Forum Anasayfa

Portal Anasayfa    AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi   Cesur Türk Üye Kayıt Sözleşmesi (Kuralları Okuyunuz) Cesur Türk Üye Kayıt Sözleşmesi (Kuralları Okuyunuz) 

Hesabınız Hesabınız   Kişisel Mesajlar Kişisel Mesajlar   Oturum Aç Oturum Aç 
Cevapsız mesajlar

Etiketler: indiriyorsunuz, nasil, kez, kazancaz, haftasonuna, calısıyor, istiyorlar, google, paranız, hesap, formu, keşfettigim, olay, haftasonunu, sitede, banka, yaparak, tool, zamanı, sayfa
para kazandiran arama motoru isteyenler lütfen bu taraftan:D

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Forum Anasayfa -> Kendi Sitenizin Reklamı
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Tesekkür edenler: kasgay, kontrolcu
Yazar Mesaj
thecrow157
Cesur Üye
Cesur Üye

Durum: Çevrimdışı
thecrow157 şu an tarif edilemez bir durumda 
Level: 7
Aktiflik: 5 / 16  
 31%
Seviye: 0 / 137  
 0%
Deneyim: 124 / 124  
 100%

MesajTarih: Fri Nov 02, 2007 2:29 pm    Mesaj konusu: para kazandiran arama motoru isteyenler lütfen bu taraftan:D

Arama Motoru ile Para kazanmak istermisiniz?
Nasılsa hepimiz akşama kadar internet basındayız ve 100 lerce kez arama motoru kullanıyoruz.
işte artık bundan para kazanma zamanı geldi. yeni keşfettigim search-earn arama motorunu sizinle paylasmak istedim.
Öncelikle sayfayi Göstereyim :

Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir!
Kayıt olmak içinburaya tıklayınız...

ben sahsen bayagi bir arastirdim ama sonunda buldum. cogu sitelerde buna benzer reklamlar görüyordum ama coguda sahteydi. iste siz cesurtürk vatandaslariyla paylasmak istedigim bu sitede Arama motorunu bilgisayariniza yükleyerek ve bu arama motoru ile arama yaparak para kazanabilirsiniz.
Olay su ;
Sayfaya giriyoruz Sayfa zaten Türkce ama tek dikkatinizi cekmek istedigim husus üyelik tipini standart yapmaniz (cünkü ücretsiz oldugundan).
Linki acar acmaz karsiniza türkce bir üyelik formu geliyor onu doldurup üye oluyorsunuz ve daha sonra ise tollbar'i yüklüyorsunuz.
Hepsi bundan ibaret. Artik aramalarinizi bu motordan yapabilirsiniz Razz
ama nasil para kazancaz simdi diye sordugunuzu duyar gibiyim. Unutmadiiiim Cool .
bu arama motoru arama basına 0.10 dolar para veriyor. ilk olarak sisteme üye oluyorsunuz. ve tool barı indiriyorsunuz.
tool bar aynen google tool bar gibi inter explorer a kuruluyor ve aynı pirensipte calısıyor.

Tek fark para kazandırması. 100$ dolar biriktirdiginizde (bunu 7 günde yapabiliyorsunuz) sizden banka hesap numarası istiyorlar ve paranız ayin 3. günü hesabınıza yollaniyor. Tabi eger ayin 3'ü haftasonuna denk gelirse o haftasonunu takip eden ilk is günü para yollaniyor Surprised Surprised
Başa dön
SABQCES
►Google Optimizasyon
►Google Optimizasyon

SABQCES herkes için örnek biri SABQCES herkes için örnek biri SABQCES herkes için örnek biri SABQCES herkes için örnek biri SABQCES herkes için örnek biri SABQCES herkes için örnek biri SABQCES herkes için örnek biri SABQCES herkes için örnek biri SABQCES herkes için örnek biri SABQCES herkes için örnek biri SABQCES herkes için örnek biri SABQCES herkes için örnek biri 

Level: 72
Aktiflik: 116 / 630  
 18%
Seviye: 0 / 32054  
 0%
Deneyim: 14793 / 14793  
 100%

MesajTarih: Fri Nov 02, 2007 2:47 pm    Mesaj konusu:

hiçte inanasım gelmedi..

Google adsense den şaşmam.. yine teşekkürler

Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir!

Başa dön
kasgay
Cesur Üye
Cesur Üye

kasgay şu an tarif edilemez bir durumda 
Level: 8
Aktiflik: 15 / 19  
 78%
Seviye: 155 / 169  
 91%
Deneyim: 148 / 150  
 98%

MesajTarih: Fri Nov 02, 2007 2:47 pm    Mesaj konusu:

gercekten para kazanıyorsam bol kazanınca abi yarısı sana güzel bi hediye alacam hemde pahalı bi hediye Twisted Evil
Cesur Üye
Cesur Üye

31%
 0%
 100%

MesajTarih: Fri Nov 02, 2007 3:08 pm    Mesaj konusu:

walla allah razi olsun düsünmen bile yeterli. Verdigim site benim üye sayfamdan yönlendiriliyor, yani sen üye olup para kazanmaya baslayinca bende para kazanmaya basliyorum ayrica 7. kat'a kadar üyelerden kazanabiliyorsun. Üyelerden puan kesilmeden sana her üyenin tiklamasinda 1 puan geliyor yani 0.10$ dolar.
7 kat üyelik ise su manada :
Senin üye yaptiklarin birincil üye sayiliyor onlarin üye yaptiklari ise ikincil üye, öyle öyle yedincil üye kategorisine kadar gidiyor.
bir tiklama - 1 puan demek
1 puan - 0.10$ dolar
1000 puan ise 1$ dolar. ( bu cok gelebilir ama ben bazi aylar ay basi 300.000'in üzerinde siteye girdigim oluyor, hemde sadece arama motorlari ile)
bu arama motoru aramalari google yada yahooya bagliyor ama sonucda bize düsen payi veriyor.
Umarim sizi biraz olsun acmisimdir.
sevgiler saygilar.
Başa dön
thecrow157
Cesur Üye
Cesur Üye

31%
 0%
 100%

MesajTarih: Thu Nov 08, 2007 3:14 am    Mesaj konusu:

Ya okadar bakiyorsunuz 30'un üzerinde bakilmis. bir sorusu olan yokmu? Merak ettim dogrusu. Rolling Eyes

Bakin islem benim anlattigim kadar uzun ve karmasik diil.
toolbar'i indirip, arama yapicaksiniz arama basina 1 puan alicaksiniz olay bu.
ve ayni aramayi ücüncü kez tekrar yapabilirsiniz.
Mesela Kurtlar vadisinimi aradiniz Wink ( herkez merak eder bunu bilirim, ki cesur türk sayfamizda yok yoktur, yani buradada bulabilirsiniz.)
Ve ardindan hülya avsarin resimlerinimi aradiniz.( bende merak etmiyor diilim arada bir Embarassed )
simdi kurtlar vadisi toolbar'da zaten kayitli. tikliyorsunu ve tekrar puan aliyorsunuz. Bir ondan bir ondan.
Istediginiz araliklarla ve istediginiz kadar arama yapabilirsiniz.
Umarim Meraki olanlar vardir.
Bol sanslar ve bol kazanclar.
ileriki zamanlarda buraya bana gelen cekide yapistirmayi düsünüyorum ok. Kanit manasinda. Surprised
Başa dön

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Forum Anasayfa -> Kendi Sitenizin Reklamı
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Tarih
Yeni mesaj yok PayPal ' Da Bedava Para CahCah'a HTTP Program (Applications) 1 Thu Jan 01, 2009 1:09 pm Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok lütfen gönderin yalancıaşklar çapkın 0 Wed Dec 03, 2008 8:15 pm Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok SLM ARKADAŞLAR LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN ASİKAN45 çapkın 0 Tue Oct 14, 2008 11:15 am Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Driver Magician v3.28 Portable [Drive... CT-YavusZ Güncel Driver / BIOS / Firmware 13 Mon Jul 21, 2008 4:55 pm Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok photoshop cs2 kurulumuna yardım edin ... xmalikx03 HTTP Program (Applications) 0 Fri Jul 11, 2008 10:00 am Son gönderilen mesajlar
Sayfanın En Üstüne Çıkmak İçin BURAYA TIKLA !

Cesur Türk
Bu forum phpBB Tabanlıdır.
Privacy (Gizlilik ilkesi)
Copyright © 2005-2007
All right reserved CesurTurk.Org
Cesur Türk Kullanıcı Gizlilik Koşulları ve Site Kullanım Şartları
Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece CesurTurk.Org'ye aittir.
Materyallerimizin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sitemizde yer alan yazıların telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir.
Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Misyonumuzu buradan okuyabilirsiniz. Sitemizde yazınız bulunuyorsa ve kaldırılmasını istiyorsanız lütfen iletişim  bölümünden irtibata geçiniz.
Yönetim ve Webtasarım SABQCES tarafından yapılmaktadır.
(( Gücümüzü Türk devletini kuran asil Türk ırkından alıyoruz ))
Genel Site Map