Forum Anasayfa

Portal Anasayfa    AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi   Cesur Türk Üye Kayıt Sözleşmesi (Kuralları Okuyunuz) Cesur Türk Üye Kayıt Sözleşmesi (Kuralları Okuyunuz) 

Hesabınız Hesabınız   Kişisel Mesajlar Kişisel Mesajlar   Oturum Aç Oturum Aç 
Cevapsız mesajlar

Etiketler: mucize, olursun, deĞİl, şeydir, İÇİn, garip, kİŞİye, tanımalısın, bakmalı, potansiyeline, kaybetmişiz, Ölümü, netlİk, aneknot, 8226, zaman, düzeyinde, düzeltmelisin, bağımızı, düşünmek
ermiş sörfçü ve patron aneknot 1

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Forum Anasayfa -> Kişisel Başarı
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
fortminor
Cesur Üye
Cesur Üye

Durum: Çevrimdışı
fortminor şu an tarif edilemez bir durumda 
Level: 6
Aktiflik: 2 / 14  
 14%
Seviye: 0 / 109  
 0%
Deneyim: 126 / 126  
 100%

MesajTarih: Wed Aug 29, 2007 7:46 am    Mesaj konusu: ermiş sörfçü ve patron aneknot 1

• BELKİDE SEVGİ, SENİ YAVAŞÇA KENDİNE DOĞRU YÖNLENDİRMENİN YOLUDUR. OLMANI İSTEDİĞİM LİŞİYE DEĞİL, GERÇEKTE OLDUĞUN KİŞİYE DOĞRU

• YENİ GÜN DAHA NETLİK, DAHA BİR KESİNLİK VE YENİ İYİLİKLER GETİRİYOR. BENİM İÇİN HAYATIN BU GÜZEL AÇILIMININ BÜTÜN ANLAMI BURADA.

• EN BÜYÜK MUTLULUK SEVİLDİĞİMİZE İNANMAKTIR. Viktor hugo

• İNSANN OKUYABİLECEĞİNDEN FAZLA KİTAP SATIN ALMASI, RUHUN SONSUZLUĞA UZANIŞINDAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİLDİR; BİZİ YOK OLUP GİDEN HAYVANLARDAN ÜSTÜN YAPAN TEK ŞEY BU TUTKUDUR. Edvart norton

• DÜNYANIN EN ZENGİN ADAMI, EN ÇOK ŞEYE SAHİP OLAN DEĞİL, İHTİYAÇLARI EN AZ OLANMIŞ

• En BÜYÜK HATAMIZ BİZE EN BÜYÜK DERSLERİ ÖĞRETENDİR.

• Ölümü düşünmek hayatı kuvvetle onaylayan bir şeydir.

• İnsanoğlunun en büyük ve en harikulade şaheseri, doğru yaşamaktır.

• Sorular: BİLGELİKLE YAŞADIN MI? İYİ SEVDİM Mİ? YATERİNCE HİZMET ETTİM Mİ?

• Kendini tanımalısın; sınırlayıcı inançlara yakından bakmalı, bunları yeniden yaratmalısın. Ayrıca; kim olabileceğine, nelere sahip olabileceğine, nelere sahip olabileceğine, insan olarak neler yapabileceğine dair yanlış varsayılımlarını analiz etmeli, onları düzeltmelisin.korkularınla uğraşmalı, onları birer birer aşmalısın. O zaman yüreğini açabilir, başkalarının mutluluğunu kendi mutluluğundan daha fazla önem verirsin. Bunu başardın mı garip ama sen kendin de mutlu olursun.

• İçimizde şaşılacak büyüklükte bir güç var; biz onunla var olan bağımızı kaybetmişiz. Bunun nedeni birazda korku. Hayatımızda bizi bakleyen olanaklar mucize düzeyinde. Yaratma potansiyeline sahip olduğumz şeyler gerçekten mucize gibi.

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Forum Anasayfa -> Kişisel Başarı
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Tarih
Yeni mesaj yok ermiş sörfçü ve patron aneknot 4 fortminor Kişisel Başarı 0 Wed Aug 29, 2007 7:53 am Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok ermiş sörfçü ve patron aneknot 3 fortminor Kişisel Başarı 0 Wed Aug 29, 2007 7:51 am Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok ermiş sörfçü ve patron aneknot 2 fortminor Kişisel Başarı 0 Wed Aug 29, 2007 7:50 am Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok ruhsal zeka aneknot mutlaka okuyun fortminor Kişisel Başarı 0 Wed Aug 29, 2007 7:27 am Son gönderilen mesajlar
Sayfanın En Üstüne Çıkmak İçin BURAYA TIKLA !

Cesur Türk
Bu forum phpBB Tabanlıdır.
Privacy (Gizlilik ilkesi)
Copyright © 2005-2007
All right reserved CesurTurk.Org
Cesur Türk Kullanıcı Gizlilik Koşulları ve Site Kullanım Şartları
Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece CesurTurk.Org'ye aittir.
Materyallerimizin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sitemizde yer alan yazıların telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir.
Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Misyonumuzu buradan okuyabilirsiniz. Sitemizde yazınız bulunuyorsa ve kaldırılmasını istiyorsanız lütfen iletişim  bölümünden irtibata geçiniz.
Yönetim ve Webtasarım SABQCES tarafından yapılmaktadır.
(( Gücümüzü Türk devletini kuran asil Türk ırkından alıyoruz ))
Genel Site Map