Etiketler: tehlikeli, ilişkisi, adım, kaçırmayın, yakalayan, bebeğiyle, gidiyor, yine, onur, akşamki, aldığı, kızının, şaşkındır, aşkı, kabul, bunalıma, burak, sürüklenen, füsun, bölümde |
| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
SABQCES►Google Optimizasyon

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 24.01.2006
Level: 72
| Deneyim: |
14793 / 14793 |
|
|
|
100% |
|
Tarih: Mon Dec 17, 2007 5:06 pm Mesaj konusu: Binbir Gece 43.Bölüm izle Şehrazat, Onur aşkı doludizgin |
|
|
43. Bölüm
Şehrazat, Onur aşkı doludizgin
Kerem’den evlenme teklifi alan Bennu şaşkındır. Bennu’nun cevabını Kerem kadar Cem de merak etmektedir. Burhan’ın aldığı arsada evi yıkılan bir kadın, kucağında bebeğiyle Şehrazat’ın kapısına dayanır. Şehrazat, Burhan’ı çok sert bir dille eleştirir. Kızının resim öğretmeninden hoşlanan Füsun tehlikeli bir adım atar. Cansel ve Yaman doğum için hastaneye koşarlar. İlişkileri iyi giden Şehrazat ve Onur, önemli bir konuda anlaşmazlığa düşerler. Hızla bunalıma sürüklenen Peride, Onur’a yine kırılır. Burak’ın yalanlarını yakalayan Seval çok öfkelenir. Cem’le ilişkisi ciddileşen Bennu, beklenmedik bir olay nedeniyle İstanbul’a dönmek zorunda kalır.
Bennu, Kerem’in evlenme teklifini kabul edecek mi? Onur, Şehrazat’a niye kızacak? Bennu’nun Cem’le ilişkisi nereye gidiyor? Burhan, Şehrazat’la barışacak mı? Bennu’yu İstanbul’a döndüren olay ne? Tüm bu soruların cevabı bu akşamki bölümde. Sakın kaçırmayın! _________________
Lütfen Yorumları Düzgün Yapalım.
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburaya tıklayınız... |
|
|
| Başa dön |
|
 |
|
Sayfanın En Üstüne Çıkmak İçin BURAYA TIKLA !
Bu forum phpBB Tabanlıdır.
Privacy (Gizlilik ilkesi)
Copyright © 2005-2007
All right reserved CesurTurk.Org
Cesur Türk Kullanıcı Gizlilik Koşulları ve Site Kullanım Şartları
Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece CesurTurk.Org'ye aittir.
Materyallerimizin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sitemizde yer alan yazıların telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir.
Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır. Misyonumuzu buradan okuyabilirsiniz.
Sitemizde yazınız bulunuyorsa ve kaldırılmasını istiyorsanız lütfen iletişim bölümünden irtibata geçiniz.
Yönetim ve Webtasarım SABQCES tarafından yapılmaktadır.
(( Gücümüzü Türk devletini kuran asil Türk ırkından alıyoruz ))
| Genel Site Map
| |