Forum Anasayfa

Portal Anasayfa    AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi   Cesur Türk Üye Kayıt Sözleşmesi (Kuralları Okuyunuz) Cesur Türk Üye Kayıt Sözleşmesi (Kuralları Okuyunuz) 

Hesabınız Hesabınız   Kişisel Mesajlar Kişisel Mesajlar   Oturum Aç Oturum Aç 
Cevapsız mesajlar

Etiketler: adam, nasıl, harcanmış, görün
adam nasıl harcanmış görün

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Forum Anasayfa -> Aşk Sevgi Dostluk Hikayeleri Yazılar Öyküler
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
THe_LooPuS
YaLNıZıM ve SeNSiZiM
YaLNıZıM ve SeNSiZiM

Durum: Çevrimdışı
THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar 
Level: 51
Aktiflik: 130 / 280  
 46%
Seviye: 0 / 10660  
 0%
Deneyim: 4971 / 4971  
 100%

MesajTarih: Tue Jul 31, 2007 10:32 am    Mesaj konusu: adam nasıl harcanmış görün

Soğuk bir kış gecesi en yakın arkadaşımla evlerinde,onun odasında sobanın başında oturuyorduk öylece.İkimizde bir yandan ısınmak için sobaya yaklaşırken diğer yandan sevdiğimiz kızları düşünüyorduk. Onunki umutsuz bir aşktı.Sevdiği kızın aylarca peşinde koşmuş,o kadar uğraşmıştı ama karşılık alması gerekirken defalarca reddedilmişti.Çok üzülüyordu.O kadar demiştim değmez,seni sevmeyeni sen de sevme diye.Dediklerime rağmen yine de üzülüyordu,aptallık ediyordu.Kardeşimdi o benim,üzülmesine razı olamıyordum ama vazgeçemiyordu onu düşünmekten.
Benimki ise çok umutluydu.Onu uzun zamandır izliyordum ve çok hoşlanıyordum ondan.O da benden hoşlanıyor diye düşünüyordum.Çünkü benimle konuşurken bir başka gülüyordu yüzü.Tam bunları düşünürken duyduğum bir sesle irkildim.Arkadaşım,o zamana kadar sevdiğim ve ondan sonra daha da çok sevip,dinlerken sevdiğim insanı hayal edeceğim şarkı olan "alev alev" şarkısını çalıyordu.Hiç sesimizi çıkarmadan dinledik şarkıyı.Daha sonra arkadaşım bana;
-Hadi benimki umutsuz aşk,ama seninki öyle değil ki.Mesaj at çıkma teklif et,dedi.
Bende numarası yok falan derken bir de baktım ki mesaj atıyorum.Sonra eve gitmem gerek yolda mesaj atmaya devam ederim dedim.Arkadaşım ben de senle geleyim dedi ve evden çıktık.Yolda sürekli mesajlaşıyorduk.Sonra birden fark ettik ki 2 saat geçmiş ve hiç farkında değiliz.Hemen arkadaşımdan ayrılıp hızlıca eve doğru yürümeye başladım.Ama sanki yürümüyor,uçarak gidiyordum.Eve gittikten sonra aradım.Şimdi olmaz önümüzde sınav var,hem ben çok uzun bir ilişkiden çıkalı 3 ay oldu gibisinden laflar etti.Çok kırıldım.Sonra telefonu kapattım.Sonra o aradı birkaç defa.En sonunda açtım.Beni yanlış anladın seni istemememden falan değil,aslında bunları yarın dersanede konuşalım dedi.
Sabah dersaneye gittim.Derste yan yana oturduk.Yazışıyorduk.Ama o kadar heyecanlıydım ki ona birşey yazarken ellerim titriyordu.Ona ilk defa bu kadar yakındım.
Sınav geçsin öyle karar verelim bazı şeylere dedi.Çok alınmıştım çok zorlanmıştım ama sevdiğim insana kavuşmak için biraz sabretmem gerektiğini düşünüyordum.Sınava kadar hergün defalarca konuşuyorduk telefonda.Çok şey paylaştık.O sınav konusunda çok hassastı.Ona destek olmaya çalıştım hep.Ben bu sene kazanamazsam da ondan sonraki sene kazanır giderim o da zaten o zaman üniversitede olur ve beraberliğimiz hiç bozulmaz diyordum kendi kendime.
Sınav günü geldi.Sınava girip çıktık.Onun ki beklediği gibi olmasa da iyi sayılırdı.Benimki iyi değildi ama öyle olacağı çok önceden belliydi.Ama bozmuyordum moralimi.Nasıl olsa bende seneye giderim diyordum.Ve sınav sonucu açıklanma zamanı gelmişti.Puanlar açıklandı o tercihini yaptı.Yazdığı yerler memleketten hep uzaktaydı ama o öyle istiyordu mutluydu.Varsın bir sene de ayrılık olsun diyordum.Üzülüyordum ama nasıl olsa arada gelip gidecek.Nasıl olsa seneye hep beraber olacağız diye avutuyordum kendimi.Üniversiteye gitmeden,en son buluşmamızda teklifimi kabul etti.O giderken içimde bir burukluk vardı ama sevinçliydim de.Çünkü o artık benim sevgilimdi,biriciğimdi...
Ama sanki o bu şehirden giderken yüreğimi de alıp götürmüştü.Onu çok özlüyordum.İlk gelişi 1 ay sonra oldu ve ona öyle sıkı sarılmıştım ki...
Günler,haftalar,aylar geçti.Çok tartışmalarımız oldu.Çok üzdü beni.Bağırdım,çağırdım ve ben suçlu oldum.Ben anlayışsız oldum.Birkaç defa ayrılalım dedi yalvardım,ikna ettim.
O kadar üstüne titriyordum ki nefes alıp verişine bile dikkat ediyordum.Bu sırada benim sınavımda yaklaşıyordu ama ben pek çalışmıyordum.Bana çalış derken beni çok fazla kırdı.Arkadaşlarının altında çok ezdi ama sesimi çıkarmadım.Oysa ben ona hiç öyle yapmamıştım.Ben onun nazını çok çekmiştim ama o çekmiyordu.
Sınavdan önce bana;"Bir insan sevgilisinden ayrılmak istese ama sınavı beklese doğru mudur?" gibisinden laflar etti.Bende hayır o zaman bunun adı karaktersizliktir dedim.Ama bizim ilişkimizden bahsediyor olamazdı çünkü çok mutluyduk.Sınavdan 1 hafta önce finalleri bitti memlekete geldi.O 1 haftada beni çok incitecek sözler söyledi.En çok ağırıma giden de "oturup adam gibi sınavına çalışsaydın şimdi böyle olmazdın iyi oldu sana.2 dakika oturup çalışmadın" lafıydı.Tamam belki de doğruydu ama bana söylemesi çok üzmüştü beni.O kadar ki sınavda hep o cümle yankılanıyordu kafamda.
Sınav geçti,ondan sonra tartışmalar,ayrılalım,ara verelim gibi laflar söylenmeye başladı.İşte o zaman anladım ki bir insanı ne kadar seversen sev,uğruna ne yaparsan yap o seni sevmezse hiç birşey elde edemiyorsun.
Sonra 1 haftalığına tatile gitti.Ordayken benimle zerre kadar ilgilenmedi.Oysa çok yaralıydım.Çünkü sınav sonuçları yeni açıklanmıştı ve kazanamamıştım.Yine de tatilini zehir etmeyeyim diye birşey demeyeyim dedim.Yine de çok büyük tartışmalarımız oldu.Ve memlekete geldiğinde kafasında bitirmeye ve beni kendinden soğutmaya uğraşır bir halde buldum onu.Yalvardım,yakardım gecelerce ağladım.Gururumdan eser bırakmadım.Son bir şans istedim ondan onu mutlu etmek için.Bana eğer sınavı kazansan işi oluruna bırakırdım ama şu durumda bırakamam dedi.Mutsuz olsak da sen bir daha sınava hazırlanırken seni bırakamam dedi.Gecelerce ağlamam ve yalvarmam sonucunda son bir şans daha verdi.Bana hep biz elbet ayrılacaz diyordu.Bende son şansı verdiği zaman lütfen şu ayrılacaz lafını kafandan çıkar ve öyle deneyelim dedim.Ama daha sonra ilk fırsatta kafamda bitirdim dedi.Arkadaşıma zamanında aptal diyordum onu düşünüp üzülüyor diye.Demek ki insan silemiyormuş hemen. Düşündüm de neden böyle oldu.Çünkü o güzel bir kızdı ben ise yakışıklı değildim,o üniversiteliydi ben değildim.
Biraz sonra aradı ve ona sadece şu lafi söyleyip kapattım.
"ALLAH'a ant olsun ki birgün karşına öyle bir şekilde çıkacam ki (hem fiziksel özellik hem kariyer) benden ayrıldığına çok pişman olacaksın ama iş işten geçmiş olacak."

YaLNıZıM ve SeNSiZiM

BU SON DEGİL SAKIN
UNUTMA

Başa dön

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Forum Anasayfa -> Aşk Sevgi Dostluk Hikayeleri Yazılar Öyküler
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Tarih
Yeni mesaj yok Iron Man - Demir Adam (2008) BluRay |... Sokrates Mp4 filmler 11 Mon Sep 22, 2008 11:53 pm Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Sabit: Winamp'ta ÇALan Müziğin SözLerini Anı... murat2538 HTTP Program (Applications) 22 Fri Sep 05, 2008 8:53 pm Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok MSN Messenger Virüsü Nasıl Temizlenir ? CT-YavusZ Msn Dökümanları 0 Mon Jul 21, 2008 7:37 am Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok World Of Warcraft - Burning Crusade -... CT-YavusZ HTTP Oyun (Games) 4 Sat Jul 19, 2008 11:06 am Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Windows Vista Nasıl Kaldırılır? CT-YavusZ Windows Vista - Microsoft Office 2007 -Windows XP 0 Fri Jul 18, 2008 4:32 pm Son gönderilen mesajlar
Sayfanın En Üstüne Çıkmak İçin BURAYA TIKLA !

Cesur Türk
Bu forum phpBB Tabanlıdır.
Privacy (Gizlilik ilkesi)
Copyright © 2005-2007
All right reserved CesurTurk.Org
Cesur Türk Kullanıcı Gizlilik Koşulları ve Site Kullanım Şartları
Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece CesurTurk.Org'ye aittir.
Materyallerimizin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sitemizde yer alan yazıların telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir.
Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Misyonumuzu buradan okuyabilirsiniz. Sitemizde yazınız bulunuyorsa ve kaldırılmasını istiyorsanız lütfen iletişim  bölümünden irtibata geçiniz.
Yönetim ve Webtasarım SABQCES tarafından yapılmaktadır.
(( Gücümüzü Türk devletini kuran asil Türk ırkından alıyoruz ))
Genel Site Map