Etiketler: rızkınla, tevekkül, benden, alttaki, İmsakiyesine, ederim, hamdinle, tuttum, türk, icin, Çünkü, 2008, İmsakiye, seni, açtım, bakmak, tesbih, 2008, 3231, bilensin |
| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
SABQCES►Google Optimizasyon

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 24.01.2006
Level: 72
| Deneyim: |
14793 / 14793 |
|
|
|
100% |
|
Tarih: Mon Sep 01, 2008 9:10 pm Mesaj konusu: 2008 Ramazan İmsakiye , 2008 İmsakiye Takvimi // Cesur Türk |
|
|
Allah'ım,
Senin icin oruç tuttum,
Senin rızkınla orucumu açtım,
Ancak sana tevekkül ettim.
Seni hamdinle tesbih ederim.
Allah'ım benden kabul buyur.
Çünkü sen işiten ve bilensin.
2008 İmsakiyesine bakmak için alttaki linki tıklayınız;
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburaya tıklayınız... |
En son SABQCES tarafından Wed Oct 08, 2008 1:48 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
CT-YavusZKategori Yöneticisi

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 02.01.2007
Mesajlar: 3124 Şehir: SİVEREK City /|\ URFA - TR | Hayatın AnlamsızLıkLar Şehrindeyim | Hayal KırıkLığın BaşKentindeyim.!!
Level: 43
|
Tarih: Mon Sep 01, 2008 10:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sabo Çok Süper oLmuş be Ne güsel Hazırlanmış..Çok güsel.. Ellerine koluna ve emeğine sağlı..:) _________________
SiVeReK City / ŞanLı Urfa
♥♥...''AşK''... !! ...KUTSAL DUYGU...! ♥♥
♥♥ Kalp Sevmekten Yorulmaz..!! © '♥♥
♥♥ ﮎєη √є ßєη Gєяﺁѕﺁ √ЄﮎдﺁЯЄ ♥♥
İletişim:Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburaya tıklayınız... |
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburaya tıklayınız... |
iLetişim:Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburaya tıklayınız... |
Anlamazsın Yar !!
Aşk-ı Virane
Bütün Şiirleri İçin Ömer Köroğlu'ya Çok Teşekkürler !! Umarım Hep Böyle Kalıcı ve Tatlı Şiirler ve Hikayeler Sürdürür Senin Bir Hayranında Burda
(Yavuz - Qzledim_Seni) (Cesur Türk)
Spacesim:Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburaya tıklayınız... |
|
|
| Başa dön |
|
 |
SokratesKategori Yöneticisi

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 15.08.2006
Level: 44
| Deneyim: |
3263 / 3263 |
|
|
|
100% |
|
Tarih: Tue Sep 02, 2008 1:58 am Mesaj konusu: |
|
|
İmsakiye işi güzel oldu walla, herkes faydalanır, iyi iş çıkarmışın sabo saol... _________________
...Farkın farkına varabiliyorsan belki sende farklısındır...
...Aşk Bir Eşkiyanın Hayata İtirazıdır.Susarsa Çatışma..Konuşursa Savaş...Yazarsa Destan...Severse Devrim Olur !!!
Bastığın yerleri 'toprak!' diyerek geçme, tanı!
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehid oğlusun, incitme, yazıktır, atanı.
Verme, dünyâları alsan da bu cennet vatanı.

Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburaya tıklayınız... | Tıkla Sende OyNa !!!
|
|
| Başa dön |
|
 |
lejyoner_41Cesur Üye

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 28.09.2007
Level: 9
|
Tarih: Fri Sep 12, 2008 5:42 am Mesaj konusu: |
|
|
Emeqine SayGı !!! TşKLeR... _________________ PaSHa
|l|lllll|lll||ll|l|lll|lll|l||ll|
Hatırlatmayın bana dokuzu beş geçeyi
Hele puslu geçen o geceyi
Söyletmeyin kasım adlı iki heceyi
Bu benim en büyük yasım
Bu atamın öldüğü tarih on kasım
Türkle Kürdün yoldaş olduğu, Çerkezle Lazın adaş olduğu
Alevi Sünninin gardaş olduğu, Mukaddes topraktır vatan
Şehitlerin koyun koyuna yattığı, Dosta gurur düşmana korku saldığı
Dünyanın hayran kaldığı, Cennet Türkiyem’dir vatan |
|
| Başa dön |
|
 |
a19kaVatandaş

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 12.09.2008
Level: 1
|
Tarih: Fri Sep 12, 2008 7:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
| emeğe saygı. |
|
| Başa dön |
|
 |
Sayfanın En Üstüne Çıkmak İçin BURAYA TIKLA !
Bu forum phpBB Tabanlıdır.
Privacy (Gizlilik ilkesi)
Copyright © 2005-2007
All right reserved CesurTurk.Org
Cesur Türk Kullanıcı Gizlilik Koşulları ve Site Kullanım Şartları
Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece CesurTurk.Org'ye aittir.
Materyallerimizin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sitemizde yer alan yazıların telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir.
Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır. Misyonumuzu buradan okuyabilirsiniz.
Sitemizde yazınız bulunuyorsa ve kaldırılmasını istiyorsanız lütfen iletişim bölümünden irtibata geçiniz.
Yönetim ve Webtasarım SABQCES tarafından yapılmaktadır.
(( Gücümüzü Türk devletini kuran asil Türk ırkından alıyoruz ))
| Genel Site Map
| |