| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
Exper35GozTürk Üye

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 19.01.2006
Level: 11
|
Tarih: Thu Jun 29, 2006 7:15 pm Mesaj konusu: *** Bir hiç ugruna degil *** |
|
|
ZALİM ÇOBANPINAR TARİHÇESİ
Size gerçekleri hasreti ve acıyı yazıyorum.Bu ne bir rüya nede bir hayal yalnız gerçekleri anlatıyorum.Ailelerinden ve sevdiklerinizden uzak kutsal vatani görevini yapmakta olan kaderleri aynı ve farklı kişilere sahip insanlar sınırları namusu,bayragı canı,topragı kanı olan sınır kartallarının zor şartlar altındaki mücadelesini yazıyorum.Nefes almanın zor oldugu damardaki kanın dondugu hayvanların soğuktan öldüğü yaşamak ve görevini yerine getirmek için yiyecegini sırtında taşıdıgı gül bahçelerinin degil dagların ve taşların arasında yaşayan ÇOBANPINAR JANDARMA KARAKOLU ASKERİDİR. onlar batının askeri gibi lüks degil, istediklerini degil bulduklarını yerler.Onlar unuttular sahili,denizi,gülleri ve papatyaları unuttular Asfaltı. Onlar çobanpınarı,sivri tepeyi, buğday,minnoş,komando tek taş , eşek tepeyi, kartal yuvalarını bilirler.Yürürler mayınlı dagların patikalarında bilmezler asfaltı onlar kızlarla degil size anlamsız gelen daglarla sevişirler. size batının hikayesini degil güneyduğunun ve mor dagların efendileri ÇOBANPINAR JANDARMA KARAKOLU ASKERLERİNİ'nin yaşamak ve görevini yerine getirmek için yaşadıklarını ve acı gerçekleri anlatmaya çalıştım. Burası ne sevdalıların buluştuğu nede aşkların konuştuğu kuşların yerine mermilerin uçtugu, güllerin yerine barutların koktuğu mutluluğun yerine hayallerin kurulduğu ellerin degil nöbetlerin tutulduğu kartalların bile yuva yapmaya koktuğu bulutların üstünde olan 1992 yılında 200 terörist tarafından basılan 26 teröristin öldürüldüğü 6 ŞEHİT verilen ve tam TÜRKİYE-İRAN sınırında bulunan dogusunda pagenk kampı olan meşhur ÇOBANPINAR KARAKOLUDUR.Biz buraya BİR HİÇ UĞRUNA DEGİL BİR AVUÇ PİÇ UĞRUNA GELDİK... _________________ BÜYÜK İNSANLARIN İDEALLERİ, SIRADAN İNSANLARIN İSE HEVESLERİ VARDIR
 |
|
| Başa dön |
|
 |
|
QutlowVatandaş

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 12.09.2006
Level: 4
|
Tarih: Tue Sep 12, 2006 2:50 am Mesaj konusu: |
|
|
| saolasın |
|
| Başa dön |
|
 |
anatraVatandaş

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 06.01.2007
Level: 5
|
Tarih: Sat Jan 13, 2007 6:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
haklısın... _________________ sOn nEfEs!mDe eLim! sEn tUtAcaKsIn, sOn sÖzLeRim! b!r sEn DuYaCaKsIn; MeLekLerRin sÖzÜ vAr...
Unutmamak için yerini
köşesini kıvırdığım bir umutsun yüreğimde.
Sen meçhul geleceğimin
mecburi istikameti,
seviyorum seni!!!!.... |
|
| Başa dön |
|
 |
dj_hilmiAktif Üye

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 21.08.2006
Level: 28
| Deneyim: |
1061 / 1061 |
|
|
|
100% |
|
Tarih: Sat Jan 13, 2007 6:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
| saol |
|
| Başa dön |
|
 |
xhasanxVatandaş

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 15.11.2006
Level: 3
|
Tarih: Wed Feb 07, 2007 7:55 am Mesaj konusu: |
|
|
eline Saglik gardas bunlarin hepsini kurutmak lazim ama nasil _________________ Haso Aga |
|
| Başa dön |
|
 |
çiko_metin_85/3Vatandaş

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 31.03.2008
Level: 1
|
Tarih: Mon Mar 31, 2008 8:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
öncelikle s.a bende orda askerlik yaptım çobanpınarı çok iyi bilirim bu tarihçeyi karakolda herkese verdim bende de vardı dedem vermişti bu yarihçeyi bana bende torunlarıma bıraktım keşke herkes buraya gelip yorum bıraksa keşke asker arkadaşlarımı tekrar görsem..size şunu söyleyim ordayken istanbulu özlemiştim ama askerlik bitince sevmedigim biyeri özleyecegim aklıma bile gelmezdi keşke orda olsamda eşşek tepesine günde 2 defa inip çıksam pınar 1 mevzisi benim mevzimdi komando tektaşa dogru koyardım bixi yi ben crazy bixici çiko metin 85/3 üm ne mutlu 85/3 üm diyene...biraz arızaydık ama oda olmayınca şafak atmıyodu keşke you tube da karakolun görüntüleri konsa uzaktan sadece şerefsizlere koz vermek yok.bu tarihçeyi okuyunca eskilere daldım çok özledim oraları çok köyde bi ilhami vardı saolsun çok sigara getirirdi bize kazıklayanda oldu tabi adamı ama şafak yetmedi yaa uzun olsaydı öderlerdi borcunu. :twisted:eger orda askerlik yapan olduysaBu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburaya tıklayınız... | beni eklesin eskilerden konuşalım tanışalım..aeo |
|
| Başa dön |
|
 |