Etiketler: theloopus, ugraşları, süphesiz, görevleri, 000, sorgulanmaz, 100, olduk, düşünceleriniz, bayagı, saygılarımla, katkıları, gelmesinde, ugraştık, uğraştım, 000, buraya, 100, sonunda, beklıorum |
| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
THe_LooPuSYaLNıZıM ve SeNSiZiM

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 04.10.2006
Level: 51
| Deneyim: |
4970 / 4970 |
|
|
|
100% |
|
Tarih: Tue Apr 29, 2008 12:47 pm Mesaj konusu: 100.000 olduk düşünceleriniz ve yorumlarınız |
|
|
| Alıntı: |
100.000 e sonunda ulaştık sitenin buraya kadar gelmesinde süphesiz adminimiz SABOCES katkıları site için ugraşları sorgulanmaz ben ve bazı görevleri arkdaşlarmızda ugraştık ( ben bayagı uğraştım )
yorumlarınızı beklıorum
saygılarımla
|
THe_LooPuS _________________
|
|
| Başa dön |
|
 |
|
3viLD3aDCesur Üye

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 25.03.2008
Level: 8
|
Tarih: Tue Apr 29, 2008 3:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
| bence bu rakami da gecmesi Lazim cunku gercekten buyuk bir payLasim ortami var insaLLah bozuLmaz tabi emege saygiyi unutmamak Lazim |
|
| Başa dön |
|
 |

4970 / 4970 |
|
|
|
100% |
|
Tarih: Thu May 01, 2008 3:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
| 3viLD3aD demiş ki: |
| bence bu rakami da gecmesi Lazim cunku gercekten buyuk bir payLasim ortami var insaLLah bozuLmaz tabi emege saygiyi unutmamak Lazim |
elimizden geldigi kadarıyla çalışıoruz arkadaşlarla yazın ama daha iiisi olucak bence _________________
|
|
| Başa dön |
|
 |
3viLD3aDCesur Üye

|
Tarih: Thu May 01, 2008 11:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
| bazi eksikLikLer var onLari gidermek icinde istek veya oneri boLumu oLsa guzeL istekLer degerLendiriLebiLir yada anket yapiLabiLir. |
|
| Başa dön |
|
 |

4970 / 4970 |
|
|
|
100% |
|
Tarih: Fri May 02, 2008 9:53 am Mesaj konusu: |
|
|
| 3viLD3aD demiş ki: |
| bazi eksikLikLer var onLari gidermek icinde istek veya oneri boLumu oLsa guzeL istekLer degerLendiriLebiLir yada anket yapiLabiLir. |
EVET GÜZEL FİKİR BUNLARI DÜŞÜNUORUZ ZATEN AMA ŞU OKULLARIN BİTMESİ LAZIM HERKESİN OKULU VAR _________________
|
|
| Başa dön |
|
 |
yasayanölüTürk Üye

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 12.07.2006
Level: 13
|
Tarih: Fri May 02, 2008 10:46 am Mesaj konusu: |
|
|
| merabalar,ben zamanım oldukca burda bişeler paylaşıyor ve bişeyr hakkında yorum yapıyorum ama değişen bişi yok yani hersey klasik...bence daha farklı paylaşımlar olmalı diye düşünüyorum...emeği gecen herkese teşekkürü bi borç bilirim... |
|
| Başa dön |
|
 |
3viLD3aDCesur Üye

|
Tarih: Fri May 02, 2008 2:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Tabiki onceLikLe okuL ben yeni uye sayiLirim cogu forum sitesine uyeyim tabiki geneL iLgiLendikLerim otomobiLLerLe iLgiLi oLanLar . Sitenizi baska bir forum sitesinin kapatiLmasi sonucu ararken buLdum *K.V.* koLeksioncusuuum da biraz :) sonra baska payLasimLar dikkatimi cekti sonrasinda hemen hemen her gun girmeye basLadim ama eskiye gore biraz duruLma var gibi gozukuo biraz inceLediinde mesaLa bi konuya msj yaziorum 10dk sonra yeni msj hakkin oLuor eskiLere baktiginda 1dk sonra cevap yazabiLiorLarmis onceLikLe buna bi care buLunmasi Lazim bence yani 10dk cidden can sikior . Bazi konuLarda eski payLasim cok yeni payLasim yok yani LinkLer oLmus eLimden geLdigi kadar buLdugum oLu Linki biLdiriorum nese daha fazLa bise dememe gerek yok emegi gecen herkeze tesekkurLer . amacim tartisma yaratmak deiLdir kesinLikLe yazdikLarimdan bu cikmasin sadece sesLi dusundum. |
|
| Başa dön |
|
 |
utkucan911Vatandaş

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 23.12.2007
Level: 4
|
Tarih: Sat May 03, 2008 12:17 am Mesaj konusu: |
|
|
| emeği geçen üyesinden yöneticisine herkese teşekkürler. |
|
| Başa dön |
|
 |
ferdi_86Cesur Üye

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 12.03.2008
|
Tarih: Sat May 03, 2008 9:02 am Mesaj konusu: |
|
|
EMEĞİ GEÇEN HERKESE ÇOK ÇOK TŞKLER. SABQCES SEN BU ALEMDE TEKSİN. BENCE ÇOK GÜZEL Bİ SİTE. AMA ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ ÖNERİLER İÇİN BİZİM GÖRÜŞLERİMİZ SORUNLARIMIZ İÇİN AYRI Bİ YER OLABİLİR. NEYSE BU RAKAM DAHA HİÇ BİRŞEY BENCE. BEN ELİMDEN GELDİĞİNCE YAYIYORUM İŞYERİNDE BURANIN ADRESİNİ. DAHA ÇOK Kİİ OLACAZ DAHA ÇOKKKK. HERKESE TEKRARDAN ÇOK ÇOK TŞK EDERİM. İYİ GÜNLER _________________ ne sevdigim için yaşayabiliyorum nede vatan için ölebiliyorum
BEN BU VATANI KARŞILIKSIZDA SEVERİM... |
|
| Başa dön |
|
 |
SABQCES►Google Optimizasyon

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 24.01.2006
Level: 72
14793 / 14793 |
|
|
|
100% |
|
Tarih: Sat May 03, 2008 6:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ölü konular Şikayet et butonun bildirin ben gördükçe siliyorum..
Ard arda mesaj atılmasını bilerek yaptım o bir önlem arkadaşlar sürekli flood yapanları önlüyoruz onla..
Paylaşımlarınıza göre sizlerden mod seçebilirim o zaman bu sorunu yaşamazsınız..
Yorumlarınız için teşekkür ederim.. _________________
Lütfen Yorumları Düzgün Yapalım.
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburaya tıklayınız... |
|
|
| Başa dön |
|
 |

4970 / 4970 |
|
|
|
100% |
|
Tarih: Sun May 04, 2008 11:24 am Mesaj konusu: |
|
|
3viLD3aD
kardeşim fikirlerin için öncelikle tşkler
-gelelim asıl konulara sitemizde mevcut olan 10 dakıkalık uygulama bunu n sebebi : sitemize haddinden fazla saldırı meydana gelmekte ve ayrıca bazı şerefsizler tarafıondan abuk subuk mesajlar atılıyor buda sitede yavşlamakr yol açıyor dahasıda var
-diger konuya gelınce sitede ölü linkler var dıosun dogrudur şuan sitedeki en kıdemli yöneticilerden biriyim ( admınden sonra ) ben olsun admınımız olsun üniversite okuyan insanlarız ve derslerimiz agır siteyle ilgilenmeye çalışıoruz gene elimizden gelidigi kadarıyla yazın sitede bayagı bi degişiklikler yapmayı planlıouoruz sadece biraaz sabır benim bekledigim herşy bundan sonra daha güzel olucak _________________
|
|
| Başa dön |
|
 |
3viLD3aDCesur Üye

|