Etiketler: dizi izle , film izle , indir , video izle , youtube izle , dizi indir , bölüm özeti , oku, film indir , dizi, seyret , yutube |
| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
cedrik48Katılımcı Üye

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 14.10.2006
Mesajlar: 465 Şehir: Ağlasan Sesimi Duyarmısınız Mısralarımda Dokuna Bilirmisiniz Gözyaşlaıma Elerinizle[İstanbul]
Level: 19
|
Tarih: Sat Jan 06, 2007 12:06 am Mesaj konusu: :::ŞEHİTLER OLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ::: |
|
|
Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir. Ben milletimin en büyük ve ecdadımın en değerli mirası olan bağımsızlık aşkı ile dolu bir adamım. Çocukluğumdan bugüne kadar ailevî, hususî ve resmî hayatımın her safhasını yakından bilenler bu aşkım malumdur. Bence bir millete şerefin, haysiyetin, namusun ve insanlığın vücut ve beka bulabilmesi mutlaka o milletin özgürlük ve bağımsızlığına sahip olmasıyla kaimdir. Ben şahsen bu saydığım vasıflara, çok ehemmiyet veririm. Ve bu vasıfların kendimde mevcut olduğunu iddia edebilmek için milletimin de aynı vasıfları taşımasını esas şart bilirim. Ben yaşabilmek için mutlaka bağımsız bir milletin evladı kalmalıyım. Bu sebeple milli bağımsızlık bence bir hayat meselesidir. Millet ve memleketin menfaatleri icap ettirirse, insanlığı teşkil eden milletlerden her biriyle medeniyet icabı olan dostluk ve siyaset münasebetlerini büyük bir hassasiyetle takdir ederim. Ancak, benim milletimi esir etmek isteyen herhangi bir milletin, bu arzusundan vazgeçinceye kadar, amansız düşmanıyım. _________________
|
|
| Başa dön |
|
 |
|
eraycanR35Vatandaş

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 09.07.2007
Level: 1
|
Tarih: Mon Jul 09, 2007 6:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
| KAHROLSUN PKK |
|
| Başa dön |
|
 |
IvYVatandaş

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 09.07.2007
Level: 1
|
Tarih: Tue Jul 10, 2007 8:59 am Mesaj konusu: |
|
|
cok guzel demisin kardesim ... emegine yuregine saglik...ne zaman birisi bana sehitler dese aklima su soru takiliyor Basbakanimiz acaba gercekden TURK mu diye acaba bu adamin kaninda bizim bilmedigimiz bir kan mi dolasiyor ve sehitlere kelle diyor pkk nin kahrolmasi icin once secimde bu aramizdaki yillanlari yok edelim gerisini asker bir atakla halleder ama unutmamamiz gereken birsey var damarinda gercek turk kani tasimayan kisi asla TURK degildir olamazda sempati duymayalim derim ben bu da benim dusuncem... _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Sayfanın En Üstüne Çıkmak İçin BURAYA TIKLA !
|