Etiketler: dizi izle , film izle , indir , video izle , youtube izle , dizi indir , bölüm özeti , oku, film indir , dizi, seyret , yutube |
| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Tesekkür edenler: tiyanko |
| Yazar |
Mesaj |
SistemCesur Türk

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 19.01.2006
Level: 69
| Deneyim: |
12837 / 12837 |
|
|
|
100% |
|
Tarih: Wed Jul 05, 2006 11:28 am Mesaj konusu: msn için anlamlı nikler |
|
|
*Beyazın kaderi kirlenmek, karaın kaderi suçlanmaktır.
*Dünya bir gündür, o da bugündür!
*Sen, sen ol! Asla biz olma.
*Sakın 30 yıl hukukun olmayan birine, sakın deme!
*Azdan az, çoktan çok gider.
*sadece şahlar hamleleri önceden sezer.
*hayat, ölümle kumar oynama sanatıdır
*özgürlük, sonu meçhul bir firardır.
*Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor
demektir.
*Eğer birisi seni aldatmışsa bu onun suçudur. Eğer o kişi seni pek çok kere aldatmışsa bu senin suçundur.
*Asla birilerinin umudunu kırma, belkide sahip oldukları tek şey o'dur.
*bela, kişinin sevdiklerinden gelir.
*HERGÜN SENİ DÜŞÜNMEK VE YOKLUGUNU FARKETMEK NASIL ACI VERİYOR
BANA BİLİRMİSİN..BİR GÜN SENDE SEVERMİSİN
SENİ SEVMEK İSTİYORUM KALBİM DURANA KADAR PEŞİNDEN KOŞMAK İSTİYORUM DİZLERİM ÇÜRÜYENE KADAR SENİNLE KONUŞMAK İSTİYORUM DİLİM TUTULANA KADAR SENİ ÖPMEK İSTİYORUM DUDAKLARIM KURUYANA KADAR SENİNLE ÇIKMAK İSTİYORUM SONSUZA KADAR CAVEBINI BEKLİYORUM ÖLENE KADAR
SEN VARYA SEVGİLİM. AVRUPA KADAR MODERN. *AMERİKA KADAR GÜZEL. AFRİKA KADAR SICAKSIN. NE VARKİ SEVGİLİM . ANTARTİKA KADAR UZAKSIN..
*Oyun bitince şah da, piyon da aynı kutuya konur...
*Beklemesini bilenin her şey ayağına gelir.
*Belki dünya için önemli olmayabilirsin ama,Biri için dünyalar kadar önemlisin
*Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne
kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inan ki birtanem her gün yağmur yağardı.
*İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim
*Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır...
*Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz.
*Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var..
İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim
*Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!
*Güneşin doğduğu da bir gerçek batdığı da... Kalbimin atdığı da bir gerçek, günün bitdiği de... Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, işte o en büyük gerçek...
*Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin.
*seni günde bir kez düşünüyorum o da benim 24 saatimi alıyoo
*Eğer geceler uzun geliyorsa, sevgilin arayıp sormuyorsa, bir gün düşlerinde kavuşacağının yeminini vermişsen gönülden, işte o zaman sen deliler gibi seviyorsun arkadaş...
*Martının denizi sevdiği kadar sevebilir misin ? Toprağın suyu sevdiği kadar sevebilir misin ? Leyla`nın Mecnun`u sevdiği kadar sevebilir misin? Hadi bırak butun bunlarıda, Benim seni sevdiğim kadar sen de beni sevebilir misin ?
*Hayati gözyaslarinla ödüllendirecegine gülücüklerinle cezalandir....
*Dumanımda oyoktu sigarayı bıraktım kadehimde oyoktu içkiyi bıraktım rüyalarımda oyoktu uyumayı bıraktım baktımki onsuz olmuyor yaşamayıbıraktım
*Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen vur kır kalbimi kalbimden akan kan yazacaktır ismini o zaman anlarsın sana olan sevgimi..
*Hepsi Gidici Sen Kalıcı , Hepsi Anlık Sen Hayat Boyu , Hepsi ÇocukçA Sen GerçEkçE , Hepsi Öylesine Sen Ölesiye..
*Küçüktüm, adam olmadı dediler, adam oldum, sevmedi dediler, sevdim, uğruna ölmedi dediler, Öldüm, iş işten geçti, dediler...
*Yalnızım, yalnızlığım beni dinlemekte, yalanda olsa ne varki bu şarkıyı söylemekte, yalanda olsa içimden bir bulut akıp geçiyor, yalanda olsa MUTLUYUM bu bana YeTeR
*Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir karar aldım söylüyorum. Seni Çok ama Çok Seviyorum.
*Sana Ne Demeliyim Bilmiyorum GüneşIm Desem Güneş Batıyor, Hayatım Desem Hayat Kısa, Gülüm Desem Oda Soluyor, Sana Canım Demeliyim Çünkü Bu Can Seninle Yaşıyor..
*Aşkına döksem gözyaşlarımı, elinle bir defa silecek misin? Şu kalbimi sana versem, bir gün gelecek sevecek misin?
*Sonbahara İNat AğAç Hala YeşErmekte, Geceye İNat Gün Hala AğArmakta,
Ben İSe Kadere İNat Hala Senİ SevmekteyİM. İNat Bu Ya MahşEre Kadar Senİ SeveceğİM!
*Bir çerçeve astım odama içi boş önemi yok, neden diye sorma neye baksam seni görüyorum nasıl olsa..
*Düşünüyorum da; düşüncelerin en güzeli senin beni düşünüp düşünmediğini
düşünürken, düşünüyor olmanı düşünmek galiba
Dünyada bir çok insan var.Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...
*Ne Güneşi İstiyorum Karanlığıma Ne De Yıldızları İstiyorum Gece Yarılarında... Çok Değil BirTek Seni İstiyorum Yalnızlığıma!!!
*Gecenin sessizliğini dinle içinde beni bulacaksın.. Karanlığa bak yüzümü göreceksin.. Elini kalbine koy, gözlerini kapa ruhumu yolluyorum birazdan ÖPÜLECEKSİN..
*Bu gün bir meyhane keşfettim mezarlığın tam karşısında , Eğer ki bir gün beni ararsan ya meyhanedeyimdir yada tam karşısında...
*BuGüNü yaşıyorsam yarının seni bana getireceğine inandığım içindir....
*Kalbim seni unutacak kadar adi ise ellerim onu parcalayacak kadal asildir.
*Bir sevgi diledim gözyaşı buldum. Bir dost diledim sırtımdan vuruldum. Derdime derman diledim derdimin tiryakisi oldum. Bilki gerçek sevgiyi ben sende buldum!
*Seven unutmaz unutansa sevmemistir eğer sevipte unutmusa sevmesini bilmemistir.
Kül olmuş ateş yanar mı? Buz tutmuş su akar mı? Bu gözler seni sevdi başkasına bakar mı?
Sevgini taşımak değil hasretini çekmek zor gülmeyi unutmak değil ağlamaya alışmak değil ölmekte değil özleyipte görmemek zor...
*Sev ama yürekten olsun, gel ama ebedi olsun, gidersen benide götür, gittigimiz yer kara toprak olsun
*Kızlar sevgiyi kalplerine,erkekler ise ceplerine koyar! benim ceplerim dolu sevgini bomboş olan kalbime yazıyorum
*Seviyorum seviyorum haykırarak söylüyorum kimselerden korkmuyorum ölümüne seviyorum
bigün bana soracaksin ben mi dünya mi diye.Ben dünya diyecegim ve sen küsüp gideceksinama bilmeyeceksinki benim bütün dünyam SENSIN!
*gülmek icin mutlu olmayi bekleme, belki mutluluk gülüsünde saklidir. sakin aglayayim deme, kim bilir belki bir yerde senin bir tek gülüsün icin yasayan biri vardir.
*Eger Son Nefesimi Vermeden Once Mutlu Olacagini Bilirsem Cehenneme Bile Gulerek Giderim.!
*Seni ben değil gözlerim seçti , onlar sevdi onlar beğendi , banane gidersen ONLAR AĞLASIN !!!
Zenginbir adam darbir sokaga girmis ayni anda yandan bir filozof gelmis,zengin adam demiski benbir serseri için yoldan çekilmem filozofda demisbençekilirim
*Cicekler bahcesinde gecsede ömrüm senin üstüne gül koklamam gülüm seni koklamak olsada ölüm sen buna degersin be gülüm
Düşlerim vardıgörmekten korktuğum,hislerim vardı söylemektenkorktuğum,şiirlerim vardı yazmaktan korktuğum,şimdisen varsın kaybetmekten korktuğum
*Vücudun otobüs, beynin şöfördür kalbin şöför maaline geçerse aşık oldun demektir.
Aşık bir insansan mantığını unut, mantıklı bir insansan aşkı unut. Hem aşık hem mantıklıysan kıskanırım seni ben.
*Sen seni seveni göremeyecek kadar körsen seni sevende seni sevdiğini söylemeyecek kadar gururludur.
*Gidene kal demeyeceksin.gidene kal demek zavallılar****alana git demek terbiyesizlere.dönmeyene dön demek acizlere yakışır...
*Sadece çocuklar ağlar ve sadece Allah affeder eğer bir gün gidersen çocuk değilim ağlamam Allah değilim affetmem.
*Polis bi gün 3 arkadaşın evine baskın düzenlemiş.Sizi uluslararası kaçakçılıktan tutukluyorum demiş.Adamlarda ;"Abi biz Fenerbahçeliyiz uluslararası ne işimiz olabilirki?"demiş.
*GözLerin daLarSa ßiLki dü$ündüm Seni, kuLagIn CInLarSa ßiLki aNdIm Seni, GeCe UyanIrsan ßiLki ReSMiNi Öptüm, GözLeriNden Ya$ damLaRSa ßiLki SenSiz ÖLdüM..
*DUNYADA UC SEYI SEVDIM. SENI, KALBIMI VE UMIT ETMEYI. SENI SEVDIM SENSIN DIYE, KALBIMI SEVDIM SENI SEVDI DIYE, UMIT ETMEYI SEVDIM BELKI SEVERSIN DIYE
|
|
| Başa dön |
|
 |
|
SistemCesur Türk

12837 / 12837 |
|
|
|
100% |
|
Tarih: Wed Jul 05, 2006 11:30 am Mesaj konusu: |
|
|
nasıl yalnız buraktın beni, söyle nerdesin. duy beni ne olur al yanına, sensiz ne yaparım su garip dunyada
bir şey ugruna ölmek hıc ugruna yasamaktan daha iyidir
Seni benden fazla seven bulursan;ben seni unutmaya razıyım
Seni sevdiğimi bir kalbim biliyor o da dilsiz..
∂üη gє¢є αğℓαуαяαк вαттı güηєş αу ѕυѕтυ , вιηвιя ιηѕαηα яєηк νєяєη вαк вυ √яαρ√ ѕυѕтυ
Aşk lüks bir lokantada yenilen en pahalı kazıktır
ya şevk içinde harap ol, ya askıcınde gönul. ya lale açmalıdır gögsumuzde yahut gül
herkez cenete girmek ıster ama kımse olmek ıstemez
senin orada oldugunu bilipte gelememek ahhahahahahaha
"Eğer herkes dost sandığı kimselerin birde kendi arkasıından söylemiş olduklarını duysaydı,dünyada dost kalmazdı.(
ELVEDA BU SON SÖZÜMDÜR SANA MERAK ETME DÖNMEYECEĞİM ASLA AKLIMDA SEN VE BEN SENİN ADINI SÖYLERKEN BOŞLUĞA
İŞTE BENİM İLK ADIMIMDIR SONSUZLUĞA
ne okulu bitirmek ne bir kızı sevmek tek dilegim allah tan seni sampiyon görmek eses
error: this life is disconect
azdan az coktan cok gider benim için giden gider gitigi gündçıı
ONCA MAZLUMUN GÖNÜLDEN KOPAN AHLARI
ELBET İNDİRİR BİR GÜN TEPENİZDEN LANETULLAHI
Olgun insan güzel söz söyleyen değil,söylediğini yapan ve yapabileceğini söyleyen adamdır
HAYATTA NEYİN ÖNEMLİ OLDUĞUNU KEŞFETMEK İÇİN BİR FELAKET BEKLEMEMEK GEREKİR.
Aşksız Olma ki Ölmeyesin, Aşkla Öl ki Diri Kalasın
Hayatı hayat yapan çektiğin acılardır.Aşk uğruna acı çekilmişse bilki sevdadır. (mukemmel)
Dostların sıkıntıda iken onları mutlu oldukları zamankinden daha çok ara
seni sevmenin bukadar acı oldoğunu bilseydim inan seni sevmezdim"
Yaşamaya en çok hak kazananlar, ölümü göze alanlardır
Eger güzelligi içinizde tasımıyorsanız, dünyanın neresine giderseniz gidin onu bulamazsınız"
DOST DAGLARIN ARDINDA, SUYUN ÖTE YANINDA COK UZAKLARDADA OLSA, DOSTU DOST YAPAN YUREGIDIR UNUTMA
kımbılır sorsam bırıne korsan bır avcıdır ölüm
namımızın buyuklugu dostlarımızın buyuklugundendır
ölümse ölüm warsın ölümüm senin elinden olsun gülüm
aldıgım nefes yarım ,kesildi can damarım.söylebana bitanem sensiz nasıl yasarım
Dünyada iki kör tanıyorum biri beni göremeyen sen diğeride senden başkasını göremeyen ben!
ver ver ateşe ver bizi bır ız bırak burda ız bırakılanlar unutulanmaz
Bir insanın ideallari olmalı;sonsuzluk gibi , bir insanın özlemleri olmalı;umutla açan çiçekler gibi,bir insanın ''BİRİSİ'' olmalı;belkide ''BEN''deki ''SEN''gibi...
Sokakta giderken, kendi kendime gülümsediğimin farkına vardığım zaman, beni deli zannedeceklerini düşünüp Gülümsüyordum
Geceleri erken yatıyorum diye deli diyorlar; budalalar, rüyamda seni gördüğümü bilmiyorlar
Seni unutmak kolay olsaydı,gülen yüzümün ardında sakladığım kalbim,hala o bakışlara vurgun olmazdı...
Yeni bir aşka başlıyorum sanmıştım galiba çok yanılmışım. Bu aşkın sonuda ayrılık olacak,ve yaşadıklarım geride kalacak. Geriye acı ve güzel hatıralar kalsa bile,onları hatırlamak ayrılık kadar acı olmayacak
Güllerimiz olsun kırmızı beyaz,sen beni unutursan kırmızı güller solsun,ben seni unutursam beyaz güller kefenim olsun...
Hani birbirimizi ölene dek sevecektik noldu sevgilim ölen kim???
Seni dünyada seven on kişi varsa bunlardan biri benim seni dünyada seven beş kişi varsa bunlardan biri gene benim seni dünyada seven bir kişi varsa o mutlaka benim seni dünyada seven hiç kimse yoksa bilki ben ölmüşüm
Yeşile inat,ağaç hala yesermekte,geceye inat gün hala ağarmakta,ölüme inay insanlar hala yasamakta,ben ise sana inat hala sevmekteyım...inat bu ya her zaman seveceğim...
Yapraklar dökülebilir,güller solabilir herkes seni unutabilir.ama ben ASLA...
Aşkın için çoktan geçtim canımdan esirinim kovma beni kapından; inanmıyorsan sana olan sevdamdan; vur boynuma zinciri ben hazırım sultanım
Çıkar pembe gözlüklerini gözünden hayata toz pembe bakma!dinsin artık bu acılar diyorsan ,beni sensiz bırakma!
DENİZLERDEN KAĞIT GALGALARDAN KALEM YAPTIM ve SENİ SEVDİĞİMİ YAZDIM ÇOK SAFMIŞSIN BANA İNANDIN ÇÜNKÜ: BEN
SENİ SEVMEDİM SANA TAPTIM
GÖZÜMDEN AKAN BİR DAMLA YAŞ OLSAYDIN,SENİ KAYBETMEMEK İÇİN,BİR ÖMÜR BOYU AGLAMAYI UNUTURDUM.
Bir bakış bile yeterken herşeyi anlatmaya kalbindeki duygular kalbinde kaldı aynı zamanda da beni kaybettin.
Yol ararken yolumu kaybetdim yıldızıma bakarken yıldızımı kaybetdim cimende yürüken izimi kaybetdim senden ayrılırken sevgilim aklımı kaybetdim
Hani uzaktaki yıldız parlak gelir ya insana, uzakta olduğun için tutuldum sana, hani en güzel aşkalar imkansız gelir ya insana, imkanız olduğun için aşığım sana
Sen bende yıtıp gıden yorgun umutsuz gecmısımı gordun, oysa ben sende butun asklarımı temıze cektım
Bir gün bana soracaksin, beni mi seviyorsun Tanrıyı mı ? , ben Tanrı'yı diyeceğim ve sen sessizce uzaklaşacaksın içimdeki Tanrı'nın sen olduğunu bilmeden...
Kalbim seni unutacak kadar adi ise, ellerim de onu parçalayacak kadar asildir!
SeNi SeNSiZ YaŞaMaK HaYaTıN BiR CiLVeSiDiR
Ay geceyi benim seni sevdiğim kadar sevseydi dünya güneşe hasret kalırdı
Sigara ve alkol insanı yavaş yavaş öldürüyormuş.kimin acelesi var ki
Deniz derindir durulmaz dostluk ebedidir unutulmaz
Hayatta bir daha hiç karşılaşmasak bile,biliyorum ki sana rastlamış olmam bile bir ömre bedel.
Ne zaman konuşamıyorum,gülemiyor da ağlıyorum işte o zaman sen yoksun
Eğer Birgün O hiç Ayrılmamacasına Sarıldığım Ölümle Uzaklara gİDERSEM,Yağmurlara EmanetsinYaĞmUr_YüReKLiM))
Aşık olmak hayal kurmak kadar kolay . unutmak hayalin gerçekleşmesi kadar zor
KAĞITLARDAN DAĞLAR YAPTIM MÜREKKEPTEN DENİZLER YAPTIM HER YERE ADINI YAZDIM HER YERE ADINI YAZINCA SENİ
SEVDİĞİMİ SANDIN BEN SENİ SEVMEDİM SANA TAPTIM
Aşk günah olmayacak kadar masum, köle olmayacak kadar özgür, unutulamayacak kadar derin, umulmayacak kadar yakın ve tek başına yaşanamayacak kadar özeldir
Yarı durgun olmamlı deniz, ya durmalı ya kudurmalı, sapına kadar saplnmayacaksa hançer, kınında durmalı.Ve seven ölene kadar sevmeyecekse baştan unutmalı
Aşk büyük bir yatırımdır! Çocuklarda faizidir.
Yaşamın kaynağı sevgi ise,eğer sevgi bir tutku,tutku bir amaç,amaç bir şeyleri biri ile paylaşmaksa,paylaşmak aşk,aşk hatırlamaksa HEP AKLIMDASIN...
Tükenen askımın sonbaharında nasıl sevdalandım bilemedim kimbilir kapını kac defa caldım seni SEVDİĞİMİ söyleyemedim
AŞK İYİ BİRŞEY OLSAYDI DÜNYADAKİ İLK CİNAYET ONUN YÜZÜNDEN İŞLENMEZDİ.
BİR GÜN KARŞILAŞIRIZ SENLE CEHENNEMDE OZAMAN;ANLARSIN DEĞERİN KALBİMDE SEN KALP HIRSIZI OLARAK GİDERSİN ORAYA
BEN TANRIYI BIRAKIP SANA TAPTIM DİYE!!!
''İnşallah ol sen de böyle aşıl ol da bak birisine ben oldum da ne oldu sanki senin gibi birisine...!''
seni yıldızlara benzetiyorum birtanem;onlar kadar uzak,onlar kadar erişilmezsin... Aranızdaki tek fark;onlar milyonlarca sen birtanesin...
Ne zaman ''sağır'' bir ressam bir gülün kristal bir zemin üstüne düştüğünde çıkardığı sesi resmederse o zaman benim için değersiz olursun
Gravitation can not be held responsible for people falling in love
BİLİRİM SEN GÜNEŞSİN VE ETRAFINDA GEZEGENLER VAR AMA UNUTMA BENDE DÜNYAYIM SADECE BENDE HAYAT VAR SENİ
SEVİYORUM
Aşk bir elma şekerine benzer.Yersin yersin sonunda sana KAZIĞI kalır...
Ne zaman sağır bir ressam bir gülün kristal bir zemin üzerine düştüğünde çıkardığı sesi resmederse o zaman benim için değersiz olursun
Eğer bir ressam;Gülün yere düştüğü anki sesi tabloya dökebilirse işte o zaman seni unuturum....
Aşk seks gibidir, zevkte verir acıda.
DENİZLERDEN KAĞIT DALGALARDAN KALEM YAPTIM VE SENİ SEVDİĞİMİ YAZDIM BANA İNANDIN ÇÜNKÜ BEN SENİ SEVMEDİM
SANA TAPTIM..
Yaşamın kaynağı sevgi ise,eğer sevgi bir tutku,tutku bir amaç,amaç birşeyleri biri ile paylaşmaksa,paylaşmak aşk,aşk hatırlamaksa HEP AKLIMDASIN
Eğer beni bu sokakta, Bu şehirde ve bu dünyada bulamazsan bilki Gözlerinin daldığı yerdeyim
Seni seviyorum deniz gözlüm ama sana söyleyemiyorum sana aşkımı böyle itiraf edebiliyorum seni seviyorum
NE ZAMAN SAĞIR BİR RESSAM KRİSTAL ZEMİN ÜZERİNE DÜŞEN BİR GÜLÜN ÇIKARDIĞI SESİ ÇİZERSE BENİM SANA OLAN AŞKIM O
ZAMAN BİTER
Yagmuru sevdigini soyluyorsun yagmur yaginca kaciyorsun gunesi sevdigini soyluyorsun gunes cikinca kaciyorsun korkarim benide sevdigini soyluyorsun
Bu GünLer Kötü oLsa biLe..YaRınLar Hep GüzeL oLur DerLer..Peki Bu GünLer DünLerin YarınLarı DeĞiLmiYDi
Tanrım tümçiçeklerin solduğu öyle bir sonbahar gecesi al ki canımı vefasız yar koyacak tek bir gül bile bulamasın mezartaşıma...
Doğarken niçin ağladığımı yaşadıkça anlıyorum
Aşk bi boktur sifonu çek kurtul!
Asla haraketsiz bir şeyi boşuna haraket ettirme
Gökyüzü güneş olsa da sensiz karanlıktayım.
Yaşamak sadece nefes almaksa şu aziz bedende can taşımaksa eninde sonunda toprak olmaksa ben böyle yaşamak istemiyorum
Seni sonsuza dek bekleyebilirim ama sonsuzlugun sonunda sen oldugun sürece...
Kim bir gün güneşin üzerine kar taneleriyle seni seviyorum yazarsa bilki o seni benden daha cok seviyordur.....!
Bilirim sen bir yıldızsın ve etrafında bir çok gezegen var ama unutma ki:ben de dünyayım yalnız BEN de hayat var...
Sana dünyanın en güzel varlığını vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
*Dünya bir gündür, o da bugündür!
*Sen, sen ol! Asla biz olma.
*
*Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir.
*Eğer birisi seni aldatmışsa bu onun suçudur. Eğer o kişi seni pek çok kere aldatmışsa bu senin suçundur.
*bela, kişinin sevdiklerinden gelir.
*HERGÜN SENİ DÜŞÜNMEK VE YOKLUGUNU FARKETMEK NASIL ACI VERİYOR BANA BİLİRMİSİN..BİR GÜN SENDE SEVERMİSİN
SENİ SEVMEK İSTİYORUM KALBİM DURANA KADAR PEŞİNDEN KOŞMAK İSTİYORUM DİZLERİM ÇÜRÜYENE KADAR SENİNLE KONUŞMAK İSTİYORUM DİLİM TUTULANA KADAR SENİ ÖPMEK İSTİYORUM DUDAKLARIM KURUYANA KADAR SENİNLE ÇIKMAK İSTİYORUM SONSUZA KADAR CAVEBINI BEKLİYORUM ÖLENE KADAR
SEN VARYA SEVGİLİM. AVRUPA KADAR MODERN. *AMERİKA KADAR GÜZEL. AFRİKA KADAR SICAKSIN. NE VARKİ SEVGİLİM . ANTARTİKA KADAR UZAKSIN..
*Oyun bitince şah da, piyon da aynı kutuya konur...
*Beklemesini bilenin her şey ayağına gelir.
*Belki dünya için önemli olmayabilirsin ama,Biri için dünyalar kadar önemlisin
*Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne
kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inan ki birtanem her gün yağmur yağardı.
*İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi. Ama ben
seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim
*Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk
vardır seni anlatır...
*Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz
kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz.
*Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var..
İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi. Ama ben
seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim
*Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan
ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!
*Güneşin doğduğu da bir gerçek batdığı da... Kalbimin atdığı da bir gerçek,
günün bitdiği de... Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni seviyorum,
işte o en büyük gerçek...
*Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir
farkın var onlar bin tane sen bir tanesin.
*seni günde bir kez düşünüyorum o da benim 24 saatimi alıyoo
*Eğer geceler uzun geliyorsa, sevgilin arayıp sormuyorsa, bir gün düşlerinde kavuşacağının yeminini vermişsen gönülden, işte o zaman sen deliler gibi seviyorsun arkadaş...
*Martının denizi sevdiği kadar sevebilir misin ? Toprağın suyu sevdiği kadar sevebilir misin ? Leyla`nın Mecnun`u sevdiği kadar sevebilir misin? Hadi bırak butun bunlarıda, Benim seni sevdiğim kadar sen de beni sevebilir misin ?
*Hayati gözyaslarinla ödüllendirecegine gülücüklerinle cezalandir....
*Dumanımda oyoktu sigarayı bıraktım kadehimde oyoktu içkiyi bıraktım
rüyalarımda oyoktu uyumayı bıraktım baktımki onsuz olmuyor yaşamayıbıraktım
*Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen vur kır kalbimi kalbimden akan kan
yazacaktır ismini o zaman anlarsın sana olan sevgimi..
*Hepsi Gidici Sen Kalıcı , Hepsi Anlık Sen Hayat Boyu , Hepsi ÇocukçA Sen
GerçEkçE , Hepsi Öylesine Sen Ölesiye..
*Küçüktüm, adam olmadı dediler, adam oldum, sevmedi dediler, sevdim,
uğruna ölmedi dediler, Öldüm, iş işten geçti, dediler...
*Yalnızım, yalnızlığım beni dinlemekte, yalanda olsa ne varki bu şarkıyı
söylemekte, yalanda olsa içimden bir bulut akıp geçiyor, yalanda olsa
MUTLUYUM bu bana YeTeR
*Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir
karar aldım söylüyorum. Seni Çok ama Çok Seviyorum.
*Sana Ne Demeliyim Bilmiyorum GüneşIm Desem Güneş Batıyor, Hayatım
Desem Hayat Kısa, Gülüm Desem Oda Soluyor, Sana Canım Demeliyim Çünkü
Bu Can Seninle Yaşıyor..
*Aşkına döksem gözyaşlarımı, elinle bir defa silecek misin? Şu kalbimi sana versem, bir gün gelecek sevecek misin?
*Sonbahara İNat AğAç Hala YeşErmekte, Geceye İNat Gün Hala AğArmakta, Ben İSe Kadere İNat Hala Senİ SevmekteyİM. İNat Bu Ya MahşEre Kadar Senİ SeveceğİM!
*Bir çerçeve astım odama içi boş önemi yok, neden diye sorma neye baksam seni görüyorum nasıl olsa..
*Düşünüyorum da; düşüncelerin en güzeli senin beni düşünüp düşünmediğini
düşünürken, düşünüyor olmanı düşünmek galiba
Dünyada bir çok insan var.Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...
*Ne Güneşi İstiyorum Karanlığıma Ne De Yıldızları İstiyorum Gece Yarılarında... Çok Değil BirTek Seni İstiyorum Yalnızlığıma!!!
*Gecenin sessizliğini dinle içinde beni bulacaksın.. Karanlığa bak yüzümü göreceksin.. Elini kalbine koy, gözlerini kapa ruhumu yolluyorum birazdan ÖPÜLECEKSİN..
*Bu gün bir meyhane keşfettim mezarlığın tam karşısında , Eğer ki bir gün beni ararsan ya meyhanedeyimdir yada tam karşısında...
*BuGüNü yaşıyorsam yarının seni bana getireceğine inandığım içindir....
*Kalbim seni unutacak kadar adi ise ellerim onu parcalayacak kadal asildir.
*Bir sevgi diledim gözyaşı buldum. Bir dost diledim sırtımdan vuruldum. Derdime derman diledim derdimin tiryakisi oldum. Bilki gerçek sevgiyi ben sende buldum!
*Seven unutmaz unutansa sevmemistir eğer sevipte unutmusa sevmesini bilmemistir.
Kül olmuş ateş yanar mı? Buz tutmuş su akar mı? Bu gözler seni sevdi başkasına bakar mı?
Sevgini taşımak değil hasretini çekmek zor gülmeyi unutmak değil ağlamaya alışmak değil ölmekte değil özleyipte görmemek zor...
*Sev ama yürekten olsun, gel ama ebedi olsun, gidersen benide götür,
gittigimiz yer kara toprak olsun
*Kızlar sevgiyi kalplerine,erkekler ise ceplerine koyar! benim ceplerim dolu sevgini bomboş olan kalbime yazıyorum
*Seviyorum seviyorum haykırarak söylüyorum kimselerden korkmuyorum ölümüne seviyorum
bigün bana soracaksin ben mi dünya mi diye.Ben dünya diyecegim ve sen küsüp gideceksinama bilmeyeceksinki benim bütün dünyam SENSIN!
*gülmek icin mutlu olmayi bekleme, belki mutluluk gülüsünde saklidir. sakin aglayayim deme, kim bilir belki bir yerde senin bir tek gülüsün icin yasayan biri vardir.
*Eger Son Nefesimi Vermeden Once Mutlu Olacagini Bilirsem Cehenneme Bile Gulerek Giderim.!
*Seni ben değil gözlerim seçti , onlar sevdi onlar beğendi , banane gidersen ONLAR AĞLASIN !!!
Zenginbir adam darbir sokaga girmis ayni anda yandan bir filozof gelmis,zengin adam demiski benbir serseri için yoldan çekilmem filozofda demisbençekilirim
*Cicekler bahcesinde gecsede ömrüm senin üstüne gül koklamam gülüm seni koklamak olsada ölüm sen buna degersin be gülüm
Düşlerim vardıgörmekten korktuğum,hislerim vardı söylemektenkorktuğum,şiirlerim vardı yazmaktan korktuğum,şimdisen varsın kaybetmekten korktuğum
*Vücudun otobüs, beynin şöfördür kalbin şöför maaline geçerse aşık oldun demektir.
Aşık bir insansan mantığını unut, mantıklı bir insansan aşkı unut. Hem aşık hem mantıklıysan kıskanırım seni ben.
*Sen seni seveni göremeyecek kadar körsen seni sevende seni sevdiğini söylemeyecek kadar gururludur.
*Gidene kal demeyeceksin.gidene kal demek zavallılar****alana git demek terbiyesizlere.dönmeyene dön demek acizlere yakışır...
*Sadece çocuklar ağlar ve sadece Allah affeder eğer bir gün gidersen çocuk değilim ağlamam Allah değilim affetmem.
*Polis bi gün 3 arkadaşın evine baskın düzenlemiş.Sizi uluslararası kaçakçılıktan tutukluyorum demiş.Adamlarda ;"Abi biz Fenerbahçeliyiz uluslararası ne işimiz olabilirki?"demiş.
*GözLerin daLarSa ßiLki dü$ündüm Seni, kuLagIn CInLarSa ßiLki aNdIm Seni, GeCe UyanIrsan ßiLki ReSMiNi Öptüm, GözLeriNden Ya$ damLaRSa ßiLki SenSiz ÖLdüM..
*DUNYADA UC SEYI SEVDIM. SENI, KALBIMI VE UMIT ETMEYI. SENI SEVDIM SENSIN DIYE, KALBIMI SEVDIM SENI SEVDI DIYE, UMIT ETMEYI SEVDIM BELKI SEVERSIN DIYE |
|
| Başa dön |
|
 |
SistemCesur Türk

12837 / 12837 |
|
|
|
100% |
|
Tarih: Wed Jul 05, 2006 11:30 am Mesaj konusu: |
|
|
Her ŞeyBirini Sevmekle Başladı
---------------------------------------------------------------------------
Mücadelen Kaçanlar Mücadele Edenlerden Daha Fazla Yara Alırlar
Ölmekten Korkmayan Ölmez Çünkü Ölüm Kendisine Doğru Pervasızca Koşanı Vurmaz...
bize kalan insanlığa bırakmak istediğimiz değildi.binlerce fidan ektik halkın çölüne,su vermediler eğildi!!!!
'hayatın dikenleri üzerine düştüm ve kanıyorum'
Çağa Hançer Vuran Kor Düşüncemi,Deliller Getirde Yor Düşüncemi,Karanlığı Delen Işık Bendedir,Yeter!İnsaf Eyle Sor Düşüncemi!!
Kaç kere kovuldum cehenneminden,Kaç kere zorla cennete sokmaya çalıştılar beni, Şerefsiz sevdalarımın hesabını tutardım önce,
Biz Ne Yalanız Ne dolanız alın Şan Şöhret Sizin olsun Biz Falanız Filanız ..
Uslanma hiç hep deli kal Büyüme sakın çocuk kal Son harmanında sevdanınSuçüstü bulmalı ölüm; Ölürken de sevdalı kal
Ruhu Aşk, Muhabbet Mührüyle Damgalı Kalbi Kutsi Dava İle Sevdalı, Sinesi Heyecan Coşku Tufanı ve Şükür Notaları İle Örülmüş Biri
Karşılıksız sevebilmekse sevda,,Gercek seven küle dönmüş her cağda..Elim kolum bağlanmışsa kıyında,Sana olan sevdamdandır bilesin
»®»®»®»Yunus'La Balık Karnında, Yusuf'la Kuyuda Tanıştık Tanışalı Kıskandırdık Suyuda, Satmadık Dostları Bu Ömrü HELAL Yaşadık!!
Zincir soğuk, zindan yaş.. Belki biraz üşürüz.. Hele başım zindandan çıksında görüşürüz...!
Adamın biri üstadın birine ülkücülere,bırak bu itin peşinider,üstad;BUGÜN İTLE KURDU KARIŞTIRANYARIN ANASI İLE AVRADINIKARIŞTIRIR
ANLA SENİ SEVMEK İÇİN YARATILMIŞIM, YEDİ KAT GÖKTEN SENİN İÇİN İNDİM BEN, ANLA SENİ BULMAK İÇİN BEKLETİLMİŞİM:
Bozkır Töresi'dirKür Şad'ınTorunlarıKendisineYâr Olmayanı Ele Yâr Etmez,PusatlandıkFirar Gecesi Kaçırdık Onları Namusmuz Oldular.
Sevme ßeni Kızım Toz Toprak Kokarım, Sarkı Türkü ßiLmem Siir yazarım, Elini Uzatma Sakın Silah Diye Tutarım, Girme Rüyama Kızım Kafana Sıkarım, Cünkü ßen Allahına Kadar deLikanLiyim
Belki birgün özlersin başka adamlarla başka şehirlerde yürürken..Belki dolar gözlerin ama onlara belli etmessin..
Gidene KaL Demek ; ZavaLLıLara, KaLana Git Demek ; TerbiyesizLere, Dönmeyene Dön Demek; AcizLere, Hak Edene YoOoL Vermek; Bize Yakışır ..
Simdi dãhã İyi ãnLıyørum Ki , NéféS ãLmãk déqiLmiS yàSámãk , ÃtésLérdé yãnmáK Gibi ßir Séy Séni SENSİZ yãSãmãK
hîc tãnîmãdîgîm bîrîñî bãñã têrcîh êttîñ, bêñsê hîc ûzûlmêdîm.. kîm ñêdêñ ãyrîldîñ dîyê sørãrsã; ãyîp êttîm dêrsîñ, sønrãdã cêkîp gîdêrsîñ..
Ölmekten Korkmayan Ölmez Çünkü Ölüm Kendisine Doğru Pervasızca Koşanı Vurmaz...
Kahbelik Gizli Yapılır Ama Gizli Kalmaz, Bedelsiz Yapılır Ama Cezasız Kalmaz....
Güzel kıyafetleri, biryantinli saçları, resmi arabaları, kara gözlükleri ve korumaları vardır. Ama ruhları şeytandır.
bir çiçek sadece bir cicek bütün cicekleri kiskandirir. bütün cicekleri kendine hayran birakir ve adina dogal guzellik kazandirir.
Biz sevdiğimizi gün olur başımıza taç yaparız....Biz sevdiğimizi gün olur bağrımıza taş diye basarız...
derdinden verem olsam tutuşsam kerem olsum sürmem seni tenime yarama merhem olsan
kurumuş yaprak olsam bir çorak toprak olsam içmem bir yudum senden kerbelada su olsan |
|
| Başa dön |
|
 |
memoteoCesur Üye

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 10.08.2006
Level: 9
|
Tarih: Tue Aug 22, 2006 11:21 am Mesaj konusu: |
|
|
gercekten ii saolasın _________________ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DJ MEMOTEO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
GazeL_35İlgili Üye

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 21.01.2006
Level: 24
|
Tarih: Sat Sep 09, 2006 10:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
| saolasın sabo ellerine sağlık |
|
| Başa dön |
|
 |
ŞinasiVatandaş

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 11.09.2006
Level: 4
|
Tarih: Mon Sep 11, 2006 9:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
| gerçekten çok harika |
|
| Başa dön |
|
 |
KaRTaNeSiHarbi Üye

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 26.01.2006
Level: 46
3719 / 3719 |
|
|
|
100% |
|
Tarih: Tue Sep 12, 2006 9:57 am Mesaj konusu: |
|
|
sağol sabocumm  _________________ Sevda ne yalnız bir yükseliş ne de yıldızlar gibi parlayıp sönmektir kaybetmeyi düşünmek boşuna emektir kahramanlık bir kez sevip bir daha asla dönmemektir !!! |
|
| Başa dön |
|
 |
tansuVatandaş

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 14.08.2006
Level: 2
|
Tarih: Fri Sep 15, 2006 7:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
sağol kardeş bnlar çok güsell biras eskiler ama olsun :P |