Etiketler: font, zamaninda, dc259ac127, kutucukta, uzun, allah, yardim, aŞkina, arkdaŞ, falan, yardim, sİstem, vadİsİ, yazmamiz, İndİrİyordum, boŞ, arkadaŞlar, hafr, kiracam, oldum |
| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
ferdi_86Cesur Üye

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 12.03.2008
Level: 8
|
Tarih: Wed Apr 16, 2008 10:10 pm Mesaj konusu: ALLAH AŞKINA YARDIM EDİN KURTLAR VADİSİ AŞKINA |
|
|
ARKADAŞLAR BEN UZUN ZAMANDIR KURTLAR VADİSİNİ RADİPSHAREDEN İNDİRİYORDUM. AMA ARTIK İNDİREMEZ OLDUM LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ. İNDİRME ZAMANINDA BOŞ KUTUYA 4 HAFR YAZMAMIZ GEREKİYOR YA. BENİM ORDAKİ KUTUCUKTA 8 TANE FALAN HARF ÇIKIYOR. SABQCES LÜTFEN SENDE YARDIMCI OL. SİSTEM ADLI ARKDAŞ SENDE LÜTFEN. YARDIM EDİN YOKSA KIRACAM BİLGİSAYARI. KURTLAR VADİSİ OLMAZSA BİLGİSAYARIN ANLAMI YOK _________________ ne sevdigim için yaşayabiliyorum nede vatan için ölebiliyorum
BEN BU VATANI KARŞILIKSIZDA SEVERİM... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
SABQCES►Google Optimizasyon

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 24.01.2006
Level: 72
| Seviye: |
32047 / 32047 |
|
|
|
100% |
| Deneyim: |
14761 / 14775 |
|
|
|
99% |
|
Tarih: Thu Apr 17, 2008 3:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
RESMİNİ ÇEKERMİSİN KOD'U GİR DEDİĞİ ZAMANKİNİN YANİ..
BU ARADA SİSTEM ADLI KULLANICI BENİM NİCK DEĞİŞTİ SADECE _________________
Lütfen Yorumları Düzgün Yapalım.
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburaya tıklayınız... |
(( ¢єѕυя тüяк )) | SABQCES | Türkiye 2007 Yılının En İyi 2.Seo'cusu... | уιğιтι güℓ αğℓαтıя gαм öℓ∂üяüя..
|
|
| Başa dön |
|
 |
haydaraga81Türk Üye

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 09.10.2007
Level: 12
|
Tarih: Fri Apr 18, 2008 6:21 am Mesaj konusu: |
|
|
ferdi 86 kod adlı arkadaşım:
Bak senin sorununu SABQCES HALLETTİ... AŞAĞIDA YAPTIĞI İŞLEM BAŞARILI SONUÇ VERDİ BİLGİLERİNE...
|
| Başa dön |
|
 |
ferdi_86Cesur Üye

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 12.03.2008
Level: 8
|
Tarih: Fri Apr 18, 2008 12:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
eyvallah deneyecem bunu şimdi çok tşk ederim. kedileri harflerin üstünden bulacaz galiba. kiminde kedi kafası yok kimin de kedi kafası var. demekki kedi kafası olanları 4 tane harf yazacaz. çok tşk ederim eğer olmazsa yine yardım isterim sizden. çok saolun. iyi günler _________________ ne sevdigim için yaşayabiliyorum nede vatan için ölebiliyorum
BEN BU VATANI KARŞILIKSIZDA SEVERİM... |
|
| Başa dön |
|
 |
Sayfanın En Üstüne Çıkmak İçin BURAYA TIKLA !
|