
E-posta adresime gelen bir iletiyi virgülüne dokunmadan paylaşmak istiyorum.
Almanya Cumhur Başkanı Kohlerin Almanyadaki göçmen ailelerinin evde de Almanca konuşması gerektiği yönündeki açıklaması, 23 Eylül Cumartesi günü basında yer aldı. Bu açıklama, Türkiyede ana dilde yayın konusunda yoğun baskı yapan Avrupanın azınlık hakları konusundaki samimiyetsizliği ve art niyetini açıkça ortaya koyuyor. Türkiyeye yapılan dayatmaların, Özgürlük ve Demokrasi adına olduğunu sanan kimi çevrelerin de bundan öğrenecekleri var. Türkiye üzerinde oyunlar oynanıyor ve başta Başbakan olmak üzere belirli bir kesim bundan habersiz. Bu nedenle meclise gelen her AB Uyum Yasası büyük tartışmalara neden oluyor.
Ortada kirli bir komplo var ve kimlerin ise bu oyuna bilerek ve isteyerek katıldıkları zamanla ve adalet önünde mutlaka ortaya çıkacak. Türk Halkı da artık olan bitenin farkında ve sorumluların gaflet uykusundan uyanmalarını bekliyor. Onlar bunu yapmaya muktedir mi, yoksa birilerine sormadan hareket edebilirler mi, yada giderayak ne götürürsem kar diye mi hareket ediyorlar göreceğiz.
Görüş ve düşüncelerimi kamuoyumuz ve basınımızla paylaşıyorum.Lütfen sizlerde yakınlarınızla paylaşırsanız ,onlarıda haberdar etmiş olursunuz..
Prof.Dr.Mehmet Neşşar
CUMHURİYET HALK PARTİSİ
Denizli Milletvekili
23 Eylül 2006 |
|
| Başa dön |
|
 |
U.R.OVatandaş

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 08.01.2007
Level: 3
|
Tarih: Tue Jan 09, 2007 1:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
YA HEM ADAMLAR PKK YI DESTEK LİYOR DİYORUZ HEMDE AVRUPA BİRLİĞİNE GİRMEYE ÇALIŞIYORUZ YA ZATEN AVRUPA BİRLİĞİ TÜRKİYEYİ GÖZDEN ÇIKARTMIŞ Bİ KERE ADAMLAR PKK YE TAM DESTEK VERİYORLAR
SAYGILAR _________________ ¦~(●●●ụlтЯąѕןǻŅ●●●) υ.я.σ
·#·$14GöZÿÂŞı·$1ıZdıRâßıN §ê§§ïZ·$14§öZ£Ërİdİr...·# |
|
| Başa dön |
|
 |
kayipkentCesur Üye

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 11.08.2006
Level: 9
|
Tarih: Thu Jan 25, 2007 10:15 am Mesaj konusu: |
|
|
ne mutlu türküm diyene _________________ kayipkent |
|
| Başa dön |
|
 |
xhasanxVatandaş

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 15.11.2006
Level: 3
|
Tarih: Wed Feb 07, 2007 7:51 am Mesaj konusu: |
|
|
| Selamlar birde Ben birseyler Yazayim daaaa en iyisi pkk lilara ve onlarin yalkancikillarini yapanlara ARINLARINA DAMGA YAPISTIRACAKSIN anca bunlar belli olur gündüz kuzu gece seytan oluyorlar SEREFSIZLER |
|
| Başa dön |
|
 |
01sensizVatandaş

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 10.01.2007
|
Tarih: Sat Mar 17, 2007 8:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
| elbet hesap günü gelir |
|
| Başa dön |
|
 |
w0lfkidForumdan Atıldı.

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 25.03.2007
|
Tarih: Fri May 11, 2007 10:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
| eline sağlık |
|
| Başa dön |
|
 |
delicanVatandaş

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 12.02.2007
|
Tarih: Tue Jul 24, 2007 12:31 am Mesaj konusu: |
|
|
hesap günü gelir diyoz akilan kan yerde kalmaz diyoz peki bunlarin olmasi icin ne yapiyoz? biseyler yapan varmi aranizda?
ben isvicredenim boynumda ay yildiz tasiyorum diye kavga etmedigim gün yok girdigim her mekanda bi pkkli cakar karsima...
size bazi seyler anlatayim son zamanlarda icime dert oluyo cünki... benim burda saygi duydugum kürt arkadaslarim var benim kadarda türkiyeyi seven.. onlarla gittigim her dügünde gelirler bana sorarlar yardimda buluncanmi diye türk düyünü olasun kürt dügünü olsun isterse karisik olsun... adamlar benim senin yasinda almislar ellerine kagidi kalemi apo icin imza topluyolar sucsuz diye.. bakiyom cevreme yasitlarima kiz olsun erkek olsun ölümüne siraya diziliyolar... adamlar neleri var neleri yok hepsini yardim olsun diye veriyolar... artik pkk bildigimiz dagdaki kafasi olmayan bi örgüt deyil...akillisi yurt disinda para toplar büyük devletlerle anlasma yapar silah yollar para yollar..
bunlarida salliyalim..
benim zoruma giden bizim bisey yapmamamiz.. sanki biseyler olmasini bekliyoz ama olmuyo.. bundan iki gün önce ben ve bi kac arkadasim oturduk konustuk
düsündük ne yapa biliriz diye.. bizdemi bi örgüt kuralim avrupada teror yapalim anlasinlar diye bizdemi etrafa bomba koyalim korku nedir bilsinler diye? biz bunlari yaparsak her yaptimiz olayda imzamizi atarsak pkkya yardim eden ülkeler ve kisiler cezalandirilacak dersek sizce ne olur? ben burda her pkk dernegini bassam icinde ne kadar kisi varsa tarasam sizce ne olur? ben bunu yaptiktan sonra benim yolumdan gelen olurmu? türkiyede bu olaylardan sonra ne olur? avrupada amerikada ne olur?
benim cikardigim bi kivilcim yetermi size ayaklanmak icin? bunu yaparsam degermi sizce yaptima?`türklerin uyanmasina yetermi???
yorumlarinizi bekliyorum
JacCcaL |
|
| Başa dön |
|
 |
monamyHarbi Üye

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 26.01.2006
Level: 43
| Deneyim: |
3092 / 3092 |
|
|
|
100% |
|
Tarih: Mon Aug 20, 2007 8:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
kardeş
1.sen bu icraatları tek başına yapamazsın. çünkü senin yanında orada ne kadar kişi olur orasını bilemem. ayrıca pkk lılar ermeni kamplarında eğitim alıyorlar. senin öyle bir eğitimin var mı??
2. bunlar bizimde zorumuza gitmiyor değil ama anladığım ve izlenimlerim kadarıyla bizim tek sorunumuz şu ki nereden ve nasıl başlayacağımızı bilmiyoruz..2. bir Atatürk gelmesini bekleyenlerimiz var ama maalesef öyle biri bi daha doğmaz..yoksa bizde yeterince kudret te cesaret te var. ben buna inanıyorum.. ben de bu ülkenin içindeki bir üniverste de okuyorum. bende hergün okulun içindeki bölücülerle gerek fiziki, gerek siyasi olarak savaşıyorum.. ama sonuçta elimizi kolumuzu bağlayan şeyler var..örneğin okuldan atılmak gibi...
3. artık cephe savaşları devri bitti.. artık ülkeler, yıkmak istediği devletlerin başına böyle çoraplar örüyor..kale içten fethedilir felsefesi yani.. burada bize düşen ise bence yeterince sabırlı ve zeki olmak.. sabırlıdan kastım uyku gafletinde olmak değil kardeş ucuz kahramanlıktan bahsediyorum..
4.gençliğimiz gece çıktığı kızı sabahında arkadaşlarına gülerek anlatmakla meşgul. bir kısmı da sırf şaka olsun diye arkadaşının annesine, kardeşine, karısına küfretmekle meşgul...
5. bize lazım olan ilk aşamada kaybetmiş olduğumuz değerlerimizi bulmaktır bence.. daha sonra da güzel bir şekilde bir araya gelip,gerekirse bütün çıkarlarımızı,beklentilerimizi,hyatımızı bir yana bırakmak,feda etmek pahasına bu işe baş koymalıyız bütün gönlümüzle..şimdi size soruyorum kaç taneniz ya da tanemiz Türk,Türk e yakışır gibi giyinip,çalışıp,yiyip,konuşup,okuyup.. kısaca yaşıyorsunuz,yaşıyoruz.. kaç tenemiz Osmanlı nın uğruna yüzyıllarca savaşıp onu ayakta tutmaya çalıştığı Kur'anı Kerim i okuyup, öğrenip-öğretiyoruz..
6. bizdeki bu bananeceilik,tembellik olduğu sürece biz batmaya, sömürülmeye mahkumuz kardeşlerim..
şimdi size soruyorum en baştan başlamaya var mısınız?? bunu herşeye rağmen göze alabiliyor musunuz??
düşüncelerinizi bekliyorum.. _________________
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburaya tıklayınız... |
korkaklıkta ar, ilerlemekte seref var..
biz denizci degiliz ki, her limanda bir sevgilimiz olsun; biz komandoyuz daglar sagolsun
'hayat kızgın boga,ben se kırmızı pelerin'
yusuf öldü deyup salat ederler,
ölen hayvan imiş, aşıklar ölmez
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburaya tıklayınız... |
|
|
| Başa dön |
|
 |
zapata625Kategori Moderatörü

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 11.08.2007
Level: 6
|
Tarih: Wed Aug 22, 2007 12:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
| önce sapla samanı ayırmak gerekiyor |
|
| Başa dön |
|
 |
muhammed nuraniVatandaş

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 29.09.2007
|
Tarih: Sat Sep 29, 2007 11:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
[b] SEVGİLİ TÜRK KARDEŞLERİM TÜRKİYEMİZİ BİRTEK AVRUPA VE KÜRTLER DEĞİL YOK ETMEK İSTİYEN KENDİ ANA VATANIMIZDADA YOK ETMEYE LOBİLEŞME OLAYLARI VAR.VATAN SEVGİSİYLE CANLARINI VERMİŞ HALA VERMEKTE OLAN ABİLERİMİZ,KARDEŞLERİMİZ VAR ONLAR VAR OLDUKÇA VATANIMIZI KİMSE YIKAMAZ VE YIKAMIYACAKTA.BAŞIMIZDAKİ POLİTİKACILAR BİLE TOPRAKLARIMIZI PARSEL PARSEL SATIP VE KİRAYA VERİYORLAR BUNLARA ARTIK DUR DEME ZAMANI GELDİ AMA NEDENSE ŞUANA KADAR KİMSE SESİNİ FAZLA ÇIKARMIYOR.BİRAN ÖNCE BU GİDİŞATA GENEL KURMAY BAŞKANIMIZIN DURDEMESİ LAZIM.RABBİM BAŞIMIZDAN MEHMETÇİĞİ AYIRMASIN İNŞALLAH GÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLER
SAYGILARIMLA |
|
| Başa dön |
|
 |
omiiVatandaş

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 02.01.2008
|