| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Tesekkür edenler: Firtina55 |
| Para mı? Karizma mı? Etkili konuşma mı? |
| Bence Hiçbiri Değil |
|
16% |
[ 11 ] |
| Para |
|
22% |
[ 15 ] |
| Karizma |
|
16% |
[ 11 ] |
| Etkili konuşma |
|
44% |
[ 30 ] |
|
| Toplam Oylar : 67 |
|
| Yazar |
Mesaj |
Yalniz__AsikKatılımcı Üye

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 05.08.2006
Level: 19
|
Tarih: Thu Aug 10, 2006 9:58 am Mesaj konusu: |
|
|
he walla napcan dışardaki dünyayı netteki dünya daha büyük  _________________ Sen kimbilir kaçıncı uykuda
Sen masal mavisi bir rüyada
Sen korsan yüreğinle pusuda
Ben yollarda olacağım
Ve seni unutacağım... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
nefertityAktif Üye

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 14.06.2006
Level: 30
| Deneyim: |
1248 / 1248 |
|
|
|
100% |
|
Tarih: Thu Aug 10, 2006 10:32 am Mesaj konusu: |
|
|
herşey net değildir yalnız_aşık sürekli aynı şey insanı bi süre sonra sıkar ve yaşam anlamsız gelmeye başlar onun için dış dünyala bağlantını koparmayın derin sabo ya ve sana  _________________ <<öyle birini sevki sen onun için ölmeyi düşünürken o senin için çoktan ölmüş olsun>> |
|
| Başa dön |
|
 |
k_a_r_d_e_l_e_n_102Aktif Üye

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 06.04.2006
Level: 35
1807 / 1807 |
|
|
|
100% |
|
Tarih: Thu Aug 10, 2006 1:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
aynen sana katılıyorum nefertity net bazen sıkıyo mesela dışarı çıkıp bisiklet sürmek lazım  _________________ hAyAtI cİdDiYe AlMa BıRaK o SeNi CiDdİyE aLsIn!!.... |
|
| Başa dön |
|
 |
samyeli85Vatandaş

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 11.08.2006
Level: 2
|
Tarih: Fri Aug 11, 2006 6:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
üçündende 100 er gram alayım.hepsi lazım abi.  |
|
| Başa dön |
|
 |
seukooVatandaş

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 05.08.2006
|
Tarih: Sat Aug 12, 2006 10:12 am Mesaj konusu: |
|
|
netteki dunya harbidende dişarıdan daha buyuk ama belli bir noktaya kadar... natta fazla takılmakta zamanla kasmaya başlar insanı...  |
|
| Başa dön |
|
 |
SokratesKategori Yöneticisi

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 15.08.2006
Level: 44
3264 / 3264 |
|
|
|
100% |
|
Tarih: Thu Aug 17, 2006 4:10 am Mesaj konusu: |
|
|
Ben Etkili KonUşma diyorum Sonuna Kadar...Ama Bişey daha var Bazen sözlerede gerek kalmaz Yani Bi Bakışmaylada Aşık Olabilir İnsan..Çok Tartışılacak bi konu yaw...Aşk başlı başına bi muamma zaten...Yani anlat anlat bitmez Şimdi Burda...Bi Tartışma odası falan warsa AŞK hakkında ben dalarım wallaha hemen içine.. _________________
...Farkın farkına varabiliyorsan belki sende farklısındır...
...Aşk Bir Eşkiyanın Hayata İtirazıdır.Susarsa Çatışma..Konuşursa Savaş...Yazarsa Destan...Severse Devrim Olur !!!
Bastığın yerleri 'toprak!' diyerek geçme, tanı!
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehid oğlusun, incitme, yazıktır, atanı.
Verme, dünyâları alsan da bu cennet vatanı.

Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburaya tıklayınız... |
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburaya tıklayınız... | Tıkla Sende OyNa !!!
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburaya tıklayınız... |
|
|
| Başa dön |
|
 |
monamyHarbi Üye

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 26.01.2006
Level: 43
3092 / 3092 |
|
|
|
100% |
|
Tarih: Sun Aug 20, 2006 1:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
helal be sokrates sonunda beni anlayan birileri cıktı yaww
seviyorum seni kardes _________________
korkaklıkta ar, ilerlemekte seref var..
biz denizci degiliz ki, her limanda bir sevgilimiz olsun; biz komandoyuz daglar sagolsun
'hayat kızgın boga,ben se kırmızı pelerin'
yusuf öldü deyup salat ederler,
ölen hayvan imiş, aşıklar ölmez
|
|
| Başa dön |
|
 |
akkus_rncVatandaş

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 07.03.2006
|
Tarih: Tue Aug 22, 2006 2:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
Tabiki etkili konuşmaa..  |
|
| Başa dön |
|
 |
angelicVatandaş

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 14.09.2006
|
Tarih: Sun Sep 17, 2006 5:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
düzgün ve etkili konuşamayan birinin karizması olsa ne olur alla aşkına hele para konusuna hiç girmiorum para sadece yaşamı sürdürmemis için ii yaşayabilmek için bi araçtır sadece birini etkilemek için diil... o yüsden direk konuşma kişilik falan diorum ben  |
|
| Başa dön |
|
 |

3264 / 3264 |
|
|
|
100% |
|
Tarih: Sun Sep 17, 2006 10:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
Güzel diyosun angelic de , sizin gibi bayanların soyu baya bi tükendi yani _________________
...Farkın farkına varabiliyorsan belki sende farklısındır...
...Aşk Bir Eşkiyanın Hayata İtirazıdır.Susarsa Çatışma..Konuşursa Savaş...Yazarsa Destan...Severse Devrim Olur !!!
Bastığın yerleri 'toprak!' diyerek geçme, tanı!
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehid oğlusun, incitme, yazıktır, atanı.
Verme, dünyâları alsan da bu cennet vatanı.

Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburaya tıklayınız... | Tıkla Sende OyNa !!!
|
|
| Başa dön |
|
 |
monamyHarbi Üye

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 26.01.2006
Level: 43
3092 / 3092 |
|
|
|
100% |
|
Tarih: Tue Sep 19, 2006 8:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
evet bencede sokrates sana katılıyorum.bir ara bir arkadaslık sitesine üye olmak gibi sacma bir iş yapmıstım.
orada bana msj yazanların profillerine baktıgımda, hemen hemen hepsinde yazan sey aynı sey 'maddi durumu iyi olsun'
arkadaşlar düşünün ki sevmediginiz biriyle evlenmek zorunda bırakıldınız ve evlendiginiz kisi de cok zengin. o kisinin parası,size onu sevmediginizi unutturabilir mi? _________________
korkaklıkta ar, ilerlemekte seref var..
biz denizci degiliz ki, her limanda bir sevgilimiz olsun; biz komandoyuz daglar sagolsun
'hayat kızgın boga,ben se kırmızı pelerin'
yusuf öldü deyup salat ederler,
ölen hayvan imiş, aşıklar ölmez
|
|
| Başa dön |
|
 |

3264 / 3264 |
|
|
|
100% |
|
Tarih: Wed Sep 20, 2006 12:26 am Mesaj konusu: |
|
|
| Parasını ye , gez dolaş , istediklerine kısa yoldan kavuş , ekmek elden su gölden tarzı yaşa , ama onu sewme ...yok arkadaş olmaz bu olay böyle..sewiyosan adam gibi sew...her şeyi paylaşcaksan , hayat güzeldir zaten ve ewlilikler hayat | |