| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
akrep_kraliceVatandaş

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 23.08.2006
Level: 3
|
Tarih: Mon Aug 28, 2006 10:23 pm Mesaj konusu: Gitmek Istemiyorum Ama Gidiyorum |
|
|
ben son dort senedir Turkiyedeydim ve bu yaz yani bi kac hafta yada bi kac gun sonra yurt disina gidiyorum..gitme nedenim ise turk olmamam aslen yabanciyim..aslinda gitmeyi hic istemiyorum :o
yazlarim, kislarim, baharilarim, dostluklarim, sevincim, huzunum kisacasi herseyim burdaydi benim, geride gozu yasli dostlarim sevdiklerimi birakiyorum ve tek hissettigim duyguda yalnizlik ve ayrilik..bu durum beni cok uzuyor ama mecburum gitmeye, ne kalabiliyorum nede gitmek istiyorum..su anda bile hasterini cektigim gorememe uzuntusuyle mutsuz oldugum sevdiklerim var, ben gidince kimbilir halim nasil olucak..gitmeme cok az kaldi ayriliklara ve yalnizliklara cok az kaldi.. beni en cok uzen ise burdaki dostlarimi sevdiklerimi birakmak ve en cok ihtiyacim oldugu anlarda yanimda olamamalari beni uzuyor ve biliyorumki onlarda en az benim kadar uzuluyo..
NAPICAMI NASIL GIDECEGIMI BILEMIYORUM :o _________________ Ben sensiz geçen günlerime yanarken, belki sen bensizlige sevineceksin..
Ama sunu unutmaki birtanem; birgün sen de SEVECEKSİN !!! |
|
| Başa dön |
|
 |
|
monamyHarbi Üye

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 26.01.2006
Level: 43
| Deneyim: |
3087 / 3087 |
|
|
|
100% |
|
Tarih: Fri Sep 08, 2006 2:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
gidecegine üsldüm
ama gittigin yerde netten sevdiklerinle konusabilirsin. tabiki yüsyüze gibi olmas ama bu belki üzüntünü biras dindirir. yanılıyor muyum?
hem netten bizim foruma da girersin..
canım sıkıldı simdi sen yokken kim bana iftira atcak yaa
espri bir yana gercekten cok üsüldüm yaaa :o
kendini özletme ya sürekli foruma gir olmas mı?
bazen hayat insana böle oyunlar oynuyo iste. elden birsey gelmiyor.
zaten en cok ta bu kahrediyo insanı..
senin için en iyisi neyse onun olmasını diliyorum. bende senin gibiyim. ama biras farklı tabii.
ben en azından türkiye deyim.
hangi ülkeye gidecegini yazar mısın mahsuru yoksa? _________________
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburaya tıklayınız... |
korkaklıkta ar, ilerlemekte seref var..
biz denizci degiliz ki, her limanda bir sevgilimiz olsun; biz komandoyuz daglar sagolsun
'hayat kızgın boga,ben se kırmızı pelerin'
yusuf öldü deyup salat ederler,
ölen hayvan imiş, aşıklar ölmez
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburaya tıklayınız... |
|
|
| Başa dön |
|
 |
akrep_kraliceVatandaş

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 23.08.2006
Level: 3
|
Tarih: Sat Sep 09, 2006 11:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
saol cok iyisin senide cok ozleyecegim cok iyi tanimiyorum ama sende beni tam tanimadan gidecegime uzuldun cok tessekkur ederim :o
gidecegim ulke Suudi Arabistan Riyad a gidicem :o
sizleri ve diger dostlarimi hic unutmayacagim sizi hep arayacagim oralardaa sizin gibisini bulamam belkii ama en azindan sevildigimi bilmek beni rahatlatir
hersey icin tesekkur ederim monomyy
gotmeme 2 yada 1 hafta kaldii simdidenn hepinizi ozledim :o _________________ Ben sensiz geçen günlerime yanarken, belki sen bensizlige sevineceksin..
Ama sunu unutmaki birtanem; birgün sen de SEVECEKSİN !!! |
|
| Başa dön |
|
 |
SokratesKategori Yöneticisi

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 15.08.2006
|
Tarih: Sat Sep 16, 2006 5:56 am Mesaj konusu: |
|
|
Sanırım gittin artık buralarda değilsin... _________________
...Farkın farkına varabiliyorsan belki sende farklısındır...
...Aşk Bir Eşkiyanın Hayata İtirazıdır.Susarsa Çatışma..Konuşursa Savaş...Yazarsa Destan...Severse Devrim Olur !!!
Bastığın yerleri 'toprak!' diyerek geçme, tanı!
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehid oğlusun, incitme, yazıktır, atanı.
Verme, dünyâları alsan da bu cennet vatanı.

Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburaya tıklayınız... | Tıkla Sende OyNa !!!
|
|
| Başa dön |
|
 |
monamyHarbi Üye

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 26.01.2006
| Deneyim: |
3087 / 3087 |
|
|
|
100% |
|
Tarih: Mon Sep 18, 2006 2:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
bana da öle geliyo.. ama içimde bir süphe var yinede.. _________________
korkaklıkta ar, ilerlemekte seref var..
biz denizci degiliz ki, her limanda bir sevgilimiz olsun; biz komandoyuz daglar sagolsun
'hayat kızgın boga,ben se kırmızı pelerin'
yusuf öldü deyup salat ederler,
ölen hayvan imiş, aşıklar ölmez
|
|
| Başa dön |
|
 |
zuzucadiVatandaş

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 28.08.2007
Level: 5
|
Tarih: Thu Sep 20, 2007 1:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben hiç tanımadıım halde yasışmalarınısdan üsüldüm.. ne denirki snein için her şeyin en hayırlısı... _________________ ιиѕαи уα нαуяαи σℓυя вαиα уα ∂üşмαи.....уα нιç уσкмυşυм gιвι υиυтυя..... уα ∂α çıкмαм αкℓıи∂αи...
] |
|
| Başa dön |
|
 |