Forum Anasayfa

Portal Anasayfa    AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi   Cesur Türk Üye Kayıt Sözleşmesi (Kuralları Okuyunuz) Cesur Türk Üye Kayıt Sözleşmesi (Kuralları Okuyunuz) 

Hesabınız Hesabınız   Kişisel Mesajlar Kişisel Mesajlar   Oturum Aç Oturum Aç 
Cevapsız mesajlar

Etiketler: hesap, yaralar, baŞka, aciya, anlamazsan, Üzerİme, yaar, fİrar, senİ, hatta, umudum, denİlen, gİbİ, tek, yorgunum, sende, dan, senİ, gİden, sorma
--------TEK SENİ SEVDİM------

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Forum Anasayfa -> Aşk Sevgi Dostluk Hikayeleri Yazılar Öyküler
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
abdurrahman
Vatandaş
Vatandaş

Durum: Çevrimdışı
abdurrahman şu an tarif edilemez bir durumda 
Level: 3
Aktiflik: 6 / 9  
 66%
Seviye: 0 / 47  
 0%
Deneyim: 73 / 73  
 100%

MesajTarih: Thu Feb 21, 2008 8:11 am    Mesaj konusu: --------TEK SENİ SEVDİM------

YÜKÜM AĞIR,ÇOK YORGUNUM,
GEL BİRDE SEN YORMA!
OLAN OLDU GİDEN GİTTİ,
GEL ÜSTÜNDE DURMA!!!
AKLIM ÇOKTAN FİRAR ETTİ.
NOLUR HESAP SORMA!!!

CAN DAYANDI,CAN DAYANDI,
GÖNÜL YANDI,CAN DAYANDI,
SENİN İÇİN HER ACIYA,
HER ÇİLEYE CAN DAYANDI.

YAAR YAARR YAARRR
CAN YANARR.

HAYAT DENİLEN ŞU KAVGADA,
KALBİM YENİK DÜŞTÜ,SEVDADA!!
HEP SIRTIMDAN VURAN ŞU KAHBE DÜNYADA;

TEK SENİ SEVDİM YAR!
TEK SENİ SEVDİM YAR!
SENDE BENİ ANLAMAZSAN,
BAŞKA KİM ANLAR...

UMUDUM VAR,
UMRUMDA DEĞİL DÜNYA,
YOKLUĞUN YARALAR,
DEPREM GİBİ ÜZERİME,
ÇÖKER HATIRALAR!!

CAN DAYANDI,CAN DAYANDI,
GÖNÜL YANDI,CAN DAYANDI,
SENİN İÇİN HER ACIYA,
HER ÇİLEYE CAN DAYANDI.

YAAR YAARR YAARRR
CAN YANARR.

HAYAT DENİLEN ŞU KAVGADA,
KALBİM YENİK DÜŞTÜ,SEVDADA!!
HEP SIRTIMDAN VURAN ŞU KAHBE DÜNYADA;

TEK SENİ SEVDİM YAR!
TEK SENİ SEVDİM YAR!
SENDE BENİ ANLAMAZSAN,
BAŞKA KİM ANLAR...

YAŞADIĞIM HER AN DAN ÖTE,
CAN BİLDİM SENİ CANDAN ÖTE!!
HATTA VE HATTA;SENDEN ÖTE

TEK
TEK SENİ SEVDİM YAR
TEK SENİ SEVDİM YAR
Başa dön
SABQCES
►Google Optimizasyon
►Google Optimizasyon

SABQCES herkes için örnek biri SABQCES herkes için örnek biri SABQCES herkes için örnek biri SABQCES herkes için örnek biri SABQCES herkes için örnek biri SABQCES herkes için örnek biri SABQCES herkes için örnek biri SABQCES herkes için örnek biri SABQCES herkes için örnek biri SABQCES herkes için örnek biri SABQCES herkes için örnek biri SABQCES herkes için örnek biri 

Level: 72
Aktiflik: 116 / 630  
 18%
Seviye: 0 / 32054  
 0%
Deneyim: 14793 / 14793  
 100%

MesajTarih: Thu Feb 21, 2008 12:38 pm    Mesaj konusu:

eline sağlık kardeş

Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir!
Kayıt olmak içinburaya tıklayınız...

Başa dön
THe_LooPuS
YaLNıZıM ve SeNSiZiM
YaLNıZıM ve SeNSiZiM

THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar THe_LooPuS herkesçe tanınır ve görevini başarıyla yapar 
Level: 51
Aktiflik: 130 / 280  
 46%
Seviye: 0 / 10660  
 0%
Deneyim: 4970 / 4970  
 100%

MesajTarih: Thu Feb 21, 2008 1:21 pm    Mesaj konusu:

eline saglık güzel kardeşim

YaLNıZıM ve SeNSiZiM

BU SON DEGİL SAKIN
UNUTMA

Başa dön

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Forum Anasayfa -> Aşk Sevgi Dostluk Hikayeleri Yazılar Öyküler
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Tarih
Yeni mesaj yok SENİ SEVİYORUMMMMMM........... free Edebiyat Usta Şairlerin Ve Sizlerin Şiirleri 0 Fri Jun 22, 2007 7:03 am Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok VahŞİ Bİr Kiz Sevdİm Sistem Kitaplık / KütüpHane / Kitap Özetleri 0 Fri Jun 15, 2007 5:15 pm Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok ARARIM SENİ .......... free Edebiyat Usta Şairlerin Ve Sizlerin Şiirleri 0 Sun Dec 10, 2006 8:21 pm Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Senİ Annemlere Anlatiim süper diyaloglar metin07 Komik Yazılar ve Hikayeler 3 Fri Dec 08, 2006 7:32 pm Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok BİL Kİ SENİ... vague Edebiyat Usta Şairlerin Ve Sizlerin Şiirleri 0 Wed Oct 11, 2006 6:40 pm Son gönderilen mesajlar
Sayfanın En Üstüne Çıkmak İçin BURAYA TIKLA !

Cesur Türk
Bu forum phpBB Tabanlıdır.
Privacy (Gizlilik ilkesi)
Copyright © 2005-2007
All right reserved CesurTurk.Org
Cesur Türk Kullanıcı Gizlilik Koşulları ve Site Kullanım Şartları
Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece CesurTurk.Org'ye aittir.
Materyallerimizin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sitemizde yer alan yazıların telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir.
Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Misyonumuzu buradan okuyabilirsiniz. Sitemizde yazınız bulunuyorsa ve kaldırılmasını istiyorsanız lütfen iletişim  bölümünden irtibata geçiniz.
Yönetim ve Webtasarım SABQCES tarafından yapılmaktadır.
(( Gücümüzü Türk devletini kuran asil Türk ırkından alıyoruz ))
Genel Site Map