Forum Anasayfa

Portal Anasayfa    AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi   Cesur Türk Üye Kayıt Sözleşmesi (Kuralları Okuyunuz) Cesur Türk Üye Kayıt Sözleşmesi (Kuralları Okuyunuz) 

Hesabınız Hesabınız   Kişisel Mesajlar Kişisel Mesajlar   Oturum Aç Oturum Aç 
Cevapsız mesajlar

Etiketler: Hayati, Iskalama, Lüksün, Yok, Senin
Hayati Iskalama Lüksün Yok Senin

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Forum Anasayfa -> Aşk Sevgi Dostluk Hikayeleri Yazılar Öyküler
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
vague
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Çevrimdışı
vague şu an tarif edilemez bir durumda 
Level: 16
Aktiflik: 11 / 39  
 28%
Seviye: 0 / 587  
 0%
Deneyim: 391 / 391  
 100%

MesajTarih: Wed Jan 24, 2007 8:37 pm    Mesaj konusu: Hayati Iskalama Lüksün Yok Senin

Bir aşk için yapabileceğin herşeyi yaptığına inanıyorsan ve buna rağmen hala yalnızsan için rahat olsun.
Giden zaten gitmeyi kafasına koymuştur ve yaptıkların onun dudağında hafif bir gülümseme yaratmaktan başka hiçbir işe yaramayacaktır.Sen kendini paralarken o her zaman bahaneler bulmaya hazırdır.Hani ağzınla kuş tutsan''Bu kuşun kanadı neden beyaz değil?''diye bir soruyla bile karşılaşabilirsin.

İki ucu keskin bıçaktır bu iş.Yaptıklarınla değil,yapmadıklarınla yargılanırsın her zaman.
Bu mahkemede hafifletici sebepler yoktur.İyi halin cezanda indirim sağlamaz.

Üzülme,sen aşkı yaşanması gerektiği gibi yaşadın.
Özledin,içtin,ağladın,güldün,şarkılar söyledin,düşündün,şiirler yazdın.''Peki o ne yaptı?''deme.Herkes kendinden sorumludur aşkta.
Sen aşkını doya doya yaşarken o kendine engeller koyuyorsa bu onun sorunu.Bir insan eksik yaşıyorsa ve bu eksikliği bildiği halde tamamlamak için uğraşmıyorsa sen ne yapabilirsin ki onun için?

Senin hayatı ıskalama lüksün yok...!!!
Onun varsa,bırak o lüksü sonuna kadar yaşasın.Her zamanki gibi yaşayacaksın sen.
''Acılara tutunarak'' yaşamayı öğreneli çok oldu.Hem ne olmuş yani,yalnızlık o kadar da kötü bir şey değil.Sen mutluluğu hiçbir zaman bir
tek kişiye bağlamadın ki...

Epeydir eline almadığın kitaplar seni
bekliyor.Kitap okurken de mutlu oluyorsun unuttun mu?Kentin hiç girmediğin sokaklarında gezip yeni yaşamlara tanık olmak da keyif verecek sana.
Yine içeceksin rakını balığın yanında.Üstelik dilediğin kadar sarhoş olma
özgürlüğü de cabası...

Sen yüreğinin sesini dinleyenlerdensin ve biliyorsun ki aslolan yürektir..!
Yürek sesini bilmeyenler,ya da bilip de duymayanlar acıtsa da içini unutma;yaşadığın sürece o yürek var olacak seninle birlikte..!
Sen yeter ki koru yüreğini ve yüreğinde taşıdığın sevda duygusunu.
Elbet bitecek güneşe hasret günler...ve o zaman kutuplarda yetişen cılız ve minik bitkiler değil,...güneşin çiçekleri dolduracak yüreğini...

Başa dön
free
Kategori Moderatörü
Kategori Moderatörü

free şu an tarif edilemez bir durumda 

Level: 23
Aktiflik: 7 / 65  
 10%
Seviye: 0 / 1289  
 0%
Deneyim: 729 / 729  
 100%

MesajTarih: Thu Jan 25, 2007 6:52 pm    Mesaj konusu:

saol cnmcım güzelmiş Razz

seven sever
sevmeyen DEFOLUP gider
benim dünyam hertürlü döner
ben gideni değil giden beni kaybeder
herşey sende başlar
bende biter........

HAyAtI 3,5 ile 4 aRaSınDa yaŞaRıZ YA hEp 3,5 aTaRsInIz yA dA dÖrT dÖrTlÜk YaŞaRsInIz

KARDAN ADAMLAR YAPTIM
HEPSİNİ KAHRAMANIM SANDIM
AVUÇLARIMDA ERİDİLER
TELLİ DUVAKLAR TAKTIM
HER DEFA SANKİ AKLANDIM
ÇOK ÇABUK
KİRLENDİLER

KaRdAn AdAmLaR yApTıM

Ey HaYaT sEn ÖlÜmE ŞüKrEt SeNi OnUn YüZüNdEn !!!!!!!!!!!!!!!!!!! SeViYoRuM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Başa dön
dj_hilmi
Aktif Üye
Aktif  Üye

dj_hilmi şu an tarif edilemez bir durumda 
Level: 28
Aktiflik: 11 / 87  
 12%
Seviye: 0 / 2064  
 0%
Deneyim: 1061 / 1061  
 100%

MesajTarih: Thu Jan 25, 2007 7:27 pm    Mesaj konusu:

saol güzelmiş ellerine saglık
Başa dön

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Forum Anasayfa -> Aşk Sevgi Dostluk Hikayeleri Yazılar Öyküler
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Tarih
Yeni mesaj yok Senin Uğruna 4.bölüm final indir izle... SABQCES Senin Uğruna Dizisi 8 Sun Dec 23, 2007 8:17 pm Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Senin Uğruna izle final Bölüm Fragman... SABQCES Senin Uğruna Dizisi 2 Tue Dec 18, 2007 8:18 pm Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Senin Uğruna 3.bölüm indir full downl... SABQCES Senin Uğruna Dizisi 5 Tue Dec 18, 2007 7:57 am Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Senin Uğruna 2.bölüm indir full downl... SABQCES Senin Uğruna Dizisi 10 Thu Nov 29, 2007 9:16 am Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok senin uğruna 1.Bölüm indir full indir... akbaba-x Senin Uğruna Dizisi 12 Sat Nov 17, 2007 11:25 am Son gönderilen mesajlar
Sayfanın En Üstüne Çıkmak İçin BURAYA TIKLA !

Cesur Türk
Bu forum phpBB Tabanlıdır.
Privacy (Gizlilik ilkesi)
Copyright © 2005-2007
All right reserved CesurTurk.Org
Cesur Türk Kullanıcı Gizlilik Koşulları ve Site Kullanım Şartları
Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece CesurTurk.Org'ye aittir.
Materyallerimizin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sitemizde yer alan yazıların telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir.
Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Misyonumuzu buradan okuyabilirsiniz. Sitemizde yazınız bulunuyorsa ve kaldırılmasını istiyorsanız lütfen iletişim  bölümünden irtibata geçiniz.
Yönetim ve Webtasarım SABQCES tarafından yapılmaktadır.
(( Gücümüzü Türk devletini kuran asil Türk ırkından alıyoruz ))
Genel Site Map