Etiketler: yaşayıp, anlara, anıyoruz, mekanın, doğup, tÜrk, bile, andığımız, cesaret, güzelliklerini, ebediyen, şereflice, bunun, seni, baŞbuĞum, yaşıyorum, üzüntüsüyle, kanımızın, ölecek, cennet |
| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
SABQCES►Google Optimizasyon

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 24.01.2006
Level: 72
| Deneyim: |
14793 / 14793 |
|
|
|
100% |
|
Tarih: Fri Nov 09, 2007 10:31 pm Mesaj konusu: 10 Kasım Atamızı Saygıyla Anıyoruz! |
|
|
Anıyoruz seni aziz ruhunun önünde TÜRK e yakışır bir şekilde diz kırarar TÜRK yakışır bir şekilde şereflice,onurluca ve namusluca anıyoruz.Ve arıyoruz seni……
Özlüyoruz ve hep arıyoruz seni,her 10 kasımda değil her an.
Anlatamıyoruz sana olan sevgimizi anlatamıyoruz mavi gözlerinin güzelliklerini ve doyamıyoruz seni andığımız anlara.
Bedenen yokluğunda bile bizlere ruhun ile vermiş olduğun cesaret,millet sevgisi,vatanperverlik aşkı ve sonsuz desteklerin için ilelebeten varol.
Ruhun Ebediyen Olsun….
Yüce BAŞBUĞUM seni göremeden doğup yaşayıp ölecek olduğumu bilerek bunun üzüntüsüyle yaşıyorum Bize bıraktığın bu kutsal emaneti kanımızın son damlasına kadar savunup koruyacağımıza emin ol.
Ruhun Şad Mekanın Cennet olsun. _________________
Lütfen Yorumları Düzgün Yapalım.
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburaya tıklayınız... |
En son SABQCES tarafından Sat Nov 10, 2007 11:05 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
EmrahsayinVatandaş

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 09.11.2007
Level: 1
|
Tarih: Sat Nov 10, 2007 3:42 am Mesaj konusu: |
|
|
Rabbime şükürler olsun türk olarak dünyaya geldim ve ataların ATA'sı M.Kemal ATATÜRK'e sonsuz sevgi ve saygılarımla.
SENİ RAHMETLE ANIYORUZ. ŞÜPHEN OLMASIN Kİ BU TÜRK GENCİ BU VATANI KORUMAK VE KOLLAMAKLA MESULDÜR. _________________ hayat güzel.......... |
|
| Başa dön |
|
 |
attillamVatandaş

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 10.11.2007
|
Tarih: Sat Nov 10, 2007 11:50 am Mesaj konusu: |
|
|
Celal Bayar'ın son yıllarında söylediği tek tük doğru cümlelerden birinden bahsedelim.
"Atatürk, seni sevmek ibadettir!" |
|
| Başa dön |
|
 |
MUMYA1313Vatandaş

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 09.10.2007
|
Tarih: Sat Nov 10, 2007 12:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
ATAM HERZAMAN SEVGİN YÜREGİMİZDE SENİ ANMAK SENİ SENİN DÜŞECLERİNLE YAŞAMAK SENİ GÖRMEKTEN FARKSIZ OLARAK GÖRÜYORUM.
VE TÜRK MİLLETİ OLARAK SENİ SENSİZ DE YAŞATMAK İÇİN ÇABA HARCIYOR ,ADINI ZİKREDİLMESİ GEREKEN HERYERDE YÜCELTİYORUZ.
SENİ ÇOK SEVİYORUZ.
KLİŞE BİR SÖZVARDIRYA SEN KALK BEN YATAM _________________ ÖNCE VATAN SONRA ? SONRA GENE VATAN
DAHA SONRA CAN VE CANAN. |
|
| Başa dön |
|
 |
THe_LooPuSYaLNıZıM ve SeNSiZiM

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 04.10.2006
Level: 51
| Deneyim: |
4970 / 4970 |
|
|
|
100% |
|
Tarih: Sat Nov 10, 2007 12:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
ruhun şad olsun atam sensiz bu ülke olmuyor _________________
|
|
| Başa dön |
|
 |
hookipaVatandaş

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 29.05.2007
|
Tarih: Sat Dec 01, 2007 11:35 am Mesaj konusu: |
|
|
en büyük türk Atatürk.Atamızın naaşı dirisinden çok daha etkilidir. _________________ en büyük Türk ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
Sayfanın En Üstüne Çıkmak İçin BURAYA TIKLA !
Bu forum phpBB Tabanlıdır.
Privacy (Gizlilik ilkesi)
Copyright © 2005-2007
All right reserved CesurTurk.Org
Cesur Türk Kullanıcı Gizlilik Koşulları ve Site Kullanım Şartları
Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece CesurTurk.Org'ye aittir.
Materyallerimizin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sitemizde yer alan yazıların telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir.
Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır. Misyonumuzu buradan okuyabilirsiniz.
Sitemizde yazınız bulunuyorsa ve kaldırılmasını istiyorsanız lütfen iletişim bölümünden irtibata geçiniz.
Yönetim ve Webtasarım SABQCES tarafından yapılmaktadır.
(( Gücümüzü Türk devletini kuran asil Türk ırkından alıyoruz ))
| Genel Site Map
| |